Şimdi Ara

max.500 tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar max.500 tl bütçem var ya q klavye ya da dokunmatik nokia - samsung tercihimdir wifi ı kesnlikle olmalı genelde internete girmek ve mesajlaşmak için kullanıcam 5800 beğendim ben siz ne dersniz teşekkürler

• 5800,5230
  • tabikide lg gt540
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

tabikide lg gt540

• Monte veya s5253 olabilir.
  • fazla uygulama kullanmıyosan-sürekli yenilik aramıyosan
    monte çok kullanışlı öneririm
  • monteyı cok uvuyorlar hocam bı bak derım ıstersen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş şu devirde androidi olmayan hiç bi telefon işe yaramass. o yüzden o bütçeye uygun sana üç telefon var. biri lg gt 540 diğeri samsung i7500 öbürüde samsung i7500.

şimdi bu telefonlar arasında i7500 ü direk atıyoruz çünkü şarjı 1 günü bitirmeye yetmiyo bile ve bu telefon için resmi güncellemelr çıkmıyor.

geriye kaldı i5700 ve lg gt540.

şimdi i 5700 de 800 mhz işlemci dokunmatiği kapasitif olduğundan hassastır ve multitouch vardır. lg gt540 da ise 600 mhz işlemci vardır. dokunmatik tipi her ne kadar rezistif olsada kapasitifi aratmaz. basmatik değil dokunmatiktir( bizzat test etme şansım oldu). lg gt540da isie nvidia tegra 2 ekran kartı vardır. bu ekran kartının olması sana 3d oyunları rahatlıkla oynamanı sağlayacakatır. videolarda kasmadan izlemeni sağlayacaktır. bu her ne kadar çok önemli bişey gibi gözükmesede aslında çok gerekli bişey. i5700 de ise ekran kartı buulunmamaktadır. sadece 2d oyunları oynayabilirsin.

bunlar birbirlerine yakın farklar daha geriside var ama bu böyle uzar gider o yüzden sen bi netten araştırmanı yap.

bana sorarsan her türlü lg gt540

• quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

kardeş şu devirde androidi olmayan hiç bi telefon işe yaramass. o yüzden o bütçeye uygun sana üç telefon var. biri lg gt 540 diğeri samsung i7500 öbürüde samsung i7500.

şimdi bu telefonlar arasında i7500 ü direk atıyoruz çünkü şarjı 1 günü bitirmeye yetmiyo bile ve bu telefon için resmi güncellemelr çıkmıyor.

geriye kaldı i5700 ve lg gt540.

şimdi i 5700 de 800 mhz işlemci dokunmatiği kapasitif olduğundan hassastır ve multitouch vardır. lg gt540 da ise 600 mhz işlemci vardır. dokunmatik tipi her ne kadar rezistif olsada kapasitifi aratmaz. basmatik değil dokunmatiktir( bizzat test etme şansım oldu). lg gt540da isie nvidia tegra 2 ekran kartı vardır. bu ekran kartının olması sana 3d oyunları rahatlıkla oynamanı sağlayacakatır. videolarda kasmadan izlemeni sağlayacaktır. bu her ne kadar çok önemli bişey gibi gözükmesede aslında çok gerekli bişey. i5700 de ise ekran kartı buulunmamaktadır. sadece 2d oyunları oynayabilirsin.

bunlar birbirlerine yakın farklar daha geriside var ama bu böyle uzar gider o yüzden sen bi netten araştırmanı yap.

bana sorarsan her türlü lg gt540

Hocam saat 9 da bi sitede lg gt540 ın önerildiğini görmüştüm . Bir bakıyım dedim , beni benden aldı .

Tam 3 saat 20 dakikadır bu telefonu araştırıp duruyorum , baya bir hoşuma gitti . Teknosa'da 499 tlye satılıyor , daha uygun fiyatlı bulabileceğim bir yer var mı ?

Teşekkürler .

yok kardeşim şuan heryerde 500 tl . telefon cidden çok güzell param olsa hemen gidip bende alıcam bitane .

• Android li bi model almanı tavsiye ederim.

Samsung i7500, i5700 yada LG GT-540...

Çok para vermek istemem dersen Turkcell T10 işini görür..(340 TL)
    İ7500 tertemiz piyasada çok var.(350 - 400 TL)

i7500 ile ilgili söyleyeceklerim...Android 1.5 orjinal ROMla kullanırsanız şarj süresi 1 gün.Ama Android 2.2 Froyo ile kullanırsanız şarj süresi 3 gün dayanır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 4 Aralık 2010; 12:34:30 >
  • LG bu sene mobil pazarda fena atak yaptı güzel telefonlar çıkarıyor bende alıcam bi telefon ama kararsızım i5700 600 lira iken LG optimus 500 lira ekran kartıda varmış ama görsel olarak i5700 bu telefondan ince ve dizayn olarak güzel.
  • lg gt540 iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.