Şimdi Ara

Max.500TL GPU seçimi konusunda yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, imzamdaki sisteme sonunda ekran kartı almak istiyorum.Ama kafam o kadar karıştı ki hangisini alacağıma bi türlü karar veremedim.
    *Şimdiki ve yeni çıkacak oyunları ultra ayarlarda 1080p çözünürlüğünde sorunsuzca oynatacak 500Tl max.verebileceğim bi gpu arıyorum.
    Vatana gelen Asus 560 ti 448 core gpu 416 lira bunu tercih etsem beni memnun eder mi?
    Daha sonra Gtx 660,7850,7870 ve forumda ki 2.el ilanlarına da baktım ama bir türlü hangisini alsam daha mantıklı bir seçim olur.

Lütfen bi el atın bu hafta içerisinde almak istiyorum...

• yok mu yardım edecek arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesson

Merhaba arkadaşlar, imzamdaki sisteme sonunda ekran kartı almak istiyorum.Ama kafam o kadar karıştı ki hangisini alacağıma bi türlü karar veremedim.
    *Şimdiki ve yeni çıkacak oyunları ultra ayarlarda 1080p çözünürlüğünde sorunsuzca oynatacak 500Tl max.verebileceğim bi gpu arıyorum.
    Vatana gelen Asus 560 ti 448 core gpu 416 lira bunu tercih etsem beni memnun eder mi?
    Daha sonra Gtx 660,7850,7870 ve forumda ki 2.el ilanlarına da baktım ama bir türlü hangisini alsam daha mantıklı bir seçim olur.

Lütfen bi el atın bu hafta içerisinde almak istiyorum...

560 ti seni fazlasıyla memnun eder
  • 560ti 448 core alma hem ultrada bellek sıkıntısı yaşarsın hemde gtx5xx serisi çok eskidi artık inadına 560ti önerenler var şaşırıyorum

Powercolor 2GB 7850 PCS+
    Powercolor 2GB 7870 PCS+

bu iki karttan birini al memnun kalırsın hem performans olarak hemde soğutma olarak gayet iyiler bf3ü ultrada rahatça oynarsın :)
  • yerinde olsam 2.el gtx580 yada 660 ti alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.