Şimdi Ara

max 50bin tl sedan araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar babam şuanda kullandığı 2008 toyota corolla 1.4 dizel aracını değiştirmeyekarar vermiş,2011 model corolla almak istiyo yeniden,bense durumdan kendime vazife çıkararak alternatif aramaya karar verdim,ben farklı bir markaya geçmesi taraftarıyım,aracta aradığımız özellikler küçük motor olacak(max 1.6),mutlaka dizel olacak,2010 bilemediniz en eski 2009 model olacak,güvenli ve sorunsuz olacak,ve rahat konforlu bir araç olacak,bu tip araçlar hakkında sadece kabaca bilgim olduğundan sizlere danışmaya karar verdim,aklıma ilk gelenler jetta 1.6 tdi ,mondeo 1.6 tdi ve babam favorisi corolla 1.4 d4d,bu araçlar içinde hangisi aradığımız kriterlere daha çok uyar yada başka araç önerilerinizi bekliyor arkadaşlar,şimdiden teşekkürle

• avensis ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur19

arkadşlar babam şuanda kullandığı 2008 toyota corolla 1.4 dizel aracını değiştirmeyekarar vermiş,2011 model corolla almak istiyo yeniden,bense durumdan kendime vazife çıkararak alternatif aramaya karar verdim,ben farklı bir markaya geçmesi taraftarıyım,aracta aradığımız özellikler küçük motor olacak(max 1.6),mutlaka dizel olacak,2010 bilemediniz en eski 2009 model olacak,güvenli ve sorunsuz olacak,ve rahat konforlu bir araç olacak,bu tip araçlar hakkında sadece kabaca bilgim olduğundan sizlere danışmaya karar verdim,aklıma ilk gelenler jetta 1.6 tdi ,mondeo 1.6 tdi ve babam favorisi corolla 1.4 d4d,bu araçlar içinde hangisi aradığımız kriterlere daha çok uyar yada başka araç önerilerinizi bekliyor arkadaşlar,şimdiden teşekkürle

d sınıfı bi araç düşünülecek olursa

citroen c 5

passat

407

süperb

mondeo

avensis

latitude veya laguna

bana kalsa avensis,süperb veya c5 50000 e kadar modeli en yüksek ve en donanımlı olanları

bunların arasında c5 e tasarım, avensis e marka olarak ön planda yer veririm ben

• laguna coupe neymiş ole ya,2.00 motor olmasa harika olcaktı walla
  • jetta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.