Merhabalar, bir süredir fotoğrafla uğraşıyorum, ucuz olduğu için filmli makinelerle başladım fakat banyo-film masrafları yüzünden fotoğraf çekememeye başladım. Bir dslr makine almayı planlıyorum genellikle Brandon Woelfel gibi renkli fotoğraflar ya da gece portre fotoğrafları çekmek istiyorum. Bütçem biraz düşük ancak ucuz sıfır makineler yerine biraz daha orta-profesyonel seviye kameralar istiyorum. Sıfır makineler çok pahalı olduğu için 2. El almayı planlıyorum. Aklımda Nikon D7000 veya Canon EOS 6D gibi modeller var fakat hangi lensle nasıl bokeh elde ederim, hangi makine daha iyidir pek bilmiyorum. Ayrıca lens olarak da 50mm f/1.4 ya da f/1.8 gibi lensler almak istiyorum gece fotoğrafçılığı için uygun lensler. Önerilerinizi bekliyorum... Çekmek istediğim fotoğraflar ekteki gibi:
sensör büyüklüğü = daha bombokeh foto oluyor. Bunların da 6D'si Full frame : Tam kare sensörlü. Nikon D7000 APS-C sensörlü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme