Arkadaşlar 6500 lira param var. özellikle az yakan bir araba arıyorum tavsiyeniz ne olabilir. Tek kap olmaması lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
1.4 brodwey
quote:
Orijinalden alıntı: Ragıp Ozan
1.4 brodwey
suzuki marutti
quote:
Orijinalden alıntı: biyofat
suzuki marutti
Alıntıları Göster
Broadway alabilirsiniz. Ama güvenlik, konfor gibi beklentileriniz olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: IGBT
Broadway alabilirsiniz. Ama güvenlik, konfor gibi beklentileriniz olmasın.
Alıntıları Göster
lada samara ve lada vega.
quote:
Orijinalden alıntı: kritios
lada samara ve lada vega.
Alıntıları Göster
renault 9 renault 11
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
renault 9 renault 11
Alıntıları Göster
broadwayı çok düşündüm ama arabaya hiç ısınamadım. mazda 323 düşündüm uzun süre çok yakar diye vazgeçtim. suzuki maruti gerçekten az yakıyor ama 5000 lira o arabaya vermek biraz içime oturuyo.
quote:
Orijinalden alıntı: msalih55
broadwayı çok düşündüm ama arabaya hiç ısınamadım. mazda 323 düşündüm uzun süre çok yakar diye vazgeçtim. suzuki maruti gerçekten az yakıyor ama 5000 lira o arabaya vermek biraz içime oturuyo.
Alıntıları Göster
murat 124 o zaman
quote:
renault11 flash
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
quote:
renault11 flash
Alıntıları Göster
renault europa +lpg
quote:
Orijinalden alıntı: conta.
renault europa +lpg
Alıntıları Göster
temra yada uno
quote:
renault europa +lpg
en iyi seçenek bencede bu
quote:
Güzel araç ama 6.500 liraya Europa çok zor. Varsa bile muhakkak masrafı vardır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: superhead
quote:
renault europa +lpg
Alıntıları Göster
FLASH !
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: superhead
quote:
renault europa +lpg
Alıntıları Göster
El insaf. Adam orada klimalı, çift havayastıklı Proton vermiş, hala Europa falan diyorsunuz. Biraz faydalı iş yapın gözünüzü seveyim.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
El insaf. Adam orada klimalı, çift havayastıklı Proton vermiş, hala Europa falan diyorsunuz. Biraz faydalı iş yapın gözünüzü seveyim.
Siz de biliyorsunuz ki bu memlekette araç alacak insan daha almadan satmayı düşünür. Bunun sonucu olarak da donanım yerine ikinci eli iyi olan araçlar ilk tercih oluyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Siz de biliyorsunuz ki bu memlekette araç alacak insan daha almadan satmayı düşünür. Bunun sonucu olarak da donanım yerine ikinci eli iyi olan araçlar ilk tercih oluyor.