Şimdi Ara

Max 60 bin TL öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler askerlik görevimden dolayı forumda aktif değildim geldim ve araç alma arefesine girdik yine fakat bayan kullanacak aracı :)
    Kriterlerimiz şu şekilde en fazla 60 bin bütçemiz var
    hb olması daha iyi olur bayan malum.
    Önceliğim dizel fakat hem çok yüksek km çıkıyor hemde ağır hasar kayıtlı araçlar çıkıyor benzin&lpg daha makul bütçeye
    2012 aşağısı olmasına pek sıcak bakmıyorum
    Aklımda 208 active 1.2 puretech 82 bg araç var fakat şanzuman kötü diye okuyorum yorumlarda alternatif araçlar varsa birde sizden alabilirim.
    NOT: Civic uzay kasayı kabul etmiyor iç işleri bakanımız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bütçeyle dizel yarı otomatik bir c4 bakmanızı öneririm. Hem geniş iç ve bagaj hacmi hem C segmenti oluşu beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bende c4 kullanıcısıyım aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz

• Ben de c4 öneririm ya da bulabilsen ceed on numara olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Appl33

O bütçeyle dizel yarı otomatik bir c4 bakmanızı öneririm. Hem geniş iç ve bagaj hacmi hem C segmenti oluşu beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bende c4 kullanıcısıyım aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz
    Hocam c4 benim de takip ettiğim bütçeme uyan bir araç fakat forumlarda gözlemlediğim de bir çok elektronik arızası çıktığını görüyorum nedir bunun astı astarı kullanıcı olarak açıklık getirir misiniz

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Ceed i30 güzel araçlar beğeniyorum fakat bunların ciddi anlamda temizini bulabilmek için bütçemin ortalama 15 bin üzerine çıkmam gerekiyor ne yazık ki olanlar da km çok yüksek hırpalanmış araçlar

• nblm27 N kullanıcısına yanıt
    Oralardan araç alınmaz. Dışını güzelce süslerler temizlerler içide toplama olur, kime takarsak artık diye, 68-70 den gidecek aracı o fiyata koyduklarına göre illaki bir pislik çıkacak,

Araç sizinse bilemem ama fotoğraflar düzgün değil bir kısmı yakın bir kısmı uzak çekilmiş galerici azıyla yazılmış boya değişen tramer var var ama kazası yok vs araç çok sakat...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Catalcalii kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı durumdaydım almadan önce. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum en ufak elektronik arıza bile almadım. Tabi bu biraz şans işi. Konfor anlamında diyecek söz yok zaten. Tek kötü tarafı yarı otomatik olması. Onada emin olun 1-2 hafta içinde alışacaksınız. Bende almadan cok araştırdım polo fiyatına c4 confort plus tercih ettim dolu dolu bir araç. Alacaksanız confort plus paket ve üstü bakmanızı öneririm

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-orjinal-acill-ekstrali-580879368/detay

Facebook ta citroen c4 klübü var. Orada daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. Bende de 2013 exclusive var. Çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 28 Haziran 2018; 21:0:17 >
  • İlginiz için teşekkür ederim sıkı bir c4 piyasasını takip etmek kalıyor geriye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nblm27

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-cok-temiz-hatasiz-2012-dizel-otomatik-jetta-580846661/detay
    şahinbey
    dsg
    162bin
    trendline
    62.900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 29 Haziran 2018; 2:26:52 >
  • Adam hatchback diyor max 60 bin diyor. Tavsiye edilen arac jetta :)

En iyisi mercedes e200 comressor alin park sikintisida cekmezsiniz.

Sakasi bi yana corsa polo fiesta gibi aracta dusunebilirsiniz. Hem daha yuksek modeli olur. Kadinlar bide micra ve c3 u cok severler gorunum itibariyle ve toyota yaris .

Sehir ici kullanim olcaksa surekli lpg ve simit tank iyi olur . Stepne de evde kalir. Extra yer kaplamaz. Isterseniz lpg markasi da onerebilirim siz araci aldiktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: nblm27

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-cok-temiz-hatasiz-2012-dizel-otomatik-jetta-580846661/detay
    Gaziantep şehitkamil-şahinbey

focus 3hb bulabilirseniz bu fiyatlara alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 29 Haziran 2018; 11:5:41 >

• 1.0 Trendline 2017 Polo veya 2016 1.2 C3.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.