Şimdi Ara

Max 600 TL Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan veya benzeri tekno marketlerden taksit ile almayı düşünüyorum 23'' ve daha fazlası olabilir. Günlük olarak internette takılma ve film izleme yapıyorum ama oyunlar için de tepkime süresi önemlimi bilmiyorum öyle aman aman online oyun oynamam ama sistemim her türlü oyunu rahatça oynatıyor oyun seven birisiyim. IPS panel tercih etmelimiyim onu da bilmiyorum bazen uzanarak ya da koltuğa yayılarak bakıyorum ekrana o yüzden IPS tercih edebilirim marka model farketmez ve HDMI girişi olmasını istiyorum görüntü kalitesi açısından. Fiyat biraz daha esneyebilir. Şimdiden teşekkürler

• Yok mu arkadaşlar bi fikri olan
  • HDMI'ın görüntü kalitesi ile direk ilgili yok hocam. DVI'dan farkı sesi de taşıması. onun dışında gözle görülür bir artısı yok.
    Ancak devlet hdmi'lı monitörlere extra vergi koyduğu için fiyatı DVI'lılardan daha pahalı. ben olsan DVI lı alırdım fiyat performans açısından daha sağlıklı olur
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Bi kaç yerde ekran kartının tam görüntüsünü almak için HDMI kablosuyla bağlanmak lazım gerçek görüntü kalitesi için falan diyordu hocam o yüzden
  • Asus VP247H
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.