Şimdi Ara

Max 600 ytl'lik Şık Bir Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 600 ytl lik bütçem var.kamerası 3.15 mp olan ve müzik kalitesi de üst düzey olan bir telefon arıyorum.görünüm olarak tercihim şık ve ince olması.bar tipi olması da önemli.yarına kadar sürem var.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmett -- 24 Mayıs 2008; 0:29:19 >

• Nokia N73 olabilir.

- 3.2 MP kamera
    - Autofocus
    - Makro
    - Yüksek ses çıkışı
    - Kaliteli video çekimi
    - Symbian
    - 2.4 inçlik ekran

Bence güzel bir seçim olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Nokia N73 olabilir.

- 3.2 MP kamera
    - Autofocus
    - Makro
    - Yüksek ses çıkışı
    - Kaliteli video çekimi
    - Symbian
    - 2.4 inçlik ekran

teşekkürler
    n73 özellikleri yönünden benimde hoşuma gidiyor ama boyutları yüzünden biraz kararsız kalıyorum
  • Müzik çokta ön planda değilse samsung d900i tavsiye edebilirim, kulaklıkta müzik dinlediğiniz zaman idare edicek ses çıkışı vardır
  • d900i tavsiye ederim çok şık bence...
  • samsung u serisine bi bak derim çok şok telefonlar dediğin özellikleri ancak samsungda bulursun nokiaya falan bakma boşuna
  • @ Mhmett

Ne aldın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@ Mhmett

Ne aldın ?

telefonu geçen hafta alacaktım ama bir aksilikten sonra bu haftaya kaldı.tavsiyeleriniz üzerine d900i de karar kılmıştım ama telefoncuda gezerken gözüme 5310xm takıldı ve çok hoşuma gitti.ama fotoğraf çekerken bekleme süresinin çok uzun olduğunu öğrendim(10 sn kadar)2 sinden birini alacam ama hala karar verebilmiş değilim
  • Nokia 6500 Slide birde bu modele bakmanı öneririm arkadaşım
  • Nokia 5610 Xpress Music modelinin iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Nokia N73 olabilir.

- 3.2 MP kamera
    - Autofocus
    - Makro
    - Yüksek ses çıkışı
    - Kaliteli video çekimi
    - Symbian
    - 2.4 inçlik ekran

n73 ü alma artık ele ayağa düştü herkes n73 alıyo ayrıca bu telefon hiçde şık değil.Kendi telefonum diye söylemiyorum k810i al en karizma ve özellikli olanı
    3,2 mp kamera(en baba 3,2 mp kamera otomatik netleme makro felan + xenon flaş)
    akustik ile iyi ses alırsın ayrıca daha hızlı virüs felan girmez bi video çekimi kötü onun dışında hiçbir eksiği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 23 Mayıs 2008; 15:47:56 >

• ben sana k810 u tavsıye ederım hem gorunuş hem foto ve musıc hemde kalıte bakımından 4 4luk cıhaz nokıa eskı kalıtesını bırakdı nokıa alacağına cin malları var şu an pıyasada onu daha ıyı bence en azından tv ozellıgı var
  • 5610xm
  • n73 tercih ederim fakat müzik onemli deilse samsung d900i almalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.