Şimdi Ara

Max 67500 Bütçeye Araç Önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Port bagaj düşünülebilir hocam, bir akrabamın 2 tane bebeği var, fiesta kullanıyor. Port bagaj ile sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

Yahu bu aile arabası diyince niye direkt sedan akla geliyor da hb denilince dumur olunuyor.
    hb arabalar 2 kişilik mi acaba hayır nedir yani.coğu c sınıfı hb lerde arkaya oturduğunuzda sıkısma büzüşme falan olmuyor.
    arka bagaj derseniz 2 sene önceye kadar fiesta vardı ailecek bindiğimiz 4 kişiyiz daha hiç bagaj almadı bu kalsın dediğimiz bişey olmadı.su anda da 1.18 kullanıyoruz gayette sıkıntısız.
    arkadasım 2 ay önce astra aldı bebeği oldu bebek koltuğu bağlamakta da sıkıntı yok.
    ben anlamıyorum bizim halkımızın bu oooo aile aracıysa hele bide cocuğun varsa o zaman sana sedan lazım saçmalığını.evi tasımıyosanız sırtınızda üç aşağı beş yukarı coğu aracın bagajı sizi tatmin eder zaten

Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Port bagaj düşünülebilir hocam, bir akrabamın 2 tane bebeği var, fiesta kullanıyor. Port bagaj ile sıkıntı olmuyor.

bugüne kadar aşırı düzeyde bagaj ihtiyacımız olmadı. Bi ara fabia combi ye çok niyetlendik o da sadece özel siparişle dsg li olarak geliyor diye vazgeçtik. Babamın gazıyla kodiaq a meyillendik o da bize göre çok büyük geldi. Kısacası Bizim ilacımız b sınıfı hb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Günümüzde b segment araçlar da geniş zaten, çok fazla bagaj ihtiyacı olursa da çözümü var, çareler tükenmez
  • Ben de tam bu kriterlerde otomatik bir dizel arıyorum, karar verirseniz konuya yazın lütfen üstadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa romeo giulietta 1.4tb multiair tct,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile oldugundan hb 2013 benzin otomatik clio mu çok sevdiğim halde sattım yaklaşık aynı bütçeye araç baklıyorum bende

clio ile
    şehirler arası yolculukta arkada oturan 3 kişi rahat edemiyor
    2 yetişkin +1 bebek koltugu hiç mümkün değil..
    bebek yada cocuk hele biraz yaramaz ise daha çekilmez hal aliyor
    aile fertleri biraz en boy bakımından cüsseli iseler de rahat edilemiyor
    ama çekilebilir taraflarıda var 120hp ile yol yokuşta bayılma yok, benzin otomatik oldugu halde ekonomik denilebilir..
    bagaj - biri bebek 5 kişinin 10 günlük tatil eşyasını alıyor
    bebege 2 valiz bize birer fln :)

b hb modeller anne baba 1 cocuk ise uygundur, daha büyük aileler için tavsiye etmem, bir müddet sonra keşke bir boy büyügü olsaydı diyeceksiniz!

120hp ustu benzinli 1,6 motorlu araçlar gerek mtv gerek yakıt olarak ev ekonomisine zarar (az km yaparız, araç cogunlukta evin önünde yatar diyorsan ayrı)

67500 e megane 3 dizel otomatik GT Line yada privilege model araçlar var
    tamı tamına aile için
    gerek bagaj, gerek yakıt, gerek yedek parça/bakım onarım olarak aileler için
    ideal
    yalnız km leri 60-140 bin aralıgında..
    yada aynı tip ceed sw (sport wagoon) modelleri

altta örnekledim..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-temiz-kullanilmis-dizel-otomatik-461554405/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-3-otomatik-1.5-dci-sporttourer-gt-line-edc-346196272/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 27 Temmuz 2017; 14:19:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.