Bildirim
Max 67500 Bütçeye Araç Önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aile arabası hb
Neyse öneri olarak astra hb,auris ya da peugeot 308
Ama ne kadar aile olur bilemem -
3-4 kişilik aileler de var, aile diyince sizin aklınıza 6-7 kişi mi geliyor önerdiğiniz araçlar gayet de aile aracı. -
İ30 veya hyundai ix35 otomatik 70e alabilirsiniz -
İki kişilik bir aileyiz. Belki yakında 3'te olabiliriz :) . İstanbul şartlarında sedan arabaların park konusunda problemleri olabilir diye düşünüyorum. Birde eşimde kullanacak arabanın biraz daha kompakt olması kontrol edilebilirlik açısından daha kolay olabilir. Öneriniz için teşekkürler. Bu önerdiğiniz araçlar içerisinde otomatik şanzıman konusunda hangisi daha iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: geniues
İki kişilik bir aileyiz. Belki yakında 3'te olabiliriz :) . İstanbul şartlarında sedan arabaların park konusunda problemleri olabilir diye düşünüyorum. Birde eşimde kullanacak arabanın biraz daha kompakt olması kontrol edilebilirlik açısından daha kolay olabilir. Öneriniz için teşekkürler. Bu önerdiğiniz araçlar içerisinde otomatik şanzıman konusunda hangisi daha iyidir.
2+1 ise b sınıfı sıfır km araçlara yönelebilirsiniz. -
Cam tavan, otomatik ve dizel 308. Alınız geçiniz, çok keyifli bir araç şiddetle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
Cam tavan, otomatik ve dizel 308. Alınız geçiniz, çok keyifli bir araç şiddetle tavsiye ederim.
67500 liraya 40000 km'yi geçmeyen temiz bir adet cam tavan dizel otomatik 308 bul ben alayım -
quote:
Cam tavan, otomatik ve dizel 308. Alınız geçiniz, çok keyifli bir araç şiddetle tavsiye ederim.
Evet 308 baya ilgimi çekmişti ancak aradığım kriterlerde ve sizin önerdiğiniz kriterlerde 308 fiyatları biraz yüksek geldi bana. 65 seviyesine bulmak çokta kolay olmuyor en azından internet siteleri aracılığı ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
3-4 kişilik aileler de var, aile diyince sizin aklınıza 6-7 kişi mi geliyor önerdiğiniz araçlar gayet de aile aracı.
Gardqş kusura bakma blok listemdesin okuyamıyorum.Umarım yine laf sokma derdine girmemişsindir -
Gardaş niye blokladın ya, isim hiç tanıdık gelmedi. Geçmiş gün demek, hatırlayamıyorum, neyse kalsın o blok. -
3-4 hafta önce arkadaşım aldı hem de Peugeout bayinden takasa bıraklmış tertemiz bir araba, 32 bin KM'de araba. Tramer 0 -
Hocam benim de bütçe 45-47 bin civarı. 2015 Clio bakıyorum eylül sonuna kadar almak istiyorum, piyasa ufaktan düşüyor gibi bakmaya devam edin araç işi böyle malesef. -
quote:
3-4 hafta önce arkadaşım aldı hem de Peugeout bayinden takasa bıraklmış tertemiz bir araba, 32 bin KM'de araba. Tramer 0
Model? -
2015 -
Yahu bu aile arabası diyince niye direkt sedan akla geliyor da hb denilince dumur olunuyor.
hb arabalar 2 kişilik mi acaba hayır nedir yani.coğu c sınıfı hb lerde arkaya oturduğunuzda sıkısma büzüşme falan olmuyor.
arka bagaj derseniz 2 sene önceye kadar fiesta vardı ailecek bindiğimiz 4 kişiyiz daha hiç bagaj almadı bu kalsın dediğimiz bişey olmadı.su anda da 1.18 kullanıyoruz gayette sıkıntısız.
arkadasım 2 ay önce astra aldı bebeği oldu bebek koltuğu bağlamakta da sıkıntı yok.
ben anlamıyorum bizim halkımızın bu oooo aile aracıysa hele bide cocuğun varsa o zaman sana sedan lazım saçmalığını.evi tasımıyosanız sırtınızda üç aşağı beş yukarı coğu aracın bagajı sizi tatmin eder zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 26 Temmuz 2017; 17:29:53 > -
genis bir ailen varsa mercedes b kasalara veya scenic , picasso , cmax tipi araclara bakabilirsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
quote:
İki kişilik bir aileyiz. Belki yakında 3'te olabiliriz :) . İstanbul şartlarında sedan arabaların park konusunda problemleri olabilir diye düşünüyorum. Birde eşimde kullanacak arabanın biraz daha kompakt olması kontrol edilebilirlik açısından daha kolay olabilir. Öneriniz için teşekkürler. Bu önerdiğiniz araçlar içerisinde otomatik şanzıman konusunda hangisi daha iyidir.
2+1 ise b sınıfı sıfır km araçlara yönelebilirsiniz.
Hocam biz 2 +1 (2 aylık) aileyiz.Jetta ya zor sığdık tatılde.
Park yatak
Bebek arabası
Puset
Valizler falan derken bagaj anca kapandı
Bu arada Ankara Bodrum arası 750km ortalaması 5.3-5.4lerde seyrettı😀 Max hız 125
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperdgal
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
quote:
2+1 ise b sınıfı sıfır km araçlara yönelebilirsiniz.
Hocam biz 2 +1 (2 aylık) aileyiz.Jetta ya zor sığdık tatılde.
Park yatak
Bebek arabası
Puset
Valizler falan derken bagaj anca kapandı
Bu arada Ankara Bodrum arası 750km ortalaması 5.3-5.4lerde seyrettı😀 Max hız 125
bizde 2+1 iz. 4 senedir rio hb kullanıyoruz. Bize yetiyor. Bir sonra ki araçta büyük ihtimalle b sınıfı hb olacak uzun yola hiç bebek arabası götürmedim. Onun haricinde 288 lt bize öyle böyle yetti. Keşke biraz daha bagaj olsaydı Dediğim zamanlar oldu ama yılda bir iki sefer için değmez gibi geliyor.
-
Citroen Cactus düşünülebilir 2.elde.
Benzer içerikler
- fiorino paket sıralaması
- megane 4 otomatik vites yorumları
- 2018 toyota corolla 1.6 life yorumları
- altı yüksek arabalar
- skoda fabia 2.el piyasası nasıl
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X