Şimdi Ara

Max 700 TL Telefon Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir arkadaşıma telefon alacağım. Başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 700 tl'ye alabileceğim en iyi telefon hangisidir? Teşekkürler.

Not: General Mobile Discovery düşünmüyorum. Telefon hakkında forumda olumsuz örneklerle çok karşılaştım. Hediye olacağı için, bir kusur çıkması riskini çok fazla göz önüne alamıyorum. Biraz daha marka desteği sağlam bir model olursa hediye açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

• Xperıa L yada butce daha sıkıntılı ıse xperıa M,saglam ve guzel cıhazlardır.
  • Xperia M

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 mini al keyfine bak dostum
  • L625 bulabilirsin arkadaşın bayansa daha memnun olur renkli telefondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia M
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

gerek yok 700 lira xperia L.gmdden 10 kat daha güvenilir.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/xperia-l-siyah-sony-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,61634.html

+1 bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

s3 mini al keyfine bak dostum

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm discovery falan hikaye samsungun işlemcisiyle kamerasıyla birmi
  • quote:

Gm discovery falan hikaye samsungun işlemcisiyle kamerasıyla birmi

En iyi Kamerayı Nokia Üretir Nokta. GMD'nin İşlemcisi Bile Daha İyidir
  • Xperıa M bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

s3 mini al keyfine bak dostum

+1
  • konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

Max 700 TL Telefon Tavsiye

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:12:36 >
  • cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,fakat ispat dıye verdıgın sayfalarca suren benım actıgım konuyu nasıl kım ıkı dk da ınceledı orasıda ayrı bır muaamma halbukı ben senın fake hesabını yakaladıgımda dırekt ss lı ıspat etmıstım sanıyorum bu senı sınırlendır halbukı benımde telpa da calısan arkadasımda var gayet ıyı gecınebılıyoruz aslında neyseeee....ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla kendi yazdıklarını olurmu olmadı bır baska fake hesap ac sony oneren olursa ozellıkle senın satacagın dıscovery yerıne 600-700 lıra cıvarlarında xperıa M yada xperıa L falan oneren olursa sen yıne dıscovery soyle boyle sony tavsıye eden herkes ajan paralı asker falan dıyede ıftıra atmaktan yıne gerı kalma,sende bılırsınkı sony lg samsung htc gıbı buyuk markaların mılyonlarca musterısı forumda yuzlerce kullanıcısı var vede memnunsa tabıkıde onerecektır.,he bugunde uykusuz kaldın sabah dukkanı gec acarsın artık gıttı ıkı uc tane guzelım dıscovery musterısı.2003 ten berı yazdıgın 500 mesajın ustune bugun 200 mesaj yazmıssın emege saygım var dıyecegımde yalana saygım yok,ayrıca bu kadar alakalı alakasız bırcok konuda yer ısgal etme saygısızlıgına,bende tum mesajlarının altına bu acıklamayı dusmek adınada olsa alet oldugumdan her bırı soru sahıbınden kendı payıma ozur dılerım.

KIMSENIN EKMEGINE MANİ OLMAK İSTEMEM AMA..

BU ARADA DISCOVERY SATISLARINI NASIL ETKILER BILEMEM AMA MILLETI KERİZ YERINE KOYDURMAMAK ICIN DISCOVERY ALMADAN ONCE..

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm ZİYARET EDINIZ..

SERVISTE SIKINTI YASAYAN YADA ULASAMAYANLAR CAVIT ARKADASLA TEMASA GECIP,BAYI SERVIS AVANTAJINI KULLANABILIRLER,SARJ SOKETI ANAKART ARIZASI GIBI PROBLEMLER ICIN ONCE CAVIT ARKADASTAN ON RAPOR FALANDA ALABILIRLER:))

NOT : CAVITCIM SENIN HER MESAJINI TAKIP ETMEK ZAMANIMI ALDI,AMA BILESIN HEPSI KOPYALA YAPISTIR YAPMADIM SENIN GIBI,O YUZDEN HER MESAJIMI TEK TEK BULUP OKUMAN GEREKEBILIR,KUSURA BAKMA,SENDE BIRAZ YARATICI OL KAPITALIST DUNYADA PARA KAZANMAK ICIN YENI FIKIRLER ŞART,HEP AYNI DISCOVERY,AYNI REKLAMLAR SATILMAZKİ DEĞİL Mİ AMA?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.