Şimdi Ara

Max 700 tl'ye HTC telefon tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Başlıkta yazdığım gibi butcem max 700 tl orta halli htc android telefon arastırıyorum piyasaya hakim olmadıgım icin size danısmak istedim. Fiyata gore cok ozellik beklemek sacma olur biliyorum ama min. 4.3" ekran ve 8 mp kamera olması lazım.
    Arastırıp bulduklarım ise Desire 610,617 ve 620 modelleri.
    Sizce hangisini tercih edeyim yada sizin oneriniz var mı ?
    Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4141 -- 5 Temmuz 2015; 16:39:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• LGlerde değerlendirirsen paranı çok daha memnun kalırsın derim amiral gemi alacaksan HTCye yönel derim ben öbür türlü ortada bırakır HTC adamı
  • aynen benim de bütcem 700-800 arası bana da tavsiye verebilir misiniz ?
  • 700-800 lira civarına bir iki aylık desire 816 modelleri var sahibindende. Ben şubat ayında 800 liraya sadece kutusu açılmış desire 816 bulup onu almıştım. Telefon ocak ayı faturalıydı. Eğer ikinci el almak isterseniz bu tarz ilanlara bakabilirsiniz.

Desire 816'nın bana göre olumsuz yanları malzeme kalitesi ve ön kamera.

Onun haricinde gayet şık ve hızlı bir telefon. 1,5 GB ram gayet yeterli. Çok şükür şu ana kadar hiç yavaşlama yaptığını görmedim. Bir kılıf ve kırılmaz cam filmi takarak sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Diğer alt modeller hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
  • Normalde her zaman htc öneririm ama, o fiyat aralığında iyi bir htc bulamazsınız.

http://www.biz1iz.com/general-mobile-android-one-siyah-dual-cift-hatli-distributor-garantilidir.html işinizi görecektir.
  • htc nin one serisi dışındaki modelleri alınmaz 2. el temiz m7 bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung e5 kamera RAM yeterli. Şık ince bi cihaz. Fiyatta 800 civarı. O fiyata HTC zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.