Şimdi Ara

max. 750 tl android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max. 750 tl bütçem var ve 2 gün içinde bir android telefon almayı düşünüyorum oyunlarda kasma, ısınma gibi sorunlar yaşamak istemiyorum.Bundan önce samsung galaxy wonder kullanıyordum ve güncelleme sıkıntısı yaşadım bu yüzden güncelleme gelecek bi telefon istiyorum marka önemli değil yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

• s3 mini olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wonderdan s3 miniye geçtim. Şarj olayı aynı. Güncelleme olarak 4.3 yada 5.0 alacakmış heralde. İşlemci, ram vs. gayet iyi sıkıntı yaşatmıyor wonderdan sonra.
  • GM discovery iyi diyorlar
  • Herkese teşekkür ederim.Peki galaxy win hakkında bilginiz var mı ?
  • http://kiyas.la/ bakabilirsin kardeşim ordan baya bilgi edinebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwhite1903

Herkese teşekkür ederim.Peki galaxy win hakkında bilginiz var mı ?

Galaxy Win i azcık bile oyun oynayacaksan hiç bulaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Wonderdan s3 miniye geçtim. Şarj olayı aynı. Güncelleme olarak 4.3 yada 5.0 alacakmış heralde. İşlemci, ram vs. gayet iyi sıkıntı yaşatmıyor wonderdan sonra.

Hocam Galaxy S3 Mininin Android 5.0 Alması Bana Pek Mantıklı Gelmiyor.Çünkü Samsung Ara Model Telefonlara Güncelleme Fazla Vermiyor Android 5.0 Alması Zor Gibi.
  • 50 tl daha koy temiz 2. El s3 al gm discovery e bak ama stokta bulman çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: RainBloodTR

quote:

Wonderdan s3 miniye geçtim. Şarj olayı aynı. Güncelleme olarak 4.3 yada 5.0 alacakmış heralde. İşlemci, ram vs. gayet iyi sıkıntı yaşatmıyor wonderdan sonra.

Hocam Galaxy S3 Mininin Android 5.0 Alması Bana Pek Mantıklı Gelmiyor.Çünkü Samsung Ara Model Telefonlara Güncelleme Fazla Vermiyor Android 5.0 Alması Zor Gibi.

Dediğim gibi 5.0 almasa bile 4.3'ü kesin alacak 1 güncellemesi daha kesin var yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RainBloodTR

quote:

Dediğim gibi 5.0 almasa bile 4.3'ü kesin alacak 1 güncellemesi daha kesin var yani.

Aynen Öyle

• 750 fiyat aralığındaki bir telin 5.0 alması zor. 450 tl ye LG E612 Optimus L5 de alabilirsin gerisi cepte kalır
  • gel benim s2 yi al çizik yok birşey yok 6 ay garanti var :D iphone alacamda
  • Galaxy granda bir goz atin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.