Şimdi Ara

Max 750 TL ye telefon yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanlarda telefonumu değiştirmek istiyorum maximum 750 TL verebilirim aklımda s3 mini olmazsa lumia 520 var hangisini almalıyım veya başka önerileriniz varmı ?

• o fiyata en iyisi s3mini dir. biraz daha düşük donanımla daha iyi bir kasaya sahip htc desire x alınabilir.
    düşük ram, ön kameranın olmaması ve 480p video yeter dersen olabilir.
  • tamam teşekkürler
  • 799 a xperıa L var ve ıkısındende ustun goz atmanı onerırım,s4mınıdekı erkan kartına sahıp ,yenı nesıl cpu su var bu acıdanda ıkısındende ustun tam bır fıyat performans canavarı vatanda 799 du bır bak ıstersen.
  • xperia l ekranı biraz daha geniş ama tft ekran işte. bir de kenarlar sivriltilmiş bir tasarıma sahip ve telefon gereksiz yere yaklaşık 1.5 cm uzatılmış. s3 mini amoled ekrana sahip ve o fiyata gerçekten f-p ürünü bence. xperia l nin kasası daha sağlam hissi veriyor özellikle beyazı ama tasarımı çok kötü. internetten bakınca anlaşılmıyor eline alıp baktığında anlarsın.
  • O kadar cıkmısken 50 daha ekle adreno 305 gıbı gpuya sahıp xperia L al.kamera ve ses performansıda 800 e gore oldukca ıyıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max. 800 TL Telefon Önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia L cok cazıp ve ıyıdır.

• S3 Mini alacağına Xperia L al derim ben de. Uygulama marketi pek sorun değilse, uygulama için almıyorsan Lumia 520 de alabilirsin.
  • Aslında uygulama biraz sıkıntı yapabilir o yüzden lumia yı eliyorum.Xperia a yı düşünürüm fakat bir de bu fiyatlarda HTC varmıdır iyi olan HTC yi çok beğeniyorum sizce Xperia mı daha iyidir HTC mi?
  • xperia
  • Bu fıyatta htc eskı teknoloji modeller var mesela xperıa L dekı kraıt ıslemcı htc one da var ama daha dusuk modellerinde yoj,yıne gpuda oyle xperıa L dekı gpuyu htc one mını modelıne koydu oda daha cıkmadı burda pıyasaya herhalde 1200 1300 cıvarı cıkar

• Bugün media martkt ta xperia l ye baktım 899 tl diyor hemde şekli hoşuma gitmedi samsung monte gibi . Büyük ihtimalle s3 mini alcağım
  • şekli çok kötü zaten. bir telefon bu kadar berbat tasarımla yapılabilir ancak. orasını burasını niye eğip durmuşlar anlamış değilim. krait işlemci ve adreno görünmüyor ama o berbat tasarım her elinize aldıkça görünüyor maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.