Şimdi Ara

max. 850 tl tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tercihim multimedia özelliklerinin iyi olması. Tek elle rahat kullanılır olması Ses kalitesi çok önemli bu yüzden HTC önceliğim. Bu telefonu aldıktan sonra 2-3 yıl kullanıcam. Bu sebepten geleceğe dönük yatırım olmalı. Paramın hakkını vermeli dayanıklı olmalı. İnternette hızlı gezinsin ses kalitesi ve görüntü kalitesi iyi olsun. Düşük seviyeli oyunları sorunsuz açsın . Şarj süresi genel sıkıntı ama iyi olursa iyi olur tabi ki. Bu yani . Ben HTC 8x düşünüyorum. Fakat 1280x720 çözünürlüğe adreno 225 gpu çok mu az gelir ona takıldı kafam. ve birde arka yüzeyi çok hoş. lakin kapak takmadan kullanımda sıkıntı olur mu sizce?
    Yanında l820 düşünüyorum. Olmassa eğer htc desire 500 sony xperia sp olabilir diyorum. Telefonu mart gibi alıcam. o zamana fiyatı biraz daha düşerse Htc one mini olabilir.ama uzun vadeli telefon istediğim için androidden uzak durmak istiyorum aslında

Kamera performansı leş olmasın yer ideal seviyede olsun yani 8mp .... Diyorsanız ki hiç birine deymez htc 8s alıcam. 1700lük batarya beats audio desteği stabil çalışıyor tek kötü yanı 4 inç olması. keşke o da 4.3 inç olsaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysngndzlp -- 11 Ocak 2014; 20:47:51 >

• Şubatın son haftası bu konuyu güncelle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Şubatın son haftası bu konuyu güncelle derim.

katılıyorum yenı gelebılecek modeller yada kampanya vb durumlardan dolayı dıkkate edeger fıyat degısıklıklerıde olabılır su an ıcın saglıklı cevap vermek zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Şubatın son haftası bu konuyu güncelle derim.

katılıyorum yenı gelebılecek modeller yada kampanya vb durumlardan dolayı dıkkate edeger fıyat degısıklıklerıde olabılır su an ıcın saglıklı cevap vermek zor

+1.
  • Arkadaşlar haklı
  • O zaman teşkkür edip beklemeye geçiyorum (: sagolun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysngndzlp

O zaman teşkkür edip beklemeye geçiyorum (: sagolun .

Belkı somstr kampanyası falanda olur yaparlarsa ıyı olur senın ıcın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

max. 850 tl tavsiye

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:39:20 >

• cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu,he bugunde uykusuz kaldın sabah dukkanı gec acarsın artık gıttı ıkı uc tane guzelım dıscovery musterısı.
  • bu ayın 15 ile 20si arasında bir tarihte telefonu alacağım. (: şimdi yardımlarınız bekliyorum . (:(:
  • gg de bir ilan gormustum kampanyaydı. sıfır sp 860 tl. o fiyata daha iyisi yok. tabı kampanya bıtmemişse
  • ysngndzlp Y kullanıcısına yanıt
    HTC 8x tekrar stoklara girmiş.

http://www.ereyon.com.tr/urun/htc-windows-phone-8x.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.