2. oyunuda Rockstar yaptı sanırım(ben Remedy yaptı Rockstar dağıtımcılığını üstlendi diye biliyordum), reklam olmasın ama Oyungezer'in yaptığı haberde öyle yazıyor. Ama iç karartmaya gerek yok bu oyun aynı zamanda PC içinde çıkacak(önceki oyunların konsol geçmişi yok bildiğimiz gibi) eğer Rockstar gene PC'yi unutursa zaten oyuncuların GTA 4'ten sonra olan nefretleri 2'ye katlanacak gibi bir daha PC platformunda zor oyuncu bulabilecekler. Geçsin günler çıksın ortaya Max Payne 3'ün ne olup olmadığı o zaman net bir yorum yapabiliriz ama bence serinin en manyak oyunu bu olacak.
Bence Rockstar pc kullanıcılarına istediği kazığı atsın,20 güne herkes unutur ve bir sonraki çıkaracakları oyun için ağızlarının sularını akıtırlar.Yani Maxpayne 3'ü konsoldan bir yıl sonra iğrenç bir optimizasyonla çıkarsalar,sonrada GTA 5'in hazırlığını yaptıklarını duyursalar insanlar ne düşünecek?Rockstar'a tepkiliyiz GTA 5'i boykot ediyoruz mu diyecekler?Hiiiiiç sanmıyorum.Keşke öyle olsa ama ne yaparsın insanlarda bu tarz haksızlıklara karşı tepki gösterme kültürü yok. (Bu arada eşşek gibi çıkaracaklar maxpayne'i pc'ye yoksa)
of max abimizede bak sen psikopat bi nypd mi olucaz ne yoksa seri katile mi dönüşüyor max abi .... Hayır olamaz...
PC ye çıkıyor arkadaşlar içiniz rahat olsun resmi sitede games for windows yok amawww.rockstargames.com news bölümündeki ilk haberde pcye çıkacağı yazıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Çok ağır piskopata dönüşmüş Max abim.
sana oyle gelmis bana gore alyasa benzior.
hacıyatmaz kardeşin verdiği resimden de anlaşıldığı üzere rockstar biraz ayıp etmiş splinter cell karakterini biraz değiştirip max payne 3 yapmışlar. ayrıcana resimdeki adamın suratından anlaşıldığı üzere oyun gta 4 ün grafiklerine sahip olabilir hatırlarsanız gta 4 deki yüz modellemeleri de böle yani hem port olur hemde pc de cort olur.Gta 4 deki gibi grafik problemleri olucaksa bence hiç çıkmasın
güzel haber
Bu rockstar in oyunlarini pek tutmuyorum buna gta serileri dahil sanirim mp3 ude mahvedecek bu firma oyle gozukuyor.Tabi PC ye cikacakmi cikacaksa port mu olacak gibi sorunlarda var.
Ayrica aklima gelmisken Alan Wake in son durumu nedir 2010 ami kaldi 2010 da cikacaksa bari full dx11 destekli ciksada birseye benzese diyorum.
Rockstar mı yapıyo Bu biraz soru işareti bıraktı kafamda ama '' Max Payne 3 !! '' adı yeter
Oha ne olmuş Max abimize böyle
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
O resim ne öyle yaw, adam resmen çökmüş.. artık eskisi gibi uçamazda artık (umarım ağır çekimi kaldırma gibi bir salaklık yapmaz rockstar)
quote:
Orjinalden alıntı: alejandro01
quote:
O resim ne öyle yaw, adam resmen çökmüş.. artık eskisi gibi uçamazda artık (umarım ağır çekimi kaldırma gibi bir salaklık yapmaz rockstar)
kaldırmazlar zaten max payne deyince akla gelen ilk şey
yaşlanmış abimiz hey gidi hey
vayyy efsane oyun çok merak ediyorum 3. oyunu
pc yede çıkıcakmı bilen varmı?
heytt bee... max...? Michell...?
quote:
Orjinalden alıntı: Death Note
quote:
Orjinalden alıntı: alejandro01
quote:
kaldırmazlar zaten max payne deyince akla gelen ilk şey
Shift tuşu eskicek o zaman gene
bullet time bakalım nasıl önümüze sunulacak, bence oynanışta yenilikte yapmalılar
ama hikayenin gene sağlam geleceğini düşünüyorum
Yuh..Conviction un aynsı olmuş..İyice azıttı bu oyun şirketleri
quote:
Orjinalden alıntı: -dehşet-
Ahh Remedy ahh bıraktın bizi yaban ellere sonumuz ne olacak bakalım. Deli olduğum konu konsolların Max Payne i sahiplenmiş olmaları.Daha düne kadar ancak Mario oynatabiliyorlardı şimdi Max Payne bizden önce kavuşacaklar.
konsolda max paynemi oynanırmış ya
İçimden bir ses port olacağını söylüyor. r* ın max payne fanlarına güvenerek (nasıl olsa alacaklar diye) gta4 teki beceriksizliği tekrarlayacaklarından korkuyorum
Ben yüreğime taş basıp Max Payne i 1. ve 2. oyunla hatırlayacam.
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Bu rockstar in oyunlarini pek tutmuyorum buna gta serileri dahil sanirim mp3 ude mahvedecek bu firma oyle gozukuyor.Tabi PC ye cikacakmi cikacaksa port mu olacak gibi sorunlarda var.
Ayrica aklima gelmisken Alan Wake in son durumu nedir 2010 ami kaldi 2010 da cikacaksa bari full dx11 destekli ciksada birseye benzese diyorum.
Saçma saçma şeyler yazmayın arkadaşım, Rockstar düşmanlığı yapmanın anlamı yok, birşeyi söylüyorsanız örnekte verin o zaman. Şimdi soruyorum sana Max Payne 3'üde mahvedecek bu firma dediğin yani Rockstar Games hangi oyunu mahvetti şu ana kadar ? Rockstar tanıdığımız en tecrübeli oyun yapımcılarından, arkasında oldukları hiçbir yapım boş olmamıştır ve sadece GTA için bile sonsuz saygıyı hakediyorlar çünkü GTA ile hayatımıza anlam katan firma bu ve bir çok oyun yapımcısınada örnek oldular(birçok kişinin oyun dünyasıyla tanışmasına vs.). Max payne 2'yi yapanda Rockstar ken hala Max Payne 3'ü Rockstar mı yapıyor o zaman kötü olur denmesi anlamsız. Daha ortada hiçbirşey yokken bunları söylemek 2 kat daha anlamsız.