Şimdi Ara

Max Payne 3 Oynanır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Max Payne 3'ü indireceğim fakat pc'nin gücü yetermi yetmezmi merak ediyorum. Çünkü boşu boşuna indirmemeliyim Adil Kullanım Kotası bizide düzeltiyor daha ayın başındayız kotanın yarısı gidecek :)

Neyse uzatmadan Max Payne3 ün Minimum Sistem Gereksinimleri aşağıda ve benim sistemimde yanında olacak. Sizler karşılaştırın oyun oynanırmı oynanmazmı bu özellikler ile GTA4 Kasmıştı...

Minimum System Requirements
    Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+ -Benim AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.6 GHz
    Memory: 2 Gb -Benim 2GB
    Hard Drive: 35 Gb free -Benim 500GB harddisk var yeterde artar bile boş alan çok var.
    Video Memory: 512 Mb -Benim ekran kartı 1GB
    Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3450 -Benim nVidia GeForce 9800GT
    Sound Card: DirectX Compatible -Tamam
    DirectX: 9.0c -Tamam
    Keyboard -Tamam
    Mouse -Tamam
    DVD Rom Drive -Daemon Tools akar

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Evet arkadaşlar sistem bu sizce çalışır mı oyun? Bence çalışır da görüntü zevk vermez.

• oynanmaz illa oynıcam diyorsan ya konsolda oynarsın ya da sistemi değiştir
  • Ben internet kafede oynamistim tek fak i5 in en ucuz modeli vardi ekran karti ram falan ayni high ile oynamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laz-RaiL.

Arkadaşlar Max Payne 3'ü indireceğim fakat pc'nin gücü yetermi yetmezmi merak ediyorum. Çünkü boşu boşuna indirmemeliyim Adil Kullanım Kotası bizide düzeltiyor daha ayın başındayız kotanın yarısı gidecek :)

Neyse uzatmadan Max Payne3 ün Minimum Sistem Gereksinimleri aşağıda ve benim sistemimde yanında olacak. Sizler karşılaştırın oyun oynanırmı oynanmazmı bu özellikler ile GTA4 Kasmıştı...

Minimum System Requirements
    Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+ -Benim AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.6 GHz
    Memory: 2 Gb -Benim 2GB
    Hard Drive: 35 Gb free -Benim 500GB harddisk var yeterde artar bile boş alan çok var.
    Video Memory: 512 Mb -Benim ekran kartı 1GB
    Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3450 -Benim nVidia GeForce 9800GT
    Sound Card: DirectX Compatible -Tamam
    DirectX: 9.0c -Tamam
    Keyboard -Tamam
    Mouse -Tamam
    DVD Rom Drive -Daemon Tools akar

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Evet arkadaşlar sistem bu sizce çalışır mı oyun? Bence çalışır da görüntü zevk vermez.

oynanmaz dıyenlere bakma baboş minımal(aa vsync falan kapalı ) ayarlarda rahat oynarsın ama pek zevk vermez oda kolay gelsın

• Düşük ayarlarda oynatır belki. Optimizasyon çok güzel.
  • Düşük ayarlarda oynarsın
  • Aslinda islemcinin degisim vakti gelmis i5 alabilisen dedigim gibi cafede very high high karisimi oynamistim

• Sorun felan yaşamadan oynarsın, 9800 gt yılların kartı olmakla bırlıkte halen tum oyunları orta-üst kalitede oynatacak kapasitededir.
  • Oyunun optimizasyonu çok iyi,fazla sorun yaşayacağını düşünmüyorum
  • P4 le oynamıştım ve 2 kere bitirdim bence oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tipsizz!!

P4 le oynamıştım ve 2 kere bitirdim bence oynarsın.

bu p4 ler canavarmış zamanında aslında şimdi de idare eder ama modası geçti artık ama ben hala p4 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak adem

quote:

bu p4 ler canavarmış zamanında aslında şimdi de idare eder ama modası geçti artık ama ben hala p4 kullanıyorum

Evet modası geçti ama bnde p4 kullanıyorum internet için arada oyun oynuyorum eski oyunları

• quote:

quote:

quote:

Evet modası geçti ama bnde p4 kullanıyorum internet için arada oyun oynuyorum eski oyunları

ben mecburen kullanıyorm bıde netbook var bnde yaşasın p4

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben mecburen kullanıyorm bıde netbook var bnde yaşasın p4

YAŞASIN

• ahah inanması güç ama çözünürlük 1280x720 full u 1280x1024 oynuyorum ve bütün grafik özellikleri high :D puhahahahh oyunda harika. bir yerde takıldım simdi bizim sirketi basıyorlar. en son cıkıs kapısında arabadan 3 kişi geliyo 2 si normal adam 1inde minigun gibi bi silah var tam otomatik en az 300 sarjor var adamı vur vur olmuyo nedir bunun caresi :S cok acil saat 2 oldu hala oynuyom burda kaldım :D
  • Saat 5 oldu bi su molası verdim oyun harika o bölümüde geçtim çok sarıyo chapter 11 deyim :D
  • ya oynarsın ya, düşük ayarlarda oynarsın optimizasyonu iyi oyunun. fakat windows xp sorun çıkarabilir hocam.
  • bence sorun çıkmaz ama ilk bence youtube videolarını bi izle boşu boşuna akk gelmesin.
  • Arkadaşlar herşey tamam problem yok :D ama bir sorum var bu oyuna girerken interneti kesmek zorundamıyım ya yokmu baska yolu ?
  • Oyunu bitirdim tek kelimeyle harika :D Final güzeldi ama fabiana denen kızın ölmesi kötü oldu. O takım elbiseli şerefsizden en başta süphelenmiştim zaten bi ****lik vardı onda. Daha sonra oyunda kursun yediğimizde mesela 4 kurşun üstümüzde izi kalıyo delik acılıyo oysaki normalde bir insan 4 kurşun yese anında geberir gider bu adamda ne çelik yelek var ne başka bişe gömlekle geziyo saçma olmuş. Adamların kafasına sıkınca veya son adamı öldürünce yavaş çekimde gösterme geleneği devam etmiş ve harika olmuş. Ama oyunda hep savaş var hep çatışma azıcık başka şeylerde olsaydı daha güzel olurdu mesela şehirde gezme mafia 2 deki gibi veya gta lardaki gibi savaş dışında başka şeylerde yapsak harika olurdu. ama yinede muazzam bir oyun bakalım max payne 4 ne zaman çıkacak çok erkenciyiz ama :D yada paket cıkarsınlar senaryoyu uzatsınlar ama en azından mafia 2 gibi bitmedi oyun valla mafia 2 dede sonda kan kardeşimizi sanırım adı joe idi götürüyorlardı çok acıklıydı sonu onu kurtarmamız lazım bi kere niye öyle bitirdilerki belkide mafia 3 ün habercisiydi bu final :D Her neyse şimdi bir tane daha oyunum var ghost soldier diye onuda bitireyim call of duty gibi bi oyun ama asla cod un yerini tutamaz :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.