Şimdi Ara

Max Payne (Anılar) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duke Nukem,Max Payne ve Shadow Warrior ha bide Quake var bunlar benim küçüklüğümün oyunları

Edit:Özellikle Shadow Warrior bağımlılık yaptı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 22 Eylül 2011; 15:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

2001in temmuzunda çıkmıştı Max Payne.
    Çok iyi hatırlıyorum evde yerlere döşek serip, ağır çekim atlamaları yapmaya çalışıyorduk.
    Sonuç moraran dirsekler, kırılan eşylalar.

Buna çok güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

bir arkadaşım zamanında msn'den oyun kısayolu atıyordu. olum bu çalışmaz dedim ya saçmalama olum bende çalışıyor ya demişti

Bende aynısını yaşadım
    İlk oyunumu hatırlamıyorum.Ama güzel zamanlardı orayı biliyorum

• 3'ü çıksada oynasak
  • ilk oyunum annemin çalıştığı yerde oynadığım wolfied di.

kendi bilgisayarıma ilk kurup oynadığım oyun ise level dergisinin verdiği demo Blood'du sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bende en büyük etkiyi bırakan oyun Max Payne'di.
    Sam Lake'in o surat ifadeleri,Max Payne'in hikayesi müzikler,New Yorktaki soğukluk ve atmosfer tamamen eşsizdi.
    Oyunun şimdiki haline bakıyorumda...Keşke birinci oyundan sonra seri hiç devam etmeseydi.
    Alttaki videoyu 1:25'e alın o anki müzik ve siren sesleri...Özledim bu oyunu yahu

Çok dramatik ve etkileyici bi oyun du max payne.Sanki bi oyun değil de bi filmin kahramanı gibi hissettiriyodu insanı.1 ve 2 mükemmeldi 3 ü inşallah aksiyona boğmazlar.dramatik hava bozulursa oyun maxpayne olmaktan çıkar.

• benimde ilk oynadığım oyundu... quake 2 hatırlamayan varmı resimdeki herifi :D:D spastik sesler çıkarıyordu hepsi pcye çıktığında oyun içinde çalan müzikler hiçbir versiyonda olmamış o yüzden pek zevk almadım youtubedan oyunun müziklerine bakın mesela o lav müzikleri
     Max Payne  (Anılar)

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Max 1 sanirsam 99'da cikmisti 98'de olabilir hatirlamiyorum. Bu oyun cikmadan once tv'de tanitim videosunu izlemistim. tam 1 ay magzalara gelmesini beklemistim. Gerci illegal olani vardi ama bu oyun orjinal alinmaliydi. Hayatimda hic bir oyunu onun kadar sevmedim. Oynarken hissettigim tek sey "buyuk butceli Hollywood filminin bas karekterini benim yonettigim bir oyun ve hic bitmesin" di. Ne guzel gunlerdi o gunler ....

Oha bide TV'ye reklam mı vermişler.Youtube aradım bulamadım
  • Benimde ilk oyunum taktikal ops'tu sanırım emin değilim ama 5-6 yaşlarımdaydım.
  •  Max Payne  (Anılar)
  • Bu oyunda çok güzeldi, ama Counter'ın yükseliş zamanına gelince gölgesinde kaldı garibim... Oldukça eğlenceli bölümleri vardı.

Max Payne  (Anılar)
  • Benim Yeti Sports Du :D Çok Seviyodum Oyunu Beyaz Kıllı Yaratığın Benim Üzerimde Bıraktığı Etki büyüktür Hala Severim Bulursam en kısa sürede yükleyeceğim zaten.
  • benim ilk oyun silent hill idi max payne'in de tabi özel yeri var o ayrı
  • disketli pentium II pc'im vardı dayım getirmişti x)
    Amiga alışkanlığı olsa gerek.ilk oyunlarım Golden Axe ve Blood'dır.
  • hani delta force ciler :(

takeittothelimit bu hileyi öğrenen kadar canım çıkmıştı :)

Max Payne  (Anılar)
  • Offf Delta Force...
    Counter Strike yokken DF vardı az multiplayer oynamadık. Az bıçak yemedik, süper oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

hani delta force ciler :(

takeittothelimit bu hileyi öğrenen kadar canım çıkmıştı :)

Max Payne  (Anılar)

DF kendi kurduğum ilk oyundu deli gibi oynardım yanlışlıkla cdyi kırmıştım o kadar çok üzüldüm ki cdyi gittim toprağa gömdüm

Max Payne  (Anılar)

commandos ilk defa kafeye gittiğimde oynadığım oyundu serisi hala pcde yüklüdür

• Yıl 97 ilk bilgisayarım eve gelir yaş 11 ilk kez kullandıgım bu alette neler yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok korka korka basıyorum tuşlarına paint ve mayın tarlası dışında bişey açamıyorum .. Derken arkadaştan The House of the Dead diye bir oyun alıyorum ben oyunların nasıl kurulcağını bile bilmiyorum oysa sağolsun gelip kuruyorda.. Bide anlatıyor nasıl oynayacapımı. Günlerce oynuyorum ama bi yerde takılıp geçemiyorum..

O günlerde başka bi arkadaş bir oyun veriyor üstünde Need for speed hot pursuit yazıyor bu da ne acaba ? Güzel bişeye benziyor oynamak istiyorum. Ama oyun tam açılırken race dediğimde siyah ekran veriyor. Öğreniyorum ki 3dfx olan ekran kartı istiyormuş.. Açmıyor bilgisayar oyunu.. Yıllarca 3dfx isteyen oyunları çalıştıramıyorum bilgisayarımda.. Sonra gün geliyor alıyorum bi 3 boyutlu ekran kartı . Derken bi yerden elime level dergisinin cd si geçiyor içinde ki demo bir oyunu kuruyorum ismi Soldier of Fortune inanılmaz güzel geliyor oyun çok gerçekçi demoyu 2 saatte bitirip hemen 1 saat yol çekip gerçeğini tam sürümünü almaya gidiyorum beşiktaşa.. Bitirdiğim ilk oyundur kendileri (:

Vay be daha dün gibi bu sahneler...

Bu arada max payne 1 i aldıgım gün dün gibi aklımda bu nasıl bir oyun ya film gibi diyordum okulda herkese anlatıyordum inanılmaz bişeydi..Eskiden internetim de yoktu zaten olsa da girilcek kaç tane site vardı .. Bişeylere ulaşmak zor ama çok daha keyifliydi.. Hiç unutmam, colin mc rae rally de eksik olan 74 kb lık bir .dll dosyasını 146 paralı hattan girip indirmek için tam 45 dakika beklediğimi. 146 internete paketsiz şifresizce girilen bir olaydı ama normal telefon konuşması gibi ücretlendiriliyordu galiba. Neyse anılarım depreşti yeter (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 26 Eylül 2011; 23:51:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.