Şimdi Ara

Max Payne (Anılar) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bu 146'dan internete girme olayını ben de yapmıştım :) hele şu 56k modemlerden çıkan bağlantı sesi yok mu :P dırıdı dıt dıt dıt dıııııııııııııt dıııııııt dıt:P
  • ilk oyunun GTAIII'dü kasa kasa oynuyorduk.Ama şimdi oynadıklarımın verdiği zevkle o zamanki aldığım zevk karşılaştırılamaz bile.Çok eğlenceliydi be.Hey gidi günler hey
  • Büyükler derdi de takmazdım ama herşey eskiden çoooook güzeldi yaaa
  • ben 2. sınıfa giderken alınmıştı ilk bilgisayar. abime alınmıştı gerçi.

http://www.youtube.com/watch?v=Fbj9rg62ep4

şu efsaneyi kurmuştu hayran kalmıştım. akşama dışarı çıkıyodu pc bana kalıcakdı ve bu oyunu ilkkez oyniicaktım :D rüya gibiydi.
    menü seslerini duyunca duygulandım doğrusu :D:D sabahlara kadar oynamıştım be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bende en büyük etkiyi bırakan oyun Max Payne'di.
    Sam Lake'in o surat ifadeleri,Max Payne'in hikayesi müzikler,New Yorktaki soğukluk ve atmosfer tamamen eşsizdi.
    Oyunun şimdiki haline bakıyorumda...Keşke birinci oyundan sonra seri hiç devam etmeseydi.
    Alttaki videoyu 1:25'e alın o anki müzik ve siren sesleri...Özledim bu oyunu yahu

Yalnız degilsin :) Aynı olay bendede oluyor kaç yıl geçmesine ragmen, 2 oyunu oynamıştık ilk olarak sonra 1. oyunu oynadım ve 1 gerçekten süperdi mafia ve max payne ilk oyunları üstüne tanımam efek umrumda degil o atmosferi o senaryoyu işlemesi gerçekten güzel oyun diyipte geçmemek lazım, filmleri yapılıyor son zamanlarda :D Misal transformers bilgisayar oyunu bile 3. filmin yanından geçemez o neydi öyle kelime bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

hani delta force ciler :(

takeittothelimit bu hileyi öğrenen kadar canım çıkmıştı :)

Max Payne  (Anılar)

pcde ilk oynadığım fpslerdendi hatta o zamanlar pc yoktu bende internet cafede oynamıştım ilk vaybe ne günlerdi duygulandım resmi görünce

• Heretic oynadığım günler geldi aklıma adam uzun süre hareket ettirmeyince bi taraflarını kaşırdı MechWarrior var birde hiç unutmam
  • Oha Heretic vardı be bak yine canlandı anılar
  • Heretic'i anmışken Blood'dan bahsetmemek olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Fanucci

Heretic'i anmışken Blood'dan bahsetmemek olmaz

Blood yahu,
    Ulan artık böyle oyunlar yapmıyorlar diyince millet "Pis dinazor" der gibi bakıyor ama cidden böyle zevkli oyunlar yapmıyorlar.
    Uzun zamandır zevkli FPS oynayamıyordum (lütfen CoD veya BF serisi demeyin) Rage geldi de eskiye yakın tat verdi biraz.

MDK vardı birde :) Onun HD versiyonunu yapıyorlarmış şimdi bakalım nasıl olacak.
  • Kesinlikle eski fpslerin tadı yok artık.Oynadığım bir kaç oyun var okadar umarım yakın bir zamanda para yerine kaliteli yapımlar gelmeye başlar.
  • Valla hocam ben umudu kesmiştim ama bu aralar kaliteli yapımlar gelmeye başladı, bu sene Witcher 2, Rage, Frozen Synapsis, Deus EX, Dark Souls ve Shogun 2 gerçekten verdiğim paranın her kuruşunu hakketti.
    Ama çıkan oyun adedine bakarak kıyaslarsak durum içler acısı, resmen gün aşırı birbirinin aynısı FPSler çıkıyor,
    üstüne bu 1-2 sene devam oyunları açısından felaket oldu yukarıda saydıklarım dışındaki oyunlar hep iyice basitleşerek çıktılar.
    Eskinin detaylı, eğlenceli, öğrenmesi kolay ustalaşması zor oyunlarından pek kalmadı artık, parmakla sayıyoruz resmen.
  • Kesinlikle Hitman mesela çıkacak oyunla iyice basitleştirmeye başladılar.Aksiyonu üst düzeye çıkarıp hiç bir amaç olmayan oyunlardan zevk alan arkadaşlar olduğu sürece yapacak bir şey yok.
  • Thief'in yeni oyunun zamanımızda geçecek ve daha çok aksiyon olacak dediler,
    Thief fanları (ben dahil) yakarız bu gezegeni dediler, firma hatasını anladı :)

Güzelim X-com ve Sydicate serisi de FPS/Aksiyona döndü içimdeki burukluk dinmez artık benim.
  • Max payne dendiğinde akan sular durur

Şu müzik herkesin aklında yer edinmiştir mutlaka
  • kendi bilgisayarımda oynadığım ilk oyun Need for Speed Porsche Unleashed'ti. aracın savrulması olsun hasar alması olması olsun tek kelimeyle mükemmeldi. hala böye özellikleri barındıran bir oyunu GT5 i saymazsak (ki onu da saymayalım artık )oynamadım. hele driver license'ı alabilmek için az uğraşmamıştım yok 360 derecelik spin at sonra kukaların arasından geç 180 derecelik dönüşle tekrar başlangıç yerine gel falan gerçekten zordu. kariyer modunda porsche lerin gelişimine tanıklık ede ede yarışırdık.listeden kendimize yeni parçalar alarak aracımızı modifiye ederdik. hele karlı bir günün akşamında oyunda da alpleri açıp yarışmanın verdiği keyif gerçekten paha biçilemezdi

• Offf arkadaş,offff O gecenin içindenden gelen polis arabalarının siren sesleri hala kafamın içindedir.Öyle içime işleyen bir oyun daha olmadı.Artık eski oyunlardaki hikaye ve karekterle bütünleşmek yok.Vur vur ilerle.Hiçbir derinliği olmayan oyunlar.Mona Saxla telefon konuşmaları hala aklımdadır.
  • drop your weapons and come out with your hands above your head.
  • Bende nostalji yapayım dedim nfs high stakes indirdim ama ne w7 ne de xp de çalıştıramadım.Ne oyundu be.
  • Alın videonun her yanı nostalji kokuyor :)

http://9gag.com/gag/343951?ref=fb-share
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.