Şimdi Ara

Maximum 17000 TL ye araç tavsiyeniznelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum verebileceğim para budur ben 2001 model Honda Civic 1.6 iES bakıyorum bu araç 120 bg bu tarzda hb yada sedan fark etmez sağlamlık ve kalite nin olacağı bir araç istiyorum yardımcı olursanız sevinirim birde honda için ne söylersiniz.

• Focus, Astra, Octavia bulabilirsiniz temiz

• temiz focus bulmak sanki biraz zor bide Ankara arabası olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feeling_in_side

quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-acil-satilik-kurus-masrafi-yok/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-opel-astra-1-6-enjoy-2/detay

1.000 tl daha çık yeni kasası var onun

o arabanın kendine hayrı yok arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Feeling_in_side

quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-acil-satilik-kurus-masrafi-yok/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-opel-astra-1-6-enjoy-2/detay

1.000 tl daha çık yeni kasası var onun

evet bu arac super bir tercih olur

• Honda kullanıcılarından 1.6 ies için öneri tavsiye memnunlarmı vs vs beklemekteyim
  • bu kasa lancer öneririm

Maximum 17000 TL ye araç tavsiyeniznelerdir ?
  • lancer gerçekten o fiyata alınacak güzel bir araba ama işte ülkemizde mitsubishi denilince insallar çok ön yargılı ben bir ara lancer plus modeline çokca baktım siz kullanıyormusunuz lancerı parça pahalığı ve satarken uğraştırması dışında artı ve eksileri nelerdir.?
  • Kendi baktığım aracı önereyim ;

2000 - 2002 Peugeot 406 2,0 138 HP ST yada SV donanım + LPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Kendi baktığım aracı önereyim ;

2000 - 2002 Peugeot 406 2,0 138 HP ST yada SV donanım + LPG

biraz araştırayım saol
  • ben memlekete gittiğimde bi akrabanın lancer'i bir ay kadar kullanmıştım.konforu olsun yol tutuşu direksiyon tepkilerini çok beğendim.88 bindeydi araç bakım hariç birşeyi değişmemiş.zaten netten okuduğum kadarı ile çok sorunsuz bi araç.babamın ilk arabası 90 model lancer şuan amcamda 370 bin km hala canavar gibi.17 liraya 2005 civarı donanımlı ve japon arabası bence ikinci eli kötü değildir.mitsubishi'nin sorunsuz araçlar ürettiğini herkes bilip söyler ama nedense pek tutulmuyor işte
  • 2 el olarak max 17 bütçe ile belki ilerde satarım düşünceside varsa alınacak arabalar

megane
    focus
    astra
    civic'tir

Golf bilerek yok listede çünkü 17 bine alınacak golf ya bunlardan daha eski olacak veya sıkıntılı olacaktır.

tabiki bu bütçeye daha iyi arabalarda bulabilirsiniz, üst sınıf daha donanımlı vs. Ama yukarıda sıraladıklarımın dışındakilerin sizi üzme ihtimali bunlardan çok daha yüksektir.

Ben kendi açımdan bunları sıralarsam,
    1 civic
    2 focus
    3 astra
    4 megane derim

bu sıralamayı değiştirecek etken ise temizliktir. Mükemmel temizlikte bir megane bende direkt 1. sıraya çıkar. Sonuçta birbirlerini tartan arabalar bunlar.

marka model bakmayın temizliğe bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

2 el olarak max 17 bütçe ile belki ilerde satarım düşünceside varsa alınacak arabalar

megane
    focus
    astra
    civic'tir

Golf bilerek yok listede çünkü 17 bine alınacak golf ya bunlardan daha eski olacak veya sıkıntılı olacaktır.

tabiki bu bütçeye daha iyi arabalarda bulabilirsiniz, üst sınıf daha donanımlı vs. Ama yukarıda sıraladıklarımın dışındakilerin sizi üzme ihtimali bunlardan çok daha yüksektir.

1 civic
    2 focus
    3 astra
    4 megane derim

bu sıralamayı değiştirecek etken ise temizliktir. Mükemmel temizlikte bir megane bende direkt 1. sıraya çıkar. Sonuçta birbirlerini tartan arabalar bunlar.

çok sağolun değerlendirecem

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

2 el olarak max 17 bütçe ile belki ilerde satarım düşünceside varsa alınacak arabalar

megane
    focus
    astra
    civic'tir

1 civic
    2 focus
    3 astra
    4 megane derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.