Bildirim
Maximum 18.000 YTL ye 2000 ve üstü otomatik vites araba tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2005-belki 2006 model- mitsubishi colt 1.3 invite amt ( 6 ileri tiptronik vites) bulabilirsin.
belki tam 18000 olmaz ama 19000 i de geçmez.
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/FastSearch.aspx?aracTipId=1&markaId=20&marka=MITSUBISHI&modelGrupId=347&kurTipi=6
buradan inceleyebilirsin.
mesela şu hiç fena değil hem az km de ama malesef konya da ( ama galerici yol masrafını karşılarım yazmış enteresan)
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1260960
motor
1.332 cc - 95 hp mivec dohc motor
standart donanımının bazıları;
4 havayastığı,abs, ebd, alaşım jant,otomatik klima, yol bilgisayarı,soğutmalı torpido gözü,ısıtmalı-elektrili aynalar,
6 hoparlörlü cd player
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ocak 2008; 12:15:03 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
2005-belki 2006 model- mitsubishi colt 1.3 invite amt ( 6 ileri tiptronik vites) bulabilirsin.
belki tam 18000 olmaz ama 19000 i de geçmez.
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/FastSearch.aspx?aracTipId=1&markaId=20&marka=MITSUBISHI&modelGrupId=347&kurTipi=6
buradan inceleyebilirsin.
mesela şu hiç fena değil hem az km de ama malesef konya da ( ama galerici yol masrafını karşılarım yazmış enteresan)
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1260960
motor
1.332 cc - 95 hp mivec dohc motor
standart donanımının bazıları;
4 havayastığı,abs, ebd, alaşım jant,otomatik klima, yol bilgisayarı,soğutmalı torpido gözü,ısıtmalı-elektrili aynalar,
6 hoparlörlü cd player
hayırlı günler.
tasshelhoff
Yaris, Jazz ve ikinci el fiyat uygunlugu yonunden Kalos aklımı çeliyor. Başka görüş bildiren olursa sevinirim.
-
2000 modele kadar inebiliyosan C hatta D segment bile bulabilirsin o fiyata. -
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
2000 modele kadar inebiliyosan C hatta D segment bile bulabilirsin o fiyata.
Bahsettiğiniz segmentlerden önerebileceğiniz araçlar nelerdir? -
otomatik vitesler bazen ikinci elde zor satıldıkları için manuel vitesli araçlardan daha ucuz olabiliyor..
Mesela 2001-2003 arası focus, fiat stilo gibi araçlarada bakılabilir. -
uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız stilo çok güzel bir tercih olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
otomatik vitesler bazen ikinci elde zor satıldıkları için manuel vitesli araçlardan daha ucuz olabiliyor..
Mesela 2001-2003 arası focus, fiat stilo gibi araçlarada bakılabilir.
-
Cevaplarınız için teşekkürler. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum, ama otomatik vites olması benim için önemli bir şart. Fiat Stilo ya hiç bakmadım, forumda dolaşırken Daihatsu Sirion ları gördüm. Farklı markalarda farklı alternatifler var ama hangisine karar kılmak gerek noktasında kafam karışık.
Aradığım uzun süre kullanabileceğim, 2000 ve üstü model, olabilirse Toyota Yaris segmentinde bir araç, ama araçlar konusunda çok tecrübem yok. Tecrübesi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Tekrar teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: anelka07
quote:
Bahsettiğiniz segmentlerden önerebileceğiniz araçlar nelerdir?
Corolla, Focus, Civic bakabilirsiniz C segmentten. 2000 motor düşünürseniz Avensis ya da Vectra D segment bulabilirsiniz. LPG ile de yakıt tüketimi sorununu bertaraf edersiniz. Hem de konforlu bi araca binmiş olursunuz. -
http://www.sahibinden.com/yildirim_oto_emlaktan_WQQaXQQ5722197WQQpXQQdisplayitem
focus bakabilirsiniz.. Hem yan sanayisi olduğu için yedek parça yönünden sizi üzmez ilerde satarkende fazla zorlanmazsınız.
http://www.sahibinden.com/clio_hb_dyn_1_4_bva_konfrWQQaXQQ3936358WQQpXQQdisplayitem
clio ikinci elde kolay satılır ve yedek parça servis yönünden sizi üzmez
http://www.sahibinden.com/sunrooff_lu_42_000_km_de_hatasizzz!_!WQQaXQQ5521575WQQpXQQdisplayitem
206yada bakabilirsiniz 207 çıktığı için fiyatları çok uygun..
http://www.sahibinden.com/acil_kacirmayin_bayan_sahibinden_otomatik_full_golf_comfortlineWQQaXQQ4873345WQQpXQQdisplayitem
golf otomatik hemde dolu modeli
19.000 YTL bütceniz varsa uzun süreli bincekseniz geniş araçlara bakabilirsiniz. Eğer yakıt sorun olursada LPG taktırabilirsiniz..
Uzun süre bincek olsanızda aldığınız aracı nasıl olsa satcaksınız.. Sirion gibi araçlar şimdi bile zor satılıyor ilerde güncelliğini yitirdiğinde satılmasıda dahada zor olur..
-
Ecarlimon ve Eswod çok teşekkürler. Önerileriniz benim için çok önemli. Araçlara bakarken daha çok ankara içerisinde olan araçlara bakmaya çalışıyorum. Bir de otomakit vites şartını ekleyince araç havuzu baya bir daralıyor.
Sirion un ikinci el satılma sorununu bir başka arkadaşım daha söyledi. Şu an bir Toyota Yaris (2005, 1.3 SOL, 50.000 km) buldum, fiyat 18.500. Yanlış bir tercihte bulunmak istemiyorum. Yine bir tane Chevrolet Kalos 2005, 15.000 e buldum. Fiyat uygun gibi ama Kaloslar için çok fazla olumsuz şey duydum. Ne öneririsiniz? -
quote:
quote:
quote:
Bahsettiğiniz segmentlerden önerebileceğiniz araçlar nelerdir?
Corolla, Focus, Civic bakabilirsiniz C segmentten. 2000 motor düşünürseniz Avensis ya da Vectra D segment bulabilirsiniz. LPG ile de yakıt tüketimi sorununu bertaraf edersiniz. Hem de konforlu bi araca binmiş olursunuz.
benim vereceğim cevaba yakın olmuş bende corolla yada avensis yok toyota olmaz dersen vectra derim.
-
AUDİ A4 1996-2001 MODELLERİ ÇOK UYGUN -
Volkswagen in bora ve golf modellerini tavsiye ederim sağlam arabalardır...aldığına pişman olmassın... -
quote:
Ecarlimon ve Eswod çok teşekkürler. Önerileriniz benim için çok önemli. Araçlara bakarken daha çok ankara içerisinde olan araçlara bakmaya çalışıyorum. Bir de otomakit vites şartını ekleyince araç havuzu baya bir daralıyor.
Sirion un ikinci el satılma sorununu bir başka arkadaşım daha söyledi. Şu an bir Toyota Yaris (2005, 1.3 SOL, 50.000 km) buldum, fiyat 18.500. Yanlış bir tercihte bulunmak istemiyorum. Yine bir tane Chevrolet Kalos 2005, 15.000 e buldum. Fiyat uygun gibi ama Kaloslar için çok fazla olumsuz şey duydum. Ne öneririsiniz?
Kalos a asla bulaşömayın derim ben. Hiç bi şey için değilse can güvenliğiniz için. İlla o segmentten alacaksanız 5 yıldızlı sınıfının en güvenli aracı Yaris'i alın. Tabi model olarak daha da inmek istemiyosanız. Yoksa model, düşürdükçe dediğim gibi C hatta D segment rahatlıkla bulursunuz.
-
quote:
quote:
Sirion un ikinci el satılma sorununu bir başka arkadaşım daha söyledi. Şu an bir Toyota Yaris (2005, 1.3 SOL, 50.000 km) buldum, fiyat 18.500. Yanlış bir tercihte bulunmak istemiyorum. Yine bir tane Chevrolet Kalos 2005, 15.000 e buldum. Fiyat uygun gibi ama Kaloslar için çok fazla olumsuz şey duydum. Ne öneririsiniz?
Kalos a asla bulaşömayın derim ben. Hiç bi şey için değilse can güvenliğiniz için. İlla o segmentten alacaksanız 5 yıldızlı sınıfının en güvenli aracı Yaris'i alın. Tabi model olarak daha da inmek istemiyosanız. Yoksa model, düşürdükçe dediğim gibi C hatta D segment rahatlıkla bulursunuz.
Ecar Limon, önerilerin çok sağol. Kalos, fiyat olarak iyi gibi ama çok eleştiri var. Yaris hosuma gidiyor ama 1.3 SOL, otomatik vites 2004-2005 temiz bir araç bulmak zor gibi. Bakalım, hala beklemedeyim.
-
kalosu bosver cok yakiyor zaten.
yaris , jazz , colt test et derim icine sineni al
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bmc megastar neden tutulmuyor
- antalya renault servis tavsiye
- balon yapan lastik ne kadar dayanır
- 1 milyon km yapan arabalar
- direksiyonu çevirince gelen uğultu sesi
- pilotcar p2 city
- volvo xc90 elektrikli
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- peugeot 2008 allure 2024
- 2024 araç sigorta fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X