Şimdi Ara

MAXİMUM BÜTÇE KDV DAHİL 50$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı alacağım 6200 veya X550 ile Oblivion yada benzeri oyunları oynayabilirmiyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: zihniyet

Ekran kartı alacağım 6200 veya X550 ile Oblivion yada benzeri oyunları oynayabilirmiyim?

mümkün değil
  • ya ben bu aşagıdaki sistemle yani 6200 ile oblivion u 800x600 ileri görme detayları ortada çok rahat oynuyorum

kardeş 6200 ler her zaman için x550 lerden daha iyilerdir.ikisi arasında kaldıysan 6200 alabilirsin..
  • Oynarsın tabiki de Düşük çözünürlükte. Bizim ark.da X300 var o bile oynuyor.
  • p4 3ghz + x300 + 512 ramle tüm detaylar minumumdayken rahat oynanabiliyo.x550 yada 6200 bundan daha iyi sonuç vericektir.
  • daha iyi mi
    işte bu imkansız.ben bile XFX 7600GT de bazı bölümlerde kasılıyorum.bahsettiğim kart 7600GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 13 Kasım 2006; 17:52:31 >
  • oynarsın da dış mekanda 800x600da bile aksayacaktır o ayrı konu ama belirteyim sakın 6200TC veya x550HP gibi modelleri alma,bunlarda paylaşımlı bellek var , 6200 alacaksan düzünü bul , x550 alacaksan da GE yazan gamers edition olabilir,tabi bu asusta var , diğer markalarda HM olmayanlara bakıcaksın...

tabi bence o kartlara para vereceğine 90$+KDV civarına 7300GT almanı tavsiye ederim, 6600GT eşdeğerinde bi performansı mevcut (bizim kart yalan oldu valla) , yani senin seçtiklerini 2ye 3e katlar ve vereceğin sadece fazladan 30$ olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

daha iyi mi
    işte bu imkansız.ben bile XFX 7600GT de bazı bölümlerde kasılıyorum.bahsettiğim kart 7600GT

herkes her kartla oyunu "çoookkk" rahat oynar, aklım ermiyor benim de senin gibi

• Cok iyi olamayan bir makinada X550 iel crbon oynadım 30 fps ile 800*600 hiç detay olmadan Bence en ucuz X550 var ama biraz daha bütce yapmalısın.
  • doğru oblivion oynayabilmek için kart alıyosan azıcık parayı gözden çıkarman gerekir ben de gto2 yle 30 fps alıyorum dışarda 4xaa 1024x768 de bi kere havaya baktığımda 100 fps olduğunu bile gördüm :D :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

daha iyi mi

herkes her kartla oyunu "çoookkk" rahat oynar, aklım ermiyor benim de senin gibi

byler para varsa 1280-1024 para yoksa 800-600 de rahat oynanır , lakin zevk alınırmı bilmem yani quake , carbon fln düşük detay larda iğrenc oluyor ki suan x800gto bana yetmıyor...yeni vga alacam ama , dx10 lu olsun bızım olsun dıcem heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Cok iyi olamayan bir makinada X550 iel crbon oynadım 30 fps ile 800*600 hiç detay olmadan Bence en ucuz X550 var ama biraz daha bütce yapmalısın.

bende 9550 ile 1024-768 bir kaç detay açık 30fps arda 25fps ye düşüo carbonda!
  • NE MUTLU SANA WALLAA.. BENİM Kİ BİLE O KADAR DEĞİLDİR:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zihniyet

Ekran kartı alacağım 6200 veya X550 ile Oblivion yada benzeri oyunları oynayabilirmiyim?

Nvidia 6200tc kullanmıştım nfs most wanted 640/480 orta detayda rahat oynuyordum, obliv. çok kasıntı bir oyun sistem açısından düşük çözünürlük ve detayda rahat oynarsın
  • detay açılmaz ise en düşük çözünürlükte oynama ihtimalin var
  • quote:

quote:

daha iyi mi

üstadım biz enayiyiz galiba,baksana herkes X550 lerde ne güzel oynuyor.Biz hata yapmışız özellikle sen,nie dersen sende 7900GT var,ben ise daha az enayiyim en azından 7600GT ile yırtmışım

• quote:

quote:

quote:

daha iyi mi

üstadım biz enayiyiz galiba,baksana herkes X550 lerde ne güzel oynuyor.Biz hata yapmışız özellikle sen,nie dersen sende 7900GT var,ben ise daha az enayiyim en azından 7600GT ile yırtmışım

''Hirotaro''
    Niye enayi olasın ki ben X550 örnegini lafın gelişi konuya isitnaden söyledim.Valla ben XTX dende vaz gecmem ful detay 1280/1024 dende vaz gecmem,kim hangi ekran kartınla oynuyorsa oynasın varsın ben enayi olayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

quote:

quote:

daha iyi mi

''Hirotaro''
    Niye enayi olasın ki ben X550 örnegini lafın gelişi konuya isitnaden söyledim.Valla ben XTX dende vaz gecmem ful detay 1280/1024 dende vaz gecmem,kim hangi ekran kartınla oynuyorsa oynasın varsın ben enayi olayım.

üstadım ince espri vardı orda,kaçırmışın yanlış anladın galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: sierra

detay açılmaz ise en düşük çözünürlükte oynama ihtimalin var

oyun açılmaz,oynamayı bırak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.