bugün hepsiburada dan ayakkabı, waikikiden de kıyafet aldım giyim ve e ticaret tamamlandı diğerlerini de akaryakıt ve elektronik seçmiştim elektronik nasıl tamamlıcam hiç bir fikrim yok internetten tamamlayabileceğim bir yol var mı acaba |
Maximum ile seç kazan kampanyası 4X250 100 maxipuan (2. sayfa)
-
-
Mobilya olduğuna emin misiniz? E ticaret geçmiyor mu trendyol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya detaylarında trendyol eticaret olarak geçiyor, müşteri hizmetleriyle görüşün isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a101 den buzdolabı alsam internet sitesinden elektronik olarak geçer mi
-
bimpara konusu netleşti mi? e-ticaret mi sayılıyor, market mi?
-
bunu ben de merak ediyorum ayrıca amazonu saymıyor mu e-ticaret için?
-
Hocam elektroniği a101 mağazalarından alışveriş yaptığınızda temassız ödeme seçeneğinde iki seçenek çıkıyor. Market ve diğer diye. Kasiyere rica edip diğer seçeneğini seçerseniz elektronik sayıyor.
hmm en kötü ihtimal bunu yapayım o zaman 3 tane yağ alsam 250 yapıyor zaten birde nfc ile öderim birde haftasonu şeyi var ordan da puan gelir bunu halledersem tek sıkıntı e ticaret kalıyor Hepsiburada aldığım şeyi iptal etmiş ama hala e ticaret yapılmış gözüküyor acaba gercekten oyle mi
Bimpara yükleme lerimi hep market saydı bugüne kadar...
Sadece bu ay yapmadım
Hafta sonu kampanyasi yine başladı bu arada arkadaşlar.Benzine zam gelmeden degerlendirmek isteyenler için.
PO araçta ödeme ile yapınca hafta sonu kampanyası saymadım maalesef
peki amazon.com.tr den yapılan alış-verişler e-ticarete sayılmıyor mu acaba?
-
Hafta sonu kampanyasına temassiz işlem sayilmiyormu arkadaşlar oyle bi tanim yok aciklamada
Bugün temassız yaptım sorunsuz sayaç işledi, bazen temassız işlemlerde başka banka posundan geçebiliyor ki buda kampanyadan sayılmama sebebidir
Market alışverişi yaptim saymadi yanlis cihazdan cektiler o zaman demekki soyledimde oysaki
Trendyol giyim sayılıyor mu acaba arkadaşlar? yada giyim sektörü sayılan siteler hangileridir?
-
www.maximum.com.trMarka Ara | Maximumhttps://www.maximum.com.tr/TR/anlasmali-noktalarimiz/marka-ara/Sayfalar/marka-ara.aspx?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu linkten sorgulama yapılıyor.
Mavi, LCW, penti sayılıyor ben sorgulamıstım.
-
hocam çok teşekkür ederim ama boyner, morhipo, trendyol gibi siteler giyim olarak geçiyor mu acaba asıl merak ettiğim bu
-
Trendyol geçmez giyim olarak. Boyner giyim.
Arkadaşlar bu kampanyadan sadece giyim kaldı boynerden 500tllik alışverişe 200 puan verirmi kesin? Birde boynerde mağaza kısıtlı mı outlet yazmıypr ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X