selam, mpc-be kullanırken yanına k-lite codec programını kurmama gerek var mı? |
Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU)) (42. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Norainselam, mpc-be kullanırken yanına k-lite codec programını kurmama gerek var mı?
Alıntıları Gösterhayır onun codecleri dahili başka codece gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7hayır onun codecleri dahili başka codece gerek yok
Alıntıları Gösterteşekkürler.
-
bu tarz ayarları android tv için nasıl yaparız ağdan filmi göndereceğim tv ye
-
silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 21 Aralık 2020; 16:21:21 > -
Ben Kodi ile hallediyordum, bilgisayarla ağ kurup. Uzun zamandır göndermeyle uğraşmıyorum direk Kodi den seyrediyorum.
-
Merhaba arkadaşlar. Konuyu canlandıralım.
Rtx 3080'li pc'mde madvr kullanıyorum. Panasonic at6000 projeksiyon cihazım var.
Kendimde madvr işini araştırıp epey çözüm. Yabancı kaynaklarıda araştırarak tabikide.
Aklınıza takılan soruları bu konu altından sorun arkadaşlar. Ben ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıcaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 17 Nisan 2021; 13:15:30 > -
Sistem bileşenlerine göre alabileceğimiz en iyi ayarları otomatik yapmanın bir yolu var mı ? Yoksa deneye deneye mi bulmak zorundayız ?
gtx 950, mpc, madvr, lav flitre olarak sistem.
-
Merhaba ekran kartınız giriş seviyesi olduğu için verim alamayabilirsiniz. Yinede madvr de render seçeneklerini sıra sıra deneyerek uygun ayarı bulabilirsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stock halinde bütün ayarlar bicubic 60 olarak geliyor hiç kurcalamıyorum o şekilde bırakıyorum o zaman teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: VEGETTOMerhaba ekran kartınız giriş seviyesi olduğu için verim alamayabilirsiniz. Yinede madvr de render seçeneklerini sıra sıra deneyerek uygun ayarı bulabilirsiniz..
hocam benim ekran kartım 1660 sizce kaldırır mı denemeye değer mi?
-
Kaldırır deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burda hazır ayarlar 3.mesajda var uzman kullanıcı tarafından yapılmış.
low u düşük sistemler denesin.
highi i yüksek sistemler..
madVR Options Explained - Doom9's Forum
ben chorma ve imageyi şu an spline36 kullanıyorum memnunum en kartı onboard,masaüstünde yaşım biraz geçtiği için artık oyunla işim yok ekran kartı almıyorum boşuna :))
laptopda low hazırı kullanıyorum.
chormada bibubic biraz soft geliyor bana zevk meselesi.
piyasada mpvplayerda var ama bizimkilere bu zor geliyorda diğerine hiç girmeyim çünkü elle config.txt düzenliyon.
ama editli gui versiyonunu deneyebilirsiniz.
mpv(.net) media player - Doom9's Forum
shader la uğraşmak bir okyanus ama öğrenince cidden zevkli.
mpv de chorma olarak en beğenilen shader.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Nisan 2021; 15:48:0 >
-
şu an çoğunuz ufo görmüş masum köylüsünüz biliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemşu an çoğunuz ufo görmüş masum köylüsünüz biliyorum
en iyisi hangisi yani? ben sanki FSRCNNX 8 gibi gördüm?
-
denedim malesef donanımım yetmedi onboard :) ama tercih edilen video sharderler çok yüksek donanım isteyen şeyler değil orta düzey gpu donanımda bile çalışıyor çoğu.
fscr yi krig le kullanıyorlar mesala memnuniyet yoğun..
googleye mpv config yazın okyanusunda boğulun :)))
hafitten bir kod yazılım dili bilmek gerekiyor yalnız config editleniyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Nisan 2021; 17:41:23 > -
Paylaşım için teşekkürler.
Low olanı indirdim gerçekten hatırı sayılır fark oluyor.
Low profil de monitör ve tv vardı hazır gelen, monitör ayarlarını kendi monitörüm için de kalibrasyon ayarı hariç uyguladım. Sonra profil sahibinin monitör ve tvsini sildim.
Low ayarda dahi 4k da sınırlar da geziyor hatta geçiyor. 1080p de sorun yok.
Tam aradığım paylaşım oldu emeğinize sağlık.
-
üstat merhaba. spline36 diye bir ayar yok ki. madVR v0.92.17 de spline var. ben mi bulamadım acaba?
birde bu low setting bin dosyasını ne şekilde kullanıyoruz? çalıştırmak falan mı gerekiyor?
-
chroma up scaling ve image upscaling bolumunde spline seç yeter.
ben beğeniyorum tabi daha iyiside var çokça ama donanımına bakar.
madvr klosrunun içine atıyon configi oto alıyor.
ctrl+j le hangi shader çalışıyor görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Nisan 2021; 19:40:16 > -
eyvallah dostum. teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X