< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir) (4. sayfa)
-
-
işleminize uygun kart bilgileri bulunamamıştır diyor
-
sonuç ne oldu hocam
-
Kart teslim edilmediği için izin vermiyor işlem yapmanıza. Kart teslim edildikten sonra uygulamadan teslim aldım seçeneğini işaretleyin sonra işlemleri yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa katılacağım,Baş sayfada yazılan sarıkızlardan kalmamış,piyasayı hiç bilmiyorum,acaba hangilerinden en fazla kar sağlarım.Özelden yazarsanız çok sevinirim.teşekkürler
-
Kredi kartı borç odeme, kart ile öde var sağ tarafta oraya tıklayın. Ödenecek karta kredi kartı numaranızı yazın ve dilediğiniz tutarda yükleme yapabilirsiniz.
Kart teslimine gerek hocam teslim edilmeden de yapilabilir
Müşteri hizmetlerinin bildiği birsey yok kredi kartına para yükleyip limit arttırmaya gerek kalmadan yapabilirsiniz alışverişi
Hocam iyi güzel yazıyorsunuz ama kart no yu göremiyoruz ki. Müşteri hizmetleri ile görüştüm kart teslimi yapılmadan olmuyormuş. Siz bu şekilde mi yaptınız elinizde kart olmadan
Hocam İş Bankası kredi kartı teslim edilmeden hiç bir şey yapmaya izin vermiyor. Kendim yaşadım bu durumu kartın teslimatını beklemekten başka çözüm yok maalesef. İlk Maximum kredi kartım olmamasına rağmen yaşadım bu durumu.
M.hizmetleri karti açtı içine para attım ve kullandım
işcep mobil uygulamasından ödemiyor mu
-
Ödenmiyor
Sonunda yaptım. Sanal kart oluşturarak Maximum mobilde para gönder sekmesinden sanal kartıma hesabımda yükleme yaptım sonrada alış verişi yaptım
-
-
Malum olaydan iadesi yatan var mı? geçtiğimiz ay malumu yaparak ben aldım 500 indirim ve diğer tüm puanları, bu ay nişanlımın kartıyla yaptık 5150 olarak bir yarım ekmek bir gram ekmek aldık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart numarasını görürsünüz kart bilgilerim de. Müşteri hizmetlerine bakmayın siz. Sanal kartada gerek yoktu hatta ben direk kendi kartım ile katıldım kart teslim edilmeden burdan bir çok arkadaşa da yardımcı oldum geçen kampanyada hepsi katıldı teslim edilmeden kart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 11 Ocak 2023; 2:0:40 >
Bende eşimde kartlarımiz teslim edilmeden katıldık kampanyaya geçen ay.
Yılbaşından önce 5bin e 5yüz kullandım. Şimdi tekrar 5bin gram altın alsam yine 500 maxipuan gelecek mi?
Kampanya kurallarını tıkla içeriği iyice oku 2022 yılı içerisinde pazaramadan alışveriş yapmamışsan faydalanırsın yok yapmışsan
500indirim +100 pazarama+ 75 e-ticaretten yüklenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X