< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir) (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aidatsız kartlar kampanyalardan faydalanamıyor işbankasında.
-
Hocam nasil alim yaptiniz kart teslim olmadan ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün pazaramadan yaptığım alışveriş ile ilgili bugün 500 tl indirim ekstreye yansıdı.
Ayrıca 100 tl pazarama puan da yattı. Bir de 75 tl e ticaret kampanyası sayacı da işledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldik bakalim bi yarim bi de 1 gram.
Sarıkız alımında ektreye indirim olarak yansıyan var mı
-
Yansıyor bir sıkıntı yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. İlk defa alışveriş yapıyorum. 75 tl sayaç işledi. Diğerlerini de 15 şubatta göreceğiz bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sektor limitinizin musait olmamasi nedeniyle kartinizin limiti yukseltilememistir. 1 ay icinde limitinizin 400 TL ve uzerine yukseltilememesi durumunda kartiniz otomatik olarak iptal edilecektir.
Arkadaşlar sıfır limitli maximum kart çıkartmıştım. Diğer kartlarda limit düşürdüğüm halde isbankasi kart limitini yükseltmedi. Şimdi böyle bir sms geldi. Karta 400 TL ödeme yapsam o şekilde kalsa yine kartı kapatırlar mı?
Kart bilgilerinde kart numarası görünüyor limit yeterli ise kullanılıyor limit yeterli değil ise kredi kartı borç ödeme ile karta para yükleyerek alışveriş yapılabiliyor benim kart limiti 0 idi ben borç öde yaparak verdim siparişi eşimin limiti fazlası ile yetiyordu onu da dinamik cvv kodu ile hallettik sipariş verdik
Benim yarım ve gram ekmeklere indirim + %2 pazarama puan (100) yattı
%10 pazarama puan ve e ticaretin yatması kaldı.
Kapatırlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık kart aidatı olmayan kart yokmuş peki aidatı en düşük ve avantajlı kart hangisi şimdi şubeye gitsem hemen kart alabilir miyim şu an sadece işbankası bankamatik kartım var hemen alışveriş yapmam lazım
Selamlar yılbaşından önce hem 500 ekstre indirimi geldi hemde 500 puan gelecek bu ayın 25 inde sanırım. Bu yeni kampanyada pazarama puan değilde sadece ekstre indirimi 500 mü oluyor?
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var,herke gram ekmekleri yatırım amacıylamı alıyor?Diğer türlü ise ekmeklerin ele geçene kadar fiyatlar düşerse ,satarkan kar iyice azalmazmı? veya zarara geçme durumu olmazmı?
-
bu meret illa yükseliyor ben yatırım için alıyorum :)
-
evde saklamak riskli degil mi hocam ya:)
bankalar alıyor mu zararsız
-
Kadsis diye duydum kuyumcular alıyor diye biliyorum
Maalesef 500 pazarama puan alamazsınız 2022 de aldıysanız %2 yi alırsınız ama onda öyle bir şart yok.
Is bankası limit konusunda çok zorlayıcı. 80 küsür bin olan limitimi düşürdüğüm halde limit vermiyorlar. Babamın emekli maaş hesabı işte. Uzun süre limit yeri olmasına rağmen tanımlanmadılar. Bugün nasıl yaptılarsa 5000 liracık verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X