< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir) (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ahlat ekmek fırınından alınam ürünler çok geç geliyor, çorumdan gönderiyor PTT ile, geçen ki 5 günde teslim edildi, bu seferki daha geç olacak sanırım çünkü hala Çorum da gözüküyor. Firma kargoya hemen veriyor sorun yok da işte PTT teslim şubesine gelmesine rağmen 2 gün sonra dağıtıma çıkardı geçen sefer,şimdi hala Çorumdan çıkmamış, düşünenlerin dikkatine, en ucuz ekmek onda ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana Bağcılar'dan gönderiler hepsijet ile 2 günde geldi.. Herkes geç kargodan şikayetçi diğer uygulama yorumlarında da..
Siz ne almıştınız hocam ben y*arım ve g*ram aldım. 5140 a
Edit: geçende y*arım almıştım, +1600 liralık bi alışveriş yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 12 Ocak 2023; 19:6:40 >
3 bayat çeyrek köfte ekmek almıştım. 5869 teleye
Netten ilk defa sarı şekerden aldım... Çakma değildir herhalde (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 12 Ocak 2023; 19:11:2 >
Ben de dün sipariş vermiştim hala Çorum’da, cumartesi evde beklerim diyordum öyle ise boşuna beklemeyeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli Gebze benim, takip edin PTT den derim, şuan Çorumda hala.
Yok değil hocam Ahlat Köftecilikten aldıysanız, vardır belki sahte satan ama bilindik olursa sorun yok, birde Tuğrul ve Nadir var hatırladığım
Faturaya baktım agakülçe köfteciymiş benimki karıştırmışım kusura bakma... Ama 2 günde İstanbuldan Mersine geldi 2013-15-21 tarihli çeyrekler
Ahlatçıdan aldığım altınlar 2 günde teslim edildi hep. Konum: İstanbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada totalde 1175 TL bir indirim var doğru anladıysam eğer.
-
ilk alışverişe özel %10 pazarama puan dan ekstra 500 alan oldumu ? 1175 ypabilen var mı? Bana yatmadı .
-
-
Selamlar arkadaşlar,
1-14 Şubat tarihlerinde Pazarama’dan Nays kart ile yapılan işlemlere %20 hediye para kampanyası varmış. Max. 250 TL kazanılacak kampanyada hediye para 2-3 gün içinde Nays hesaba geri geliyor. Ben sarıkız alacağım, tek gram.
Buna ilave yine cashback kampanyası gelecek deniyor (5000 e 500) ama sadece taksitli işlemlere galiba.2 kampanya için takip edersiniz arkadaşlar…
-
Sadece taksitli işlemler ile bir kapı daha kapanıyor bu durumda
-
Kapanmaz hocam, işçiliksiz alınabilir. Onda taksit var.
-
Bu ay yüzde 10 kampanyasindan yararlananlar tekrar alabilcek mi acaba ? Ve nerde yazıyor bu kampanya bulamadım ben .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 30 Ocak 2023; 11:18:29 >
1 Şubat duyurusu yapılacak. Detaylar da yazar ama Ocak'ta faydalanan tekrar Şubat ayında faydalanabilecekmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X