Şimdi Ara

Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
26
Favori
27.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisinide veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlat ekmek fırınından alınam ürünler çok geç geliyor, çorumdan gönderiyor PTT ile, geçen ki 5 günde teslim edildi, bu seferki daha geç olacak sanırım çünkü hala Çorum da gözüküyor. Firma kargoya hemen veriyor sorun yok da işte PTT teslim şubesine gelmesine rağmen 2 gün sonra dağıtıma çıkardı geçen sefer,şimdi hala Çorumdan çıkmamış, düşünenlerin dikkatine, en ucuz ekmek onda ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Bana Bağcılar'dan gönderiler hepsijet ile 2 günde geldi.. Herkes geç kargodan şikayetçi diğer uygulama yorumlarında da..

• Maça_Rua M kullanıcısına yanıt
    Siz ne almıştınız hocam ben y*arım ve g*ram aldım. 5140 a

Edit: geçende y*arım almıştım, +1600 liralık bi alışveriş yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 12 Ocak 2023; 19:6:40 >
    3 bayat çeyrek köfte ekmek almıştım. 5869 teleye

Netten ilk defa sarı şekerden aldım... Çakma değildir herhalde (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 12 Ocak 2023; 19:11:2 >
    Ben de dün sipariş vermiştim hala Çorum’da, cumartesi evde beklerim diyordum öyle ise boşuna beklemeyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Kocaeli Gebze benim, takip edin PTT den derim, şuan Çorumda hala.

• Maça_Rua M kullanıcısına yanıt
    Yok değil hocam Ahlat Köftecilikten aldıysanız, vardır belki sahte satan ama bilindik olursa sorun yok, birde Tuğrul ve Nadir var hatırladığım

Faturaya baktım agakülçe köfteciymiş benimki karıştırmışım kusura bakma... Ama 2 günde İstanbuldan Mersine geldi 2013-15-21 tarihli çeyrekler

• Ahlatçıdan aldığım altınlar 2 günde teslim edildi hep. Konum: İstanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada totalde 1175 TL bir indirim var doğru anladıysam eğer.

• ilk alışverişe özel %10 pazarama puan dan ekstra 500 alan oldumu ? 1175 ypabilen var mı? Bana yatmadı .

• mhotaman M kullanıcısına yanıt
    Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir)

• Selamlar arkadaşlar,

1-14 Şubat tarihlerinde Pazarama’dan Nays kart ile yapılan işlemlere %20 hediye para kampanyası varmış. Max. 250 TL kazanılacak kampanyada hediye para 2-3 gün içinde Nays hesaba geri geliyor. Ben sarıkız alacağım, tek gram.

Buna ilave yine cashback kampanyası gelecek deniyor (5000 e 500) ama sadece taksitli işlemlere galiba.2 kampanya için takip edersiniz arkadaşlar…

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt

Sadece taksitli işlemler ile bir kapı daha kapanıyor bu durumda Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir) 

• Kapanmaz hocam, işçiliksiz alınabilir. Onda taksit var.

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Bu ay yüzde 10 kampanyasindan yararlananlar tekrar alabilcek mi acaba ? Ve nerde yazıyor bu kampanya bulamadım ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 30 Ocak 2023; 11:18:29 >
  • 1 Şubat duyurusu yapılacak. Detaylar da yazar ama Ocak'ta faydalanan tekrar Şubat ayında faydalanabilecekmiş.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.