Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lufysama , Lufysama Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
9.293
Cevap
571
Favori
928.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GG üzerinden altın alınca ğuan geliyor mu ? Deneyen oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyorda kampanya başladı

16-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında gittigidiyor.com`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 30 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 70 TL MaxiPuan ! Fırsatla uygulaması üzerinden yapılacak kampanya başvurularında ek 30 TL MaxiPuan !

www.maximum.com.tr
    Kredi Kartı Kampanyaları | Maximum
    http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/Sayfalar/kampanyalar.aspx

• takip
  • kef K kullanıcısına yanıt
    Asilleri İstanbuldan, yedekleri Anadoludan almışlar.
  • var mı birşeyler arkadaşlar ?
    uzak kaldım konuya.
  • maximum bitmis... en kısa zamanda kapattıracağım..
  • Online maxipuan harcanacak site bile bulamadım geçenler de. Bu sebepten bende yakinda kapatacagim

• tşkler
  • Beyler maximum puanı hangi marketlerde kullanabiliyoruz ?
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Migros.
  • Yav kardeşim bu banka beni sinir etti 3 kere Asgari tutarı ödeyemedım.

27 Eylülde kartım kullanıma kapatıldı 3 Ekimde karta 450 lira gibi bir miktar para yatırdım EKSTRE DÖNEMİ ÖNCESİ YENİ EKSTRE GELMEMİŞTİ 9 EKİMDE GELECEKTİ. ÖDEME YAPMANIZ GEREKIYOR DİYE MESAJ GELDİ

şimdi kartım hala açık değil ve EKSTRE BORCUNUN tamamını ödememi istiyorlar ödeyemiyorum işten çıkartıldım. ne yapabilirim açtırmak için.
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    bir akrabadan veya dostundan borç al kredi kartı borcunu öde sonra ona taksit taksit ödersin diyeceğim ama kimsede işsiz adama borç vermez hibe gibi birşey bulman lazım
    bence yakanı bankadan bir şekilde kurtar o borcu katlar katlar çığ gibi yapar

• valihalil V kullanıcısına yanıt
    hocam borç alacak kimsem yok. İş bulmam lazım. İşi bulursam sorun kalmaz 2-3 aya temizlerim zaten. Amacım kartı sıfırladıktan sonra hemen kapattırmak sadece 1 tane kredi kartı yeterli.

Aslında bakarsak ben 12 Haziran çalıştığım iş yerinden ayrıldım 3 Ağustos ta başka işe girene kadar baya yedim içtim onların pisliği.
  • merhaba
    maximumun okula dönüş kampanyasına ait kartına puan yatan var mı acaba?
    (Maximum Kart’ınızla market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, optik, kitap, kırtasiye ve oyuncak sektörlerinde tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 100 TL ve üzeri 5. alışverişinize60 TL MaxiPuan!)
    (Kampanyamızda kazanılan ilave MaxiPuanlar, kampanya bitiminden itibaren 7 gün içerisinde kampanya kapsamında kullanılan son karta yüklenecektir. Ekstra MaxiPuanların son kullanım tarihi 23 Ekim 2016 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 24 Ekim 2016 tarihinde geri alınacaktır.)
  • deaght kullanıcısına yanıt
    işbank yattı ziraat yatmadı.
  • deaght kullanıcısına yanıt
    yattı iş bankası
  • Ne dene bu kadar vasat bir kredi kartı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konunun biraz dışında ama İşbankasının Cepteteb gibi bir ürünü var mı? Maximum almayı düşünüyorum fakat kart aidatı, havale eft ücretleri sıkıntı.
  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

ben üst üste 2 defa aldım geçen kampanyada, dönem içerisinde azami 2 bilet diyor ama bana 4 adet verdi, bu ayın sonunda bitiyor 2 adeti kullandım 2 adet daha kullanacağım :)

cinemaxımum kampanyalarından maddi yararlanabilirsin her ay 2 bilet satıyorum dün buyuk bır avm ye gıttık ailemle orada cinemaxımum vardı bilet kuyrugu muhtesemdı sordum nıye uzun dıye aksıyer bayana ındırım var 2 haftadır dedı 19,5 tl den 16,5 tl ye ındırdık dedı sıradakı herkes benı dınlıyordu yuksek sesle konusuyordum kı orda dıkkat cekeyım dıye yok beyefendı gayet uygun dedı sıradan 1 kac bayan bır karı koca hamıle esı olan arkadaş gordum sizde mı 19,5 ıken sımdı 16,5 a alacaksınız dedım evet dedı bende kartımda hedıye bılet var ben gıdemeyecegım sıze satayım olur mu dedım olur en azından sızın de ısınız gorulur dedı yalnız ben 16,5 a vermıycem 10 tl adedı ıkı bılet var dedım yutkunarak tamam tamam dedı sıra gelınce şak şak ıstedıgı sınema fılmı yerlerını aldı 20 tl yı taktım ettı tesekkur ettı tlf no ıstedı ben her ay satıyorum deyınce ıstedı.kısmet dedım bu haftakı talihli çift sizsiniz herkes kendi kısmetini yer dedim teşekkür edeip el sıkıştı çok gulec sekıldeydı.ınsanlar kucuck seylerden ne kadar zevk alabılıyorlar dedım kendı kendıme..
    eşim ve kızım coktan sıparısı Hd Döner den vermişlerdi bile Igarantı paracard var 30 tl restourant a 10 tl ındırım hemen o 20 tl ye 10 daha koyup asagı katta paramatıkten ıgarantı kartıma yatırdım.

20 tl biletten 10 tl igarantiden =30 tl magazanın karısındakı Onur marketten sek kaşar 700 gr 10 tl olanlardan denizbonus ıle 10X100 Market kampanyasından 1 ADET 100tl yi yaptım vakıfworld 5x100 marketten de 1 100 ü yaptım
    aldıgım kaşarların 5 ini kendime ayırıp kalan 24 kaşarı adedini 11 tl den sattım eşe dosta 24 tl de ordan kar .yakıt yaktım evime magazadan gıt gel 13 km 13X0,16 KRS;=2,08 krs

yemek,mısır,araç yakıtı , artı ıcecekler tuttu 49,08 krs
    Kazanılan tutar 71,5
    bilet cinemaxımum 20 TL
    igaranti iade 10 Tl
    Peynirlerden kar 24 tl
    Puanlardan kar world vakıf 7,5 tl
    puanlardan kar denızbonus 10 tl

total=> 71,5-49,08= 22,42 KAR Ayrıca çoluk cocuk eglendı Avm de bir sürü etkinlik vardı çocuklara özel

vay arkadaş, vayyy.....

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.