Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.132
Cevap
567
Favori
911.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da yatmış. Sarı kız :) sağolsun. Ne zaman silinecek ti bu puanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor maxi puanları yattı. 70 + 30 uygulama puanı.
  • hayırlı bayramlar ;

250 tl alışverişe 20 maxi puan kampanyası geldi genel mi bilmiyorum bakmak lazım,

iyi forumlar
  • Maximun kart ile
    Bp 4*75 tl ye 20 tl

• 2500 TL üstü alışverişe 2 sinema bileti kampanyası vardı geçen ay. Ben kampanyayı alışveriş yaptıktan sonra gördüm şansımı deneyeyim dedim kayıt oldum kampanyaya mesaj fln gelmedi ama bugün hesap hareketlerine bakarken dikkatimi çekti 2tane sinema bileti tanımlamışlar galiba karşında sıfır TL yazıyor. Nasıl kullanılır bunlar kod msj ve gelmedi ama?

• smartlavyer kullanıcısına yanıt
    Maximum'da kampanyalara sonradan katylsanda geçerli oluyor.

Kartyna tanymlanan biletleri Cinemaximum gi?esindeki çaly?ana kartymda bilet yüklü kullanycam de, onlar hallediyor.
  • TSK ederim hocam. Bugün kullanalim bari hazır tatilken:)

• biraz önce iptal talebi için bankayı aradım...telefondaki kız 1 saat çene yapıyor...Napıyım kampanya yapmadıgınız bankanın kartını dedim.

Şudur budur vs dio daha..sinema bileti kampanyası iptal bu ay MTV kampanyası bile yapmadınız tüm bankalar 3-4 yaptı diyorum bilgisayardan maximum kart sayfasını açıp kampanyalar kısmını kontrol ediyor :D

bişeyler oldu bu iş bankasına ya hayırlısı :D
  • Total kampanyası ne zaman yatacak acaba

• Temmuz Ağustos ayında sinema bileti kkampanyası yok mu?

Bu kampanyaya katıldığımızda maxipuan kazanamıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

Temmuz Ağustos ayında sinema bileti kkampanyası yok mu?

Bu kampanyaya katıldığımızda maxipuan kazanamıyor muyuz?

Bende baktım sinema bileti kampanyası yok sanırım bu ay

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

biraz önce iptal talebi için bankayı aradım...telefondaki kız 1 saat çene yapıyor...Napıyım kampanya yapmadıgınız bankanın kartını dedim.

Şudur budur vs dio daha..sinema bileti kampanyası iptal bu ay MTV kampanyası bile yapmadınız tüm bankalar 3-4 yaptı diyorum bilgisayardan maximum kart sayfasını açıp kampanyalar kısmını kontrol ediyor :D

bişeyler oldu bu iş bankasına ya hayırlısı :D

bende kapattırdım. doğru düzgün kampanya yok. üye iş yeri dışında puan vermiyor. gece 12 de aradım. tam 6-7 dakika beklememin sonunda bağlandık. ilk başta şkna etmeye çalıştı . ben yok falan diyince trip atmaya başladı karı . şuana kadar kullandıklarım arasında en ilkel olanı iş bankası , kuveyttürkten bile ilkeller.

• Beni bugün aradılar hocam... kampanyalardan felan bahsediyorlar yine.

Yok dedim...en son 50 tl maxipuan verelim kapatmayın dursun dedi.Tamam kalsın dedim aldım maxipuan'ı

Maaş musterisi olduğumuz için aidat hiü felan hiç bişe odemiyorum.

Kendileri bilir bala düzgün kampanya yapmazlarsa kart yatar cepte yoksa akbank veya bonus iş görüyor

• Total ne oldu yatmadı hala

• hepsiburada maxipuan yatan varmı ?

16-30 Haziran 2016 tarihleri arasında Hepsiburada`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 50 TL MaxiPuan ! Fırsatla uygulaması üzerinden yapılacak kampanya başvurularında ek 25 TL MaxiPuan !

İlave Maxipuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 15 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları kredi kartlarına yansıtılacaktır.
  • Hepsiburada.com daha yatmadi aradim is bankasini 15 kadar bekleyin gelmezse yeniden arayin dedi

• Ramazan market kampanyasi ne zaman yatacak..

• Ramazan Kampanyası da hala yatmadı. Kampanya bitiminden itibaren en geç 7 iş günü diyordu. Kampanya 4 temmuzda bitti. Bayramı ve cumartesi pazarı saymayacaksa sanırım 18inde yatacak.
  • ramazan kampanyası puanları umarım zamanında yatar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.