Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.135
Cevap
567
Favori
912.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abilerim selamlar ben bu maxipuanlarımı pazarama hariç nerelerde kullanırım ?

• TheDanışma kullanıcısına yanıt
    migros

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Migros ve bim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben en çok A101 de kullanıyorum.

• Maxipuanları internette altın vs alımında kullanamaz mıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarama puan ile benzin alan varmı dostlar bı bilgi verseniz

• Aidatlı kredi kartı kullanmanın hiç bir cazibesi kalmadı. Kampanya takibi için ayırdığımız zamana yazık

• ertanboyer kullanıcısına yanıt
    Po dan alıyorum hocam ödegeç ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 550 TL kart aidatı yansıtılmış. Mh ile görüştüm iade talep ettim. Israrcıda oldum. 6 ay için toplam 145 bin harcama sözüne tamamını nakit olarak iade ettiler.

Muhtemelen talep ettikleri harcama sözü kartınızın son ekstre tutarı x 6 ay şeklinde yapıyorlar. Harcama sözü düşük tutulmak için aidat geleceği ay ektreyi düşük tutarsanız daha düşük harcama sözü isteyebilirler.

• merhaba, kişiye özel 6 şubat son harcama hedefi vardı fakat kartlarda gözükmüyor. aynı durumda olan var mı son tarihi yanlış mı hatırlıyorum emin olamadımda.

• Merhabalar,

Her hangi bir şekilde avans borcunu kapatmak için kampanyalardan faydalanamıyor muyuz? Bu durumda maximiles kullanmak inanılmaz mantıksız hale gelmiş. Sonuçta avansları sadece harcama ile 4 mil 5 mil diye diye kapatmak imkansız. Bunun farklı bir yolu var mıdır? Forumdaki bir çok sayfayı okudum ama yeterli bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır?

• Mediamarkt Birikimli 20.000 TL ye kadar olan kampanyada bugün puanlar yüklenecekti. Puanları yüklenen var mı?

• Sevgililer günü e-ticaret kampanyası gelmiş. 10.000'e 700 lira indirim.

• Karekod, akıllı saat ve mobil temassız kampanyaları ayrı ayrı olurdu. Geçen ay kampanya yapmadılar. Bu ay yapacakları tutmuş ama üç kampanyayı birleştirip tek kampanyaya çevirmişler. Oran da kötü 25/750

• anibaldesign kullanıcısına yanıt

nasıl 550 lira yansıdı hocam ? bana 900 lira girdi sanırsın black kart ya da çok kazandıran bir kart ya %100'e yakın zam yapmışlar

bana da 6 ay boyunca 90 bin dediler kabul ettim

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.