abilerim selamlar ben bu maxipuanlarımı pazarama hariç nerelerde kullanırım ? |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (457. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
migros
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros ve bim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben en çok A101 de kullanıyorum.
-
Maxipuanları internette altın vs alımında kullanamaz mıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama puan ile benzin alan varmı dostlar bı bilgi verseniz
Aidatlı kredi kartı kullanmanın hiç bir cazibesi kalmadı. Kampanya takibi için ayırdığımız zamana yazık
Po dan alıyorum hocam ödegeç ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
550 TL kart aidatı yansıtılmış. Mh ile görüştüm iade talep ettim. Israrcıda oldum. 6 ay için toplam 145 bin harcama sözüne tamamını nakit olarak iade ettiler.
Muhtemelen talep ettikleri harcama sözü kartınızın son ekstre tutarı x 6 ay şeklinde yapıyorlar. Harcama sözü düşük tutulmak için aidat geleceği ay ektreyi düşük tutarsanız daha düşük harcama sözü isteyebilirler.
-
merhaba, kişiye özel 6 şubat son harcama hedefi vardı fakat kartlarda gözükmüyor. aynı durumda olan var mı son tarihi yanlış mı hatırlıyorum emin olamadımda.
-
Merhabalar,
Her hangi bir şekilde avans borcunu kapatmak için kampanyalardan faydalanamıyor muyuz? Bu durumda maximiles kullanmak inanılmaz mantıksız hale gelmiş. Sonuçta avansları sadece harcama ile 4 mil 5 mil diye diye kapatmak imkansız. Bunun farklı bir yolu var mıdır? Forumdaki bir çok sayfayı okudum ama yeterli bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır?
-
Mediamarkt Birikimli 20.000 TL ye kadar olan kampanyada bugün puanlar yüklenecekti. Puanları yüklenen var mı?
Sevgililer günü e-ticaret kampanyası gelmiş. 10.000'e 700 lira indirim.
Karekod, akıllı saat ve mobil temassız kampanyaları ayrı ayrı olurdu. Geçen ay kampanya yapmadılar. Bu ay yapacakları tutmuş ama üç kampanyayı birleştirip tek kampanyaya çevirmişler. Oran da kötü 25/750
nasıl 550 lira yansıdı hocam ? bana 900 lira girdi sanırsın black kart ya da çok kazandıran bir kart ya %100'e yakın zam yapmışlar
bana da 6 ay boyunca 90 bin dediler kabul ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X