Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.128
Cevap
567
Favori
911.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşbankası, öyle Akbank, Garanti gibi pek ahım şahım kişiye özel kampanya sunmaz zaten.

Misal bizim nadasa bıraktığımız karta gelen teklif üç ay boyunca her ay 10.000 harcamaya 500 lira puan oldu.

• uygulamada kredi kartı iptal ediliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zaman sonra bu teklif geldi hatırlıyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

Ne kadar zaman sonra bu teklif geldi hatırlıyor musunuz?
    Çok aktif olan kart yaklaşık 40-50 gün ara ara kullanılıp ekstre düşük gelince teklif geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

uygulamada kredi kartı iptal ediliyor mu
    Kartı kaybettim, yeni kart istemiyorum seçenekleri var uygulamada.

• limit alamayan yıllardır limiti aynı olan arkadaşlara bir taktik-önerim var ama deneyip denememek size kalmış,bir kaybınız olmuyor müşteri limitinizi korumuş oluyorsunuz en kötü ihtimalle. Senelerdir 13500dü limitim akbankta 580k enparada 130k garantide 140k yapı kredide 90k limitlerim vardı hepsi uçuyor kaçıyordu ama iş bankası her ay red ediyordu beni,aidat zamanı yaklaştığı için iptal ettikten sonra çözdüm bu taktiği ve geçen gün aynı şekilde 9k limitli kartını iptal etti kuzenim onunda diğer bankalardaki kartları uçuyordu-kaçıyordu aynı şekil,aidatsız kartı 9k onaylandı aynı müşteri limitiyle ve bi kaç gün önce iptal talebi vermişti bugün kartı kapalı konuma geçince 1 saat önce limit arttırımı talebi yaptı aidatsız kartı için onunda limiti 110k oldu aidatsız kartında bi anda.

şimdi gelelim taktiğe,ilk etapda normal kredi kartınız var ise uygulamadan yeni kart sekmesinden aidatsız karta başvurun veya müşteri hizmetlerini arayıp aidatsız kart talep ettiğinizi söylüyorsunuz,ben işcep üzerinden başvurdum ve direk müşteri limitim olan 13500 olarak onaylandı senelerdir artmayan hep aynı olan limitim yani bir kaç gün sonrada kart teslim oldu,daha sonrasında düz maximum kart iptal oldugu gibi iş bankası sms ve iş cep üzerinden bildirim yolladı 2 şubatta 50k olacaktır limitiniz diye bende onları beklemeden limit arttırımına başvurdum ve 70k oldu limitim,kuzenimdede aynısını yaptık bildirim filan gelmeden manuel başvurduk onunda.

deneyip denememek size kalmış ben zaten maximum kampanyalarına tek tük katılıyordum,benim için önemli olan taksit yapmasıydı onuda aynı şekil yapıyor yani bi kaybım olmadı yıllardır alamadığım limit arttırımını aldım diğer bankalarda limitim oldugu için şuanlık 70 onayladıklarını düşünüyorum.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Hiç kredi kartı olmayana bir taktik var mı?

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

limit boşluğunuz ve findeksiniz iyiyse limit verir hocam,eğer vermiyorsa getir kredi kartınıda deneyebilirsiniz oda maximum ve n11de 6 taksit yapıyor çoğu ürüne.

Findeks fena değil ama limitler fazla. Getir'den de Nays'dan da denedim olmadı.

findeksiniz kaç hocam ? benim 1538 şuan toplam bankalardaki limitlerim eksi hesaplar dahil 1t ye yakın,ödemelerim düzgün ve borç/limit oranına dikkat ediyorum hocam,akbankı düşürüp iş bankasında talepte etmiştim ama yinede vermemişti limit düşürme yapmanızı önermem bende ve kuzenimde işlemedi-yemedi oda denemişti onu yine red etmişti iş bankası.

tek karta yüklenmeyin harcamaları dağıtın hocam o baya etkiliyor 10k limit varken 9500 borcu olursa kartın olumsuz birşey bu.

ödemeleri atlamayın en kötü asgari ödeyin

Benim de 1450. Evet hocam farklı kartlardan yapıyorum, tek karta yüklenmiyorum ama yine de iş bankası bir türlü vermedi. Garanti, yapı kredi, akbank, qnb kartları var. Cevap için teşekkürler.

• Maximum aidatsız kart başvurusunda sadece TROY özellikli kart seçeneği görüntülüyorum.
    VISA özellikli olması için nasıl hareket etmeliyim?

İş bankası belirli bir limite ulaşan müşteriler için ek gelir belgesi istiyor , belge vermediğiniz sürece kart limitinde kıpırdama olmuyor, anladığım kadarıyla diğer bankalardaki limitlerinizi düşürseniz bile limitiniz artmayacaktır

diger iki kart limitleri yüksekken iş 2binde kalmıştı aidatsıza başvurdum onaylandı aynı limitle. gelsin bakalım denenir. ( nays kredi karta başvurup 100k yapan cok olmuştu geçenlerde, bende yine 2k kalmıştı)

• aynı hocam bendede durum aynıydı kuzenimdede aynıydı,aynı limitle onaylandı bizimde aidatsızlar aynı senaryo olucak gibi sizdede.. nays kredi kartına başvurun 100k müşteri limitiniz olsun diyenlerden bende kuvvet alıp naysa başvurmuştum oda 13500 onaylanınca salmıştım iş bankasını,gözümden çıkarmıştım.

en üstteki normal maximum 13500 limitliydi sonra naysa başvurdum oda 13500 olunca ve aidat süresi yaklaşınca yapıştırdım aidatsızı.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 26 Ocak 2025; 20:48:1 >

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt

visa kart daha vermiyorlarmış hocam troy kullanılsın troy yayılsın diyeymiş yinede müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz.

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt

ek gelir belge muhabbetini gidip şubeye sormuştum hatta gelen sms ve bildirimi göstermiştim,işte ek gelir belge ibrazı yapın bla bla diye,şubedeki çalışan bana öyle bir olay olmadığını sistem otomatik yükseltme yaptığını ve findeksin çok etkilediğini söyledi,ödemeyi 1 gün bile geçirdiyseniz o bile etkiler gibi saçma(aslında evet doğru bir cevap ama benim için saçmaydı findeksim o zaman 1840mı neydi ve 1 gün 1 saat bile gecikmem yoktu,öyle olsa neden diğerleri uçsun kalksın 400-700k limit versinler) bir cevap vermişti daha sonra şubeden çıkıp kapının önünde müşteri hizmetlerini aradım onlarda gelir ibrazı diye birşey olmadığını aynı şeyleri geveleyince salmıştım hocam,yukarıda anlattığım olaydaki 13500 limitli kartım üniversitede iken aldığım bir karttı sonra öğrencilik bitince düz karta dönmüştü büyük ihtimal iş bankası hala beni öğrenci görüyordu galiba 29 yaşımda olduğum halde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 26 Ocak 2025; 20:56:38 >

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    sadece troy var artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eyvallah hocam.

Benimde 10 bin tl limitim vardı, gelir belgesiyle gittim, bankada bireysel müşteri hizmetleri temsilcisi ile konuştum ve limiti 120 bin tl ye çıkardı. Mobil uygulama üzerinden hiç bir şekilde arttırmamışlardı.

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.