Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: melihgs , melihgs , blackboy55555 , asprin , mahiraygun Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 7 Misafir - 9 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
9.102
Cevap
566
Favori
907.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazaramadan robot süpürge almaya çalışıyorum ama vade farkı çıkıyor okadar vade farkı verceksek kampanyanın bir espirisi kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mshysteria M kullanıcısına yanıt
    evdeki hesaplara baktım ama tanımlanmamış maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

mesela limitiniz 15bin gidip 30klık birşey almaya çalıştınız veya smste gelen limitimin üstünümü denediniz hocam ? mesela smsde 50k diyor siz 80klık alışveriş denediğnizde 80kya çıkarıyormu ?

• bu iş bankasının düşünce-işleyiş tarzını hiç mi hiç anlamıyorum,13500 olan limitli kartım ve müşteri limitim vardı senelerdir aynıydı mart ekstresinde aidat yansıyacağı için kapattırdım geçen hafta 6637 olan kartı yani,kapattırmadan önce müşteri limitinide yinede korumak için aidatsız kart çıkarttım ve gelen mesajı görüyorsunuz... Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)  7850 nolu karta yansır galiba bu limit müşteri limitiniz diyor bildirimde ?

birde şöyle bir olay anladım ben,galiba normal maximum kartımın olması benim hem limitimi hemde müşteri limitimin artmasını engelliyormuş,kuzenimde aynı durumu yaşıyor senelerdir oda 12k limitte kaldı onundamı kartı kapattırsak benim şuan yaşadığım olay gerçekleşirmi onda acaba kafamda sorular dönüp dolaşıyor Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 23 Ocak 2025; 14:19:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

mesela limitiniz 15bin gidip 30klık birşey almaya çalıştınız veya smste gelen limitimin üstünümü denediniz hocam ? mesela smsde 50k diyor siz 80klık alışveriş denediğnizde 80kya çıkarıyormu ?

Hocam.soyle sms geldi ay sonu otomatik 134bin olacak diye. Bende 2bin limit varken 9binlik ürün denedim. Limitiniz yetersiz ama sizin onayli limitiniz var hemen artirip onaylayalim dedi ve onayladı. Normalde ay sonu artacakti ama hemen artmış oldu. Birde otomstik artmiyor bozuk vs diyenler vardi ondan hemen onaylamis oldum.

Bu arada cvv de yanlış girdim limit artti sms doğru girdigim için ama alisveris onaylamadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 23 Ocak 2025; 17:29:16 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Hocam yukarida yazdim ama duzenleyemedim tekrar mesajını sonra gördüm. Şimdi trendyoldan 30binlik deneyin o aidatsiz kartla 3d ekrani gelen mesaji okuyup islem.yapin. sembolik foto atıyorum söyle diyecek. Bu arada banada müşteri limiti dedi ama nays vs artmadı elle artirmayi deneyince otomatik artar sanırım ama nays bos suan.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

hocam cvvyi yanlış girip smsi doğru girdim ama resimdeki ekran gelmeyip cvvyi kontrol edin uyarısı verdi trendyol,sepeti limitten yüksek yapsam olurmu acaba ?

edit:manuel limit arttırımı yaptım hocam aidatsız karttan gelire bildirimde gelen geliri yazdım 180bini istenen limite onlar 50k yapıcaklardı ben 90k talep ediyorum olarak yolladım 70300 olarak güncelleme yaptılar limitim 13500dü normalde. Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)  senelerdir 1 tl bile artmayan kart bi anda 70300 olması şaşırttı Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 23 Ocak 2025; 19:43:8 >

aidatli kartinizi kapattirmadan aidatsiz karti almistiniz degil mi ? aidatli kartin tum limitini aidatsiz karta geciriyorlar mi ? ben de o durumla karsi karsiya kalabilirim de ... (limiti de yeni arttirmistim aidatli kartin ..aidatlar ucmus ben de kapattiricam herhalde ama limitim de korunsun istiyorum )

• streamin S kullanıcısına yanıt

evet hocam aidatsız karta başvurun aynı visa yolluyorlar eğer limit boşluğunuz veya kendilerine göre kriterleri karşılamıyorsanız eski kartın limitiyle aynı veriyorlar yani müşteri limitinizi tanımlıyorlar,kullanabilir limitde aynı oluyor ödeme yaptıkca oda artıyor,benim anlamadığım olay şu borç/limit oranımda şuanlık değişme olmadığı halde bunlar 56800 limiti havadan niye verdiler Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

birde şey taktiğini denemiştim hocam ben nays kredi kartına başvurursanız ondada 100k limitli onaylanma ihtimali var iş bankası limitiniz artmıyorsa naysdan dolaylı müşteri limitiniz artabilir demişlerdi ama gidip oda 13500 onaylandı Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)  bu aidatsız kartın limiti 70300 olmuş ama nays yine eski limitde kaldı hocam onu anlamadım ben neden acaba Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• sim kart bloke için şubeyemi gidilmesi lazım ? işcepten kaldırmaya çalıştığımda kimliğimi filan sorunsuz okuyor ama yüzünüzü tanıyamadık diyor,aslında işcepde sorunsuz giriyorum ve 3d smsleride sorunsuz geliyor ama naysa girmeye çalıştığımda sim kartınız blokeli diye uyarı alıyorum,hem naysda hemde iş cepte aynı hatayı aldım yüzümü okutamadım bi türlü  

Sim bloke ikisi için de ayrı ayrı kaldırılıyor artık. Bende bir sorun olmamıştı. NFC ile kolayca kaldırmıştım.

Günışığında dene. Olmazsa ATM'den kaldır.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Haydaa nays için ayrı iş bankası içni ayrımı ? İşcepte sorun yaşamıyorum hatta 2 dk önce alışveriş yaptım pazaramada ama naysa giremiyorum blokeli diye,telefonumda 15 pro max ışığın altında çekiniyorum başka telefonla flash bile tuttum yüzüm net olsun doğrulamayı geçeyim diye uğraştım ama yemedi 🥲 yarın gündüz bi deneyeceğim olmadı şube yolu gözüktü bize..

akşam apaydınlık ortamda bende de olmamıştı sanırım doğal ışık istiyor %90 olacaktır

nays uygulamasından bloke kaldırma adımlarını yaptığım halde sms blokesi kalkmıyordu işcep giriş yapmadan seçeneklerdeki bloke kaldırma menüsünden yapınca olumlu olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

Haydaa nays için ayrı iş bankası içni ayrımı ? İşcepte sorun yaşamıyorum hatta 2 dk önce alışveriş yaptım pazaramada ama naysa giremiyorum blokeli diye,telefonumda 15 pro max ışığın altında çekiniyorum başka telefonla flash bile tuttum yüzüm net olsun doğrulamayı geçeyim diye uğraştım ama yemedi 🥲 yarın gündüz bi deneyeceğim olmadı şube yolu gözüktü bize..
    Ben İşcep'ten blokeyi kaldırdıktan günler sonra Nays da bloke kaldırma istedi. Doğal ışıkta güneş gören kapalı mekanda gün ortasında deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

iki uygulamadada aynı yüz tanıma sistemi var yüzümü kadraja oturttuğum gibi direk geçiyor nasıl çektiğini göremeden saçma sapan birşey yapmışlar,yarın gün yüzü ile deneyeceğim olmazsa şubeye giderim artık çünkü nays için hertürlü içeri girmem lazım. Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

gündüz denemek farz oldu artık Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

işin garibi işcep hiç bloke filan yapmadı hatta fiziksel simden e sime geçeli 2-2.5 ay oldu aylardır sorunsuz 3d smslerini alıyorum ve işcebe sorunsuz giriyorum,hatta bu sim blokeyi kaldırmayı yaparken acaba girebiliyorken uygulamaya beni bloke atarmı diye düşünmedim değil,iyiki bloke atmadı durduk yere başımıza iş almış olurdum Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)  yine şubeye gideceğim ama aciliyeti yok nays o kadar önemli değil benim için.

• işbankası yıllık kart ücretlerini iade ediyor mu ?

6 ay içinde toplam 36.000 tl harcama sözüne kart ücretini iade edelim dediler, kabul etmedim.

kartı kapattırdım

• chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız, zaten o kadar harcama yapamıyorsanız aidatlı kullanmanız gereksiz.

• chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt
    Kolay kolay iade etmez. Yüksek harcama karşılığı sözüne iade eder. Bende de durum aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim hesabım hariç kartım yok ama babamın yıllardır kullandığı karta hiç sana özel tanımlanmıyor bunun bir yolu var mı

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.