kasımda talimat vermiştim. aralıkta ödendi, 2 ocakta 300 maxipuan yattı. 3 ocakta şok markette harcadım. |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (450. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, önceden pazarama alışverişlerine %2 toplamda 200 lira pazarama puan verirdi..
Artık yok mu bu kampanya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 13 Ocak 2025; 19:54:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu ben de merak ediyorum 2022de bir alışverişim olmuş, bu ay için ilk deniyorsa 1000+1000 fena olmazdı
-
Denedik bakalım.25 bin üzeri alışveriş yaptım, 1500 sayacı işledi ama bunun sayacı yok maalesefquote:
Orijinalden alıntı: ZoombyeBunu ben de merak ediyorum 2022de bir alışverişim olmuş, bu ay için ilk deniyorsa 1000+1000 fena olmazdı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maximum mobilde anasayfadaki kampanya bareminde ‘ pazaramadan 2025 teki ilk işleminize %10 puan’ şeklinde yazmışlar umarım kelime oyunu yoktur.
13 şubatta gelecek mi bakalım.
16-31 Kasım mediamarkt harcamalarına 1000 tl ye varan maxipuan kazanma fırsatında , kazandığım maxipuanı işbankası 6 gün önce yatırdı (bugün) şaşırdım
o aralar tablet bakıyordum ipad m2 , tam da kampanya onun üstüne denk geldi .
-
750 tl ve uzeri mobil ve qr odemeleri shell de 2 gündür qr ile ödeme yapiyorum,sayaç falan yokmu ,saymiyor mu anlamadim,shell kampanyası ilerliyor 25 tl olan qr kampanyasında tik yok
İşlem yapmadan önce altta görünen barem çubuğu yoksa sayaç yoktur.quote:
Orijinalden alıntı: samil422
750 tl ve uzeri mobil ve qr odemeleri shell de 2 gündür qr ile ödeme yapiyorum,sayaç falan yokmu ,saymiyor mu anlamadim,shell kampanyası ilerliyor 25 tl olan qr kampanyasında tik yok
İs Cep uygulamasından baktığınızda da sayaç yok mu ? Bazen Maximum Mobil'de sayaç olmasa da İş Cep uygulamasında takip edilebiliyor kampanya ilerleme durumu. Orada da yoksa sayaç yoktur demektir.
iş bankası kartı ile maxipuan kazanmak mı, yoo, ben yıkıyorum çıkıyorum
garip bankanın teklifi, 1750 tl harca, ondan sonraki 1750 tl harcamana 75 tl maxipuan vereyim. he oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 14 Ocak 2025; 21:47:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık ayı mobil ödeme (NFC) kampanyası puanı yatan var mı acaba? Bankamatik kampanyası yatmış ama bu henüz yatmadı. Ekran görüntüsü de almayı unutmuşum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya oldu yatalı
Otomatik ödemeye bir şey vermiyor artık sanırım. Başka kampanya var mı dışarıdan kullandığınız. Mobil fatura ödeme.
Pazarama, e-ticaret ve kişiye özel harcama hedefi puanları yatmış.
7senedir limitimi 1tl bile artırmayan banka bir anda limitimi 2binden 134bine cıkarma mesajı attı.
Bunu hemen onaylama şansım var mi? Ay sonu görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2025; 14:33:58 > -
Bana da mesaj attı ama limiti yükseltmedi
Sikayetvara baktim bazi kisilerde olmus sikayet acinca artirmislar denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemedim bir deneyelim üstat
Bize ulasin kısmından yazin hocam sikayetvara gec dönüyorlar veya doönmüyorlar. Eskiden hemen dönüyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2025; 16:10:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X