Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ROLLING STONES Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.077
Cevap
566
Favori
905.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kasımda talimat vermiştim. aralıkta ödendi, 2 ocakta 300 maxipuan yattı. 3 ocakta şok markette harcadım. 

• Arkadaşlar, önceden pazarama alışverişlerine %2 toplamda 200 lira pazarama puan verirdi..
    Artık yok mu bu kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 13 Ocak 2025; 19:54:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heisenbergan kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum 2022de bir alışverişim olmuş, bu ay için ilk deniyorsa 1000+1000 fena olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoombye

Bunu ben de merak ediyorum 2022de bir alışverişim olmuş, bu ay için ilk deniyorsa 1000+1000 fena olmazdı

Denedik bakalım.25 bin üzeri alışveriş yaptım, 1500 sayacı işledi ama bunun sayacı yok maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • heisenbergan kullanıcısına yanıt
    Maximum mobilde anasayfadaki kampanya bareminde ‘ pazaramadan 2025 teki ilk işleminize %10 puan’ şeklinde yazmışlar umarım kelime oyunu yoktur.

• başar123 B kullanıcısına yanıt
    13 şubatta gelecek mi bakalım.

• 16-31 Kasım mediamarkt harcamalarına 1000 tl ye varan maxipuan kazanma fırsatında , kazandığım maxipuanı işbankası 6 gün önce yatırdı (bugün) şaşırdım

o aralar tablet bakıyordum ipad m2 , tam da kampanya onun üstüne denk geldi .  

• 750 tl ve uzeri mobil ve qr odemeleri shell de 2 gündür qr ile ödeme yapiyorum,sayaç falan yokmu ,saymiyor mu anlamadim,shell kampanyası ilerliyor 25 tl olan qr kampanyasında tik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: samil422

750 tl ve uzeri mobil ve qr odemeleri shell de 2 gündür qr ile ödeme yapiyorum,sayaç falan yokmu ,saymiyor mu anlamadim,shell kampanyası ilerliyor 25 tl olan qr kampanyasında tik yok
    İşlem yapmadan önce altta görünen barem çubuğu yoksa sayaç yoktur.

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    İs Cep uygulamasından baktığınızda da sayaç yok mu ? Bazen Maximum Mobil'de sayaç olmasa da İş Cep uygulamasında takip edilebiliyor kampanya ilerleme durumu. Orada da yoksa sayaç yoktur demektir.

• iş bankası kartı ile maxipuan kazanmak mı, yoo, ben yıkıyorum çıkıyorum

garip bankanın teklifi, 1750 tl harca, ondan sonraki 1750 tl harcamana 75 tl maxipuan vereyim. he oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 14 Ocak 2025; 21:47:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayı mobil ödeme (NFC) kampanyası puanı yatan var mı acaba? Bankamatik kampanyası yatmış ama bu henüz yatmadı. Ekran görüntüsü de almayı unutmuşum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Baya oldu yatalı

• Otomatik ödemeye bir şey vermiyor artık sanırım. Başka kampanya var mı dışarıdan kullandığınız. Mobil fatura ödeme.

• Pazarama, e-ticaret ve kişiye özel harcama hedefi puanları yatmış.

• 7senedir limitimi 1tl bile artırmayan banka bir anda limitimi 2binden 134bine cıkarma mesajı attı.

Bunu hemen onaylama şansım var mi? Ay sonu görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2025; 14:33:58 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bana da mesaj attı ama limiti yükseltmedi

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Sikayetvara baktim bazi kisilerde olmus sikayet acinca artirmislar denediniz mi?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Denemedim bir deneyelim üstat

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Bize ulasin kısmından yazin hocam sikayetvara gec dönüyorlar veya doönmüyorlar. Eskiden hemen dönüyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2025; 16:10:17 >
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.