Beyler bende biraz puan birikti ama harcayacak site bulamadım. Amazonda harcanmıyor sanırım. Pazaramada falan geçiyor orada da herşey diğer sitelerden pahalı. Ne şekilde harcamak mantıklı oluyor puanları? |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (451. sayfa)
-
-
İyzicoya at. Heryerde harca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orda komisyonluydu heralde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%3.4 komisyon ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şoktan migrostan sigara alarak.
-
kapatma talebinden 4 gün sonra iş bankasından aradılar. önce klasik avantajları falan anlattı, limitiniz gider bir daha bu limitle çıkmayabilir diye tehdit etti. yemem tabi bunları.
kapatmamam için çok dil döktü. en son kartı kapatmamak için 15.000 faizsiz 3 ay taksitli nakit avans tanımlayalım kartınıza dediler.
para piyasa fonuna atsam 1,5 ayda 851 lira kart ücreti çıkıyor zaten. bu yüzden kapatmaktan vazgeçtim. sonuçta amacım kart ücreti ödememekti.
kart aidatı yansıyınca da arayın yardımcı oluruz dedi ama siz çok harcama sözü istiyorsunuz, vermem dedim.
-
-
Arkadaşlar sarı kız alıp hem %10 ill harcama hemde %10 pazarama oluyor mu? Geriye doğru okudum ama bulamadım. Muhtemelen olması lazım ama sorayım dedim.
kuyum harcamalarında geçerli değil yazıyor ilk harcama kampanyasında
-
Pazarama %3 devam ediyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hem 3 taksit hem de 100 tl maxipuandan aynı anda yararlanabiliyor muyuz?
Birçok kampanyada öyle diyor ama puan geliyor hocam , alan biri varsa bilgi verirdi.
O zaman %10 + %10 ikisi de olur sanki?
Yüksek ihtimal emin olmak istedim sadece
Netten buldugum taktigi denedim limit hemen onaylandı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O nasıl bir taktik hocam
Hocam sms geldi ay sonu limit artacak diye ama suan eski limitti bende fazla tutarli alisveris denedim limitten fazla l3d ile limitiniz yetersiz ancak su kadar onayiniz var dedi. limiti artir ve onayla geldi. Limit artti o sirada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 18 Ocak 2025; 18:47:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemek lazım hocam 1 seneden beri limit artışı gelmiyor bendr
Kampanya taksitli ödemelerde geçerli ama genele açık bir kampanya değil sanırım. Size özel olarak tanımlanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 18 Ocak 2025; 19:28:42 > -
Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X