Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.973
Cevap
562
Favori
896.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 01-31 aralık tarihleri arasında 500 tl harcamaya 20 maxipuan totalde 500 tl maxipuan kampanyasının (BANKAMATİK KARTI) puanlarını bugün (08.01.2025) de yatırması gerekiyordu ,yatırmadı .hemen itirazda bulundum .Unutursa kar mantığında bu bankalar , 16 işlemim için hiçbirini yatırmamış an itibariyle .

bankalarda zıvanadan çıktı

16-31 kasım 15000 tl üzeri harca mediamarktta , 1000 maxipuan diyordu bunu da 20 ocakta yatıracak , amaçları acaba müşteri unutur mu ? unutursa yanımıza kar kalır ,bunu bile yazdım 20 ocakta günü gününe yatırın diye bu kampanydan kazandığımı .

bu bankalara artık 1 kuruş bile bırakmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Ocak 2025; 23:28:49 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Yarın yatabilir. Garanti bankasında 08.01.2025 diyorsa ayın 9 nda yatırıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

dijital ödemeler kampanyasını bugün yatırdı (netflix,epicgames ,steam harcamaları) geçen ay dijital ödemeleri ve bankamatik kartı kampanyasını aynı anda yatırmıştı hocam .

• Aidatsız karta geçeceğim sadece TROY gözüküyor. Visa veriyorlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Kişiye özel 150 tl harcamaya 150 TL maxipuan kampanyasının puanları ne zaman yatacaktı bilen var mı? Not almamışım ben.

Kendim cevaplayım. Dün yattı.

• 20 bin liralık limiti bir kuruş arttırmamakta direnen boş İş Bankası; diğer bankalar milyonluk limitlere yaklaşmışken, yeni çıkardığım kartlar talebim olmaksızın 100 bin lira üzeri limitle bana gönderilirken üstüne üstlük birkaç karttan 200 bin lira civarı limit dahi düşürmüşken hâlâ olduğumuz yerdeyiz.

Israrla şubeye gelin, evrak getirin falan filan.

Bir de yıllık aidattan geri adım atmayıp anca harcama sözüne geri alırız diyen.

20 bin liralık kartlarıyla altı ayda toplamda 43 bin lira harcamamı isteyen ve gittikçe gözümde ucubeleşen banka...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalpağan

Aidatsız karta geçeceğim sadece TROY gözüküyor. Visa veriyorlar mı?

işcepte bir menünün altında seçebiliyosun ama neredeydi hatırlamıyorum . işcepte araştır .

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Aidatsız kafa rahat varsın olmasın kampanya zaten bütün bankalar öldü bu konuda

• 18 küçük olduğu için ebeveyn ile şubeden hesap açtık ilk imza diye , kart vermedi işcep alacaksın dedi , işcepte kart başvurusu yapılmıyor , eve kart gönderilecek mi yoksa tekrar şubeye gidip ilk imza bankamatik kart mı istememiz lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazaramadan 50binlik alışverişe en fazla ne kadar puan kazanabilirim? Duruma göre kart açacağım

• answer my question kullanıcısına yanıt

13 yaş kızıma işcepten başvurdum, aldık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Ben 16 yaşındayım bana neden vermedi , siz bankada hesap açınca mı verdi , yoksa daha sonra eve mi geldi kart , kendiniz başvuru mu yaptınız extradan ilk imza kart almak için

• answer my question kullanıcısına yanıt

İşcepten başvurduk, şubeden teslim aldık hocam. Geçen yıl, kredi kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    kredi kartı değil , ben bankamatik kartı diyorum hocam , bu resimdeki kart Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• Hocalarım bu ikisi kombolanıyor değil mi?

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
  • işbankası yıllar sonra nasıl oldu bende bılmıyorum limitli bir kredi kartı onayladı. TEMA kart verdi. henuz hıc kullanmadım merak ettıgım sey su ilk 6 ayda kredi kartı aidatı yansıtıyor mus. bu aidatı iptal ediyor mu? geri alabılır mıyız? iptal etmiyorsa kartı hıc kullanmadan kapatacagım

• Arkadaşlar otomatik fatura ödemeden puan yatmayanlar oldu mu aceba.

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum deneyen var mı ?

• ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Yatmamış kayıt oluşturdum.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Yattı benim fakat puan olarak gözükmüyor dönem içinde işlem olarak gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.