Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rothloriel Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.973
Cevap
562
Favori
896.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon'da taksit konusunda bir kaç üründe en iyi maximum görünüyordu, alayım dedim ve 1 kaç haftanın sonunda boşuna aldığımı anladım, şu anda 4. ayın içindeyim ve aidatsız karta dönüştürmek için başvurayım diye düşünmüştüm. Bu durumda direkt kapattırmak benim için daha mantıklı olan seçenek olacak. Tatil, otel vs. beni ilgilendirmeyen bazı konuların dışında bir cazibesi yok. Cevabınız için teşekkürler.

• MuT_To kullanıcısına yanıt
    Detay burada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

aidatsız kartın tek dezavantajı kampanyalara girilmiyor diye biliyorum taksit ve ufaktan maxipuan veriyor,ben zaten kampanyalara katılmadığım için dert etmiyorum.

Taksit oluyor elbet ama kampanyalardan yararlandırılmadığı için bu kart çok işlevsiz kalıyor bana göre. Akbank ve TEB, aidatsız kartlarını birçok kampanyaya dahil ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, shell kampanyasından kazandığımız maxipuanı anlaşmalı işyerine gidip harcamak istediğimde pos kapalı dediler. Bu ne demek oluyor? Yarın son gün. Şikayet oluştursak uzatırlar mı kullanım süresini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazarov17 B kullanıcısına yanıt
    Hocam pos cihazı işletme tarafından kapatılmıştır. Ülke geneli bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Fakat detay öğrenmek istiyorsanız müşteri hizmetlerini arayın sorun olup olmadığını öğrenmek için.

Puanlar silinirse İş Bankası bu konuda biraz katı, hiç uğraşmayın Migros Sanal Marketten veya fiziki mağazadan puanları kullanarak alışveriş yapın. Tavsiyem bu şekilde silindikten sonra geri dönüşü çok zor olur.

• icecoffee İ kullanıcısına yanıt

Shell kampanyasından kazanılan puanlar sadece shellde kullanılacaktır ibaresi var maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam o kötü olmuş işte. Öyleyse imkanınız yoksa başka istasyona gitme gibi mecburen arayıp rica etmeniz gerekiyor. Başka çare kalmamış.

Merhaba, ben de saat akşam 8 gibi shelle gittiğim vakit iş bank posu bulamıyorum. Akşam 5e kadar anlaşmaları varmış. 5den sonra fişi çekip kaldırıyorlar. Sebebi de banka anlaşmaları o şekilde imiş. Çok sıkıntı bir durum izahı yok. Başka istasyonlarda deneyin ya da shell müşteri hizmetleri ile görüşün, belki başka bir aksiyon alabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2200 lira maximil birikmiş bunu nasıl kullanabilirim pazarama harici. orada en az 5000 lira harcama limiti koymuşlar ve 1000 mil üzeri kullanamıyorum.

• Hypnotica kullanıcısına yanıt

Markette veya yakıtta kullanıyorum ben hepsini. Arada bir pazaramada ama en az 5000 limiti kötü olmuş

• Hypnotica kullanıcısına yanıt
    puan harca uygulaması maximilleri görür mü acaba, veya iyzico

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 30 Aralık 2024; 17:18:57 >
  • echonia kullanıcısına yanıt
    Maximil yakıtta kullanılıyormu

• echonia kullanıcısına yanıt
    Yakıtta maximil mi kullanıyorsunuz maxipuan mı?

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim maximum mobil uygulamasında araçta öde seçeneği var. Oradan hem maxipuan hem de maximil ödemesi oluyor.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Hocam denedinizmi ?

Ben maxipuanla alıyorum, maximiles sitesinde de belirtmiş alındığını.

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Oraya yazıyor fakat öde geç petrol ofisinde ben göremedim

Neresinde göremedin anlamadım dostum, benzin dolmaya başlayınca açılıyor. Maximili maxipuana çevirme özelliği varsa puana çevir öyle al o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor:)

Maxipuan

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.