Ayarlar Baglantilar / NFC ve temassiz / temassiz odemeler bu menuyu acinca buradan odeme programi olarak maximum uygulmasini secebiliyor musunuz? |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (443. sayfa)
-
-
Arkadaşımın hesabından merak edip bunlar yılbaşı için ne kampanya yapıyor diye baktım.
Sıkı durun TAM 2000 tl harcamaya 100 TL TL TL!!! AMMA ilk harcamadan sonrakinde başlar!??!?!.
Bunlar 100 lirayı 100 dolar sanıyorlar heralde. Yine işsizbank ve zırvalıkları.
-
Maximiles kredi kartına başvurmuştum fakat şu an giriş aşamasında yazıyor bu ne demek, bilgisi olan var mı? Daha önce bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Aralık 2024; 20:21:44 > -
Seçiliyor, fakat uygulama üzerinden ilgili kartın mobil temassız ödeme fonksiyonu aktifleştirilemediği için ödeme gerçekleşmiyor. -
Merhabalar.
Olimpiyat kartının aidatı diğerlerinden düşük. Baktığımda tüm Maximum özellikleri var hatta üstüne bazı dönemler 2.500 TL'lik spor alışverişine 500 TL puan gibi kampanyalar yapmış. Şu anki dönem için herhangi bir spor mağazasında kullanınca avantajlı bile oluyor.
Bu kartla alakalı ne düşünüyorsunuz? Maximum yerine alınır mı? Aidatsız kartım var, aidatlı kartlara özel kampanyalar için hazırda bulunduracağım.
-
İlk fatura talimatina 300puan kampanyasından verilen otomatik fatura talimatını iptal edenler acaba hesap ozetinize borç falan yansıtılmış olabilir mi? Çünkü şu kadar süre talimat kalacak diye bi açıklama hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 24 Aralık 2024; 13:15:43 > -
Hocam geldimi kartınız -
Arayüz güncellendi alışmak zaman alacak -
arayüz bence çok kötü oldu,hele kredi kartı bölümü tamamen kullanıcı rahatlıkla bütün bilgileri göremesin diye yapılmış gibi olmuş,önceden hiçbir yere basmadan bütün herşeyi tek ekrandan görebiliyorduk şimdi puan için menüsüne girip bakmak lazım filan,ben beğenmedim
-
-
İsterseniz eski görünüme dönebiliyorsunuz. Bunu düşünmeleri şaşırttı ve memnun etti beni. Hemen eski görünüme döndüm. -
Yeni görünümü beğenen tek ben miyim? Gayet güzel buldum açıkçası ama İş Bankası yeni tasarıma geçmeden önce eski tasarıma dönüş imkanı veriyor daha önce de yapmıştı bunu bu da güzel gelişme eski tasarımı kullanmak isteyenler için tabii ki -
Bende başarılı buldum. -
Kredi kartı yıllık ücretini geri talep eden oldu mu? Nereden yapılıyor? -
Müşteri hizmetlerini arıcaksın hocam -
Teşekkürler hocam eski görünüme döndüm ama kredi kartlarım menüsü yeni tip… 🙃 -
Pazarama puanlarını aytemizde sorunsuz olarak kullanabilir miyim. 2 farklı opet istasyonu maximum uygulamasından ödeme almak istemedi. -
maximum normal karttan maximum aidatsiz'a 1-1 geçiş olmuyor degil mi ? yada bunu nasil yapabiliriz ...bu aidat'in bir sonu yok ..
2022 aralık 145-
2023 aralık 290
2023 aralık 630 tl kesmisler
Normal kartin limitini de arttirmistim :( simdi nasil gecicez aidatsiza ..
-
aidatsız karta başvurun hocam,yeni kart gelince iptal edin eski kartın limiti yeniye geçiyor aynı şekilde kayıpsız.
-
Geçenlerde aidatlı kartımı ücretleri fazla diye iptal etmek için aradığımda onlar teklif etti, kartınızı aidatsıza çevirelim mi diye. Bende zaten aidatsız kart da olduğu için kabul etmemiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X