Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (439. sayfa)
-
-
Paracard Bonus'u alisverislerde kullanmadigim icin aninda yatan puana hic rastlamamistim, tesekkurler bilgilendirdiginiz icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun Ekim ayinda olanina katildim, taksitli ve pesin islemler var, 9 Aralik geldiginde size yatip yatmadigini soyleyebilirim ancak teknik olarak taksitli ya da pesin, 3bin uzeri kampanyaya dahil olmasi lazim. Ancak dikkat etmeniz gereken mevzu "mobil odeme" ile yapilan islemler dahil degil, fiziki kartla ya da online olarak yaptiginiz islemler kampanyaya dahil.
11 kasımda aldığım gönderilmeyen ürün iadesi bugün yapıldı, yorucu bir süreç oldu benim için, bu kadar uğraştıracakları aklıma gelmezdi
Pazarama 150 tl indirim bu gune ozel %5 de pazarama puan 200 de e ticaret veriyor 1 gr bombaladim ben
Benimde aynı iki üç gün oynuyor arada. Durum rezaletti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun hocam
14 senedir kullandığım Maximum Kart'a her sene aidat yansır ama iletişim formunda yazınca hemen iade edilirdi.
Bu sene iade etmediler. Başka banka ve kredi kartı kullanmıyorum, yani aktif olarak kullanılmayan bir kart da değil.
6 ay bilmem kaç bin harcama sözü istedi onu da kabul etmedim, iptal kaydı bıraktım. Sonra başka banka ile çalışmak istemediğimden iptal edilmesin diye aradım, bu sefer de 340 lira puan verdiler. Baştan neden vermediler anlamadım.
Aidatsız karta başvurdum, onu kullanacağım.
Her sene iade ediliyordu neden bu sene etmediniz dedim, banka politikaları her sene değişiyor dediler.
-
Kartın hesabı kesilse harcamadığın parayı ödemek zorundasın. Büyük işgüzarlık. Neyseki hesap kesilmemişti de borç gelmeden geri yattı.
Bu kadar çok adamı bu duruma düşürmeleri de garip geldi doğrusu. Kurumsal ciddiyeti yokmuş öğrenmiş olduk açıkçası.
-
aynen hocam, takip etmeseydim belki öyle gidecekti
E ticaret 15.000-25.000 arası verdiği puan 500 25.000 üzeri 1000 puana düşmüş
2000'i 1000'e düşürmesen ekran kartı alacaktık ne güzel bimde harcardım yapılacak iş mi bu şimdi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 1 Aralık 2024; 11:15:13 >
Valla başkası o kadarını da vermiyor.
Bak Denizbank 25000'e 200 lira veriyor :)
-
Denizbank puanları Maxipuan gibi çok az yerlerde mi geçiyor yoksa birçok yerde geçiyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 1 Aralık 2024; 15:28:55 > -
Amazon 2000e 200 puan,4000 liraya toplam 400 puan var arkadaşlar. Hediye kartı geçerli olmuştu yine geçerlidir diye düşünüyorum.
Maximum daki 2000/200 şeklinde 4000 yine 200 verir. Parçalamak gerekiyor önemli detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 1 Aralık 2024; 18:16:50 >
Denizbank puan bonus olduğu için kullanım alanı maximuma göre daha yaygındır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puanı gelen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasımda ödenen faturalar için iade çarşambadan itibaren 5 iş günü içinde gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha değil. Henüz gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar iş Bankası ilk 6 ayda aidat yansıtıyor sonrasında her yıl fakat diyelim aidat yansımadan 1 ay önce kartı kapattık aidat gelmedi sonra 1 ay sonra diyelim yeniden kart istedik aidat süresini 6 ay 1 yıl daha ötelemiş oluyor muyuz yoksa direk yansıtırlar mı ilk ay?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X