Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.746
Cevap
548
Favori
870.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam selamlar. Maxipuanlark iyzico ya aktarıp Opet’ten benzin yada x marketten Alışveriş yapabiliyor muyum qr kod ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    puan harca kullandım hep, iyzico puan aktarma güncel komisyon nedir hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    %3.5

• byJuck kullanıcısına yanıt

benzer durum bende de var, 11 kasımda ürün aldım indirimden faydalanıp ancak satıcı rastgele kargo numarası girip ürünü göndermedi, sistemden baktığımda teslim edilemedi yazıyor, müşteri hizmetlerini aradım size dönüş yapılacak dediler 3 gün bekledim tekrar aradım durumun aciliyetini ilgili birimlere aktardık dediler halen bekliyorum iade olmadı, sizde bir gelişme olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo48

benzer durum bende de var, 11 kasımda ürün aldım indirimden faydalanıp ancak satıcı rastgele kargo numarası girip ürünü göndermedi, sistemden baktığımda teslim edilemedi yazıyor, müşteri hizmetlerini aradım size dönüş yapılacak dediler 3 gün bekledim tekrar aradım durumun aciliyetini ilgili birimlere aktardık dediler halen bekliyorum iade olmadı, sizde bir gelişme olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim

11.11'de maksimum kampanyasından 300 lir iade alayım dedim. Sipariş oluşmadı ama para karttan çekildi. Geçen hafta cuma günü de iş günü içinde iade edilecek diye telefonla aradılar ama ne gelen var ne giden. Bu kadar işgüzar ve simsar olduklarını bilmezdim.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.