Hocam selamlar. Maxipuanlark iyzico ya aktarıp Opet’ten benzin yada x marketten Alışveriş yapabiliyor muyum qr kod ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (438. sayfa)
-
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
puan harca kullandım hep, iyzico puan aktarma güncel komisyon nedir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%3.5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benzer durum bende de var, 11 kasımda ürün aldım indirimden faydalanıp ancak satıcı rastgele kargo numarası girip ürünü göndermedi, sistemden baktığımda teslim edilemedi yazıyor, müşteri hizmetlerini aradım size dönüş yapılacak dediler 3 gün bekledim tekrar aradım durumun aciliyetini ilgili birimlere aktardık dediler halen bekliyorum iade olmadı, sizde bir gelişme olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11.11'de maksimum kampanyasından 300 lir iade alayım dedim. Sipariş oluşmadı ama para karttan çekildi. Geçen hafta cuma günü de iş günü içinde iade edilecek diye telefonla aradılar ama ne gelen var ne giden. Bu kadar işgüzar ve simsar olduklarını bilmezdim.quote:
Orijinalden alıntı: apollo48benzer durum bende de var, 11 kasımda ürün aldım indirimden faydalanıp ancak satıcı rastgele kargo numarası girip ürünü göndermedi, sistemden baktığımda teslim edilemedi yazıyor, müşteri hizmetlerini aradım size dönüş yapılacak dediler 3 gün bekledim tekrar aradım durumun aciliyetini ilgili birimlere aktardık dediler halen bekliyorum iade olmadı, sizde bir gelişme olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X