Carrefour kampanyasına dikkat edin. Sadece mağazada geçiyor o kazanılan 300 puan. Değmez. Mağazaları inanılmaz pahalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Carrefour kampanyasına dikkat edin. Sadece mağazada geçiyor o kazanılan 300 puan. Değmez. Mağazaları inanılmaz pahalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Kasım 2024; 23:9:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Carrefour hediye karta yükleyin,sonra parçalı kullanıp ekmek-su vb alırsınız. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 ay önce banada 780 e yakın Platin karta kilitlediler. Aradım iade etmeyi bırak teklif bile yapmadılar. |
Aidatı ne zaman almışlardı sizden? |
Şükür ki en boş kart benimki. 383 TL geldi. Ama bir şekilde alacağız. Zaten cücük kadar limiti var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tekrar arayıp şansınızı deneyin derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aidatı 1 ay önce almışlardı benden aradım 780 lira aidata karşın 540 Maxipuan önerdiler kabul ettim kapatıyorlardı vazgeçtim bu ay aradım yine 540 lira Maxipuan önerdiler. Hiç bir şekilde kart aidatını verme teklifi yapmıyorlar. Bu arada kartımı 7 ay önce almıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Kasım 2024; 12:27:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 11 Kasım 2024; 12:47:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |