Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.763
Cevap
550
Favori
872.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iscepten sadece troy aidatsiza basvuluyor evet . Visa icin sms . Beklemene gerek yok hocam ocak veya subat, aidatsiz karti teslim alinca kapat gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çekimde telefon alınca hiç bir kampanya yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Otomatik ödeme talimatı kampanyasında faturanın bir defa ödenmesi yetiyor anladığım kadarıyla.

Şartlara şu kadar ay açık kalacak filan yazmamışlar?

• Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel nitelikli müşterimizin Bankamızda 24.10.2024 tarihine kadar verilmiş herhangi bir fatura talimatının olmaması, 24.10.2024 – 30.11.2024 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından en az 1 adet fatura ödeme talimatı verilmesi ve fatura talimatının iptal edilmemiş olması ve aşağıdaki tarih aralığında ödenmesi gerekmektedir.

• Kampanya süresince verilen bir adet yeni fatura talimatı karşılığında 300 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır. 

30.11.2024 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 04.12.2024 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yapılacaktır. 01.12.2024-31.12.2014 arasında talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleriyse 02.01.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yapılacaktır.

• Kampanya sadece ilk fatura ödeme talimatı için geçerlidir. Tüm kanallarımızdan verilen talimatlar kampanyamız kapsamındadır.  

• Daha önce kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin talimatlarını iptal edip, kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat vermesi durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.

• MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı veya bankamatik kartı olması gerekmektedir. 

• Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilir. 

• Bu kampanya başka fatura talimatı indirim ve kampanyası ile birleştirilemez.

• Türkiye İş Bankası A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 27 Ekim 2024; 23:7:30 >

• Bana özel 1 adet vadesiz hesaptan fatura talimatına 300 TL maxipuan veriyor ama fatura talimatının ne kadar duracağı yazmıyor şartlarda başka bu kampanyadan gelen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ekim 2024; 23:22:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Sana özel değil herkeste var 😀

• Maximum platinum varken sizce american express falan gerek var mı birde bu kartın geçtiği yerler sınırlı diye biliyorum

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt
    Aynen bana özel değilmiş 1 kere ödenmesi yeterli gibi şartlara göre ödül yüklenince talimat iptal edilebilir xx süre durmalı gibi bir şart yok.

• Maxımum genc karta aidat geldi okul bittigi için. İade derler mi acaba yoksa sutlaycagım kartı limiti 2binde takıldı zaten genc avantajları da bitince bu limitle bir cacık olmaz gibi. Genc kampanyaları en azından market xbox filanda işime yarıyor. Diger kartlarımın limitleri sigorta girilince uctu gitti bunlar 2500e red veriyor :D

• Kişiye özel gelen kampanyalarda katılım şartı var mı?Mail ile 500/100 kampanya gelmiş.SMS-bildirim yok,uygulamalarda da görünmüyor.

• Amazon puanları yatan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kosesoysahin K kullanıcısına yanıt

Bekliyorum ama bana da yatmadı hocam,750 liranın yatması lazımdı ama gün içinde yatar inş.yatan olursa buradan haber versin inş

Yattı hocam bana 750 lira az önce

Bana da yatmis Amazon maxipuan.

• Kişiye özel 150/150 kampanya vardı bugün sondu baktım kaybolmuş

• Merhaba arkasaslar, 25 k alisverise 2 k maxipuan kazanma islemine girdim lakin iade ettim ilk siparisimi. Simdi tekrar siparis verirsem kampanyadan yararlanabilir miyim ?
    Musteri hizmetleri bilmiyor.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    20bindi limit. geçen hafta calısan olarak güncellenince 130a yükseldi

• Market 1250 tl olmuş ben den Pas

Zaten yorgunlukta var biraz dinlenirim!

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Önce Troy bankamatik kartı 1250'ye taşıdılar şimdi de marketi 1250 yapmışlar. Ama verdiği puan hala 70 lira.

Oran 5.6

Bu oran için uğraşmaya değmez.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kesinlikle değmez.

• troy k kartı kampanyası bu ay görünmüyor galiba

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.