sene başında hakkım yenileniyorsa denerim hocam tekrar şansımı zaten çok bir borcum kalmadı kapansa bile kart aynı ekstreler gelmeye devam ediyormuş,birde mhdeki temsilci bana şey dedi aidat yansıdıktan sonra 120 gün süreniz var o ara arayın tekrar bizi iptali için veya kısmı ödeme için yardımcı oluruz dedide çokta güvenemiyorum iş bankasına çünkü banka thhsine başvurmuştum geçen sene martta aidat yansıtıldığında,bana sözleşmede maddelerimiz var iptal edebilirsiniz demişlerdi pişkin pişkin. |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (436. sayfa)
-
-
dün kesilen platinyum aidat için aradım. 540 tlyi iade için 6 aylık 24k harcama istediler kabul etmedim. kapatma talebinde bulundum. kapatsam mi kapatmadam mi bilem3dim açıkçası
-
6 ay boyunca her ay 24k mı? -
6 ayın toplamında 24k istemişlerdir diğer türlü saçma bir istek olur diye tahmin ediyorum.
-
Eğer toplam 24k ise, " Kartı iptal etmeyin, aidatı iade edelim " teklifi kadar cazip olmasa da makul bir teklif. -
toplamda 24bin. -
arkadaşlar maaş müşterisi değilim. kredi kartı almak istiyorum da. aidat ödemeden alınan kartın avantajı var mı?
ödenecekse de hangi kartı almak mantıklı olur? yardım eder misiniz?
-
-
-
Şu 300 tl fatura kampanyasına katıldım. Bakalım sayacak mı. -
Bende katılmayı düşünüyorum da faturalar ne kadar durmalı acaba süresi varmı ödülü alıp iptal edebilir miyiz talimatı onu şartlarda açık açık yazmamışlar -
maximum kredi kartlarından aidatsız kullanma şartları neler bilen var mı?
-
Geçen ayın 25.000 üstüne 2.000 maxipan gelen var mı arkadaşlar? -
İlk defa işbank müşterisi olanlar şu kampanyaların hepsinden yararlanabiliyor mu? Bilen var mıdır? Yoksa sadece birinden mi? (1000 tl indirim veya maxipuanlardan bahsediyorum)
-
Bana 500 tl veriyordu, yatmış. -
arkadaşlar şimdi karta başvuracağım ama 590a düz mü, 890a mil özellikli olanı mı alayım karar veremedim. yardımcı olabilen olur mu? yani uçak bilet falan dışında bir fark var mı oranlarda puanlarda?
bir de aidatı kartı açınca mı , ilk yılın sonunda mı alıyorlar?
-
Hocam mil özellikli kartlarda maxipuanda kazanılabiliyor, düz maximum özellikli kartlarda maximil kazanılamıyor karar verirken bu durumuda göz önünde değerlendirebilirsiniz -
hocam peki ben logolu kart almayı düşünüyordum. çok seyahat eden biri de değilim.
platinum kart ile düz maximumun nasıl bir farkı var?
-
47 tl lik fatura talimali verdim bakalim sonraki ayin 2. Haftasi 300 tl gelecek mi yolda kayit olusturtup ugrastiracak mi bakalim
-
Hocam değişiklik yok maximiles black kartın yıllık aidatı 2000 tl ve hiçbirşekilde iade olmuyor onun haricinde istediğin maksimum kartı seçebilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X