Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.964
Cevap
562
Favori
895.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen ay Karttan cekmemisti zaten fatura 45 tl falandi fakat yinede 300tl yatmis :) sadece talimat olmasi yeterdi demek ki odenmesine gerek yokmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç talimat verilmemiş olması gerekiyordu. Böyle bir şart vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatura talimatına 300 puan yatmadı arkadaşlar. nereye kayıt açıyoruz bilgisi olan var mı?

• onea54 kullanıcısına yanıt

Tekrar kontrol edin benim şimdi yattı. Yoksa aşağıdaki likten şikayet olusturun

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)www.isbank.com.tr
    İletişim Formu | Türkiye İş Bankası A.Ş.
    https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu

puanlar kredii kartına mı bankamatik karta mı yatıyor hocam?

• İkisinden de kullanılabilir isbankasinda puanlar isbankta ortak. Ama sadece kkarti varsa ona veya sadece bankamatik kart varsa ona yatar sonuçta vadesiz hesaptan verilmesi gerekiyordu oftnin.

• Halen yatmadı ama 5 iş günü dediği için 9 u değil de bu hafta içinde yatacağını düşünebiliriz. O nedenle beklemedeyim. Yatınca talimatı iptal edeceğim. Farklı bankalarda farklı kampanyalar oluyor.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

Qnb varsa her faturaya 100parapuan toplamda 3 talimata 300pp var. Qnb musterisiyseniz verilebilir.

• koray5006 kullanıcısına yanıt

Taksitli, taksitsiz tum harcamalar icin puan yatti, bilginize.

• Dostlar selamlar Maximum kredi kartımla 50bin tl ve üzeri bir sağlık hastane harcaması yapacağım. Tek çekim yapacaklar fakat sağlık harcaması olduğu için karttan kampanya ile vade farksız taksite bölünebileceğini söylediler. Araştırdım ama bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz bilgilendirir misiniz?

• OrQuN kullanıcısına yanıt

İş bankası 2 taksit yapıyor. Garanti yine 2 yapıyor. Akbankta yok herhalde bu ay. Enpara da yapıyor. Kamu bankaları daha fazla da yapıyor olabilir. Bilmiyorum onları. İş bankasınınki detayları linkte.

https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/saglik-odemelerinizi-faizsiz-taksitlendirin#:~:text=Pe%C5%9Fin%20harcamalar%C4%B1n%20taksitlendirilmesi%20kampanyas%C4%B1%20kapsam%C4%B1nda,faizsiz%202%20taksit%20se%C3%A7ene%C4%9Fi%20uygulanacakt%C4%B1r.

• Paraf troy 6 taksit yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Aralık 2024; 8:50:33 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Paraf normal 3 ,paraf troy 6 taksit. Ziraat bankkart 4 taksit yapıyor

• glory34 kullanıcısına yanıt

nasıl yani diyelim ocakta aidatı gelecek kart var onu aralıkta kapatsam sonra şubatta yeniden aynı karttan istesem onuda 5. ayda kapatsam bu şekilde hiç aidat ödemeyecegim mantıken. durum bu şekilde mi oluyor ?

Qnb faturada faiz alıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • condemned890 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ama sürekli döngü halinde kartı kapatıp yenisini alırım diyenler için banka kredi kartını kapatırken uyarıyor, kapatma sonrası bankamız size yeni kart vermeyebilir, limitleri düşük tutabilir diye.

Yani bir kartı kapatırsan, diğerini açmak istediğinde reddedilme riski var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Almiyor

• Markette en iyi oranları hep İşbank sunardı. 100/2000 kötü bir oran. Troy ve bankamatik ile birleştirmek için nakit harcamak lazım. Bu ay da pas geçiyorum. TEb'den devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vip Üye süresiz uzaklaştırılmış,sebebini bilen varmı? Kıymetli bir forumdaştı. Yazık olmuş.

• glory34 kullanıcısına yanıt

bence girebilebilecek bir risk hocam. sürekli yapmam muhtmelen senede 1 kez yaparım. boyle oldugunu bimliyordum baya iş yapar bu taktik.

• 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.