< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (442. sayfa)
-
-
benim açımdan
-
Kasım ayı e-ticaret (çağlar çorumlu) kampanyası puanları yatan oldu mu? Benim sayaç 2-3 kademe ilerlemişti fakat yatan puan yok hala.
-
17 sinde yatacak diye yazıyordu. 7 kademe ilerletmiştim. 1200 lira.
-
25 bin üstüne 1000 tl puan Hepsiburada da 22 ayar bilezik aliminda geçerli mi kullanan varmi daha önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bunu soracaktım. 2000 tl yatacak. Amazon + hepsiburada aytemiz yapmıştım. Bir daha da gelmez böylesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komboyu nasıl yaptınız hocamm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Komboluk durum yoktu. 2000/200.
Hocam bir önceki mesajınızdaki "Bir daha da gelmez böylesi." cümlesiyle öyle bir gizem yaratmışsınız ki, okuyunca 2000 harcamaya 2000 falan almışsınız gibi düşündük. Onun üzerine soru sorulunca da sadece "2000/200" yazmanız
-
Bende o mesajı okuduktan sonra işcepe girdim hemen kaçırdığım bi kampanyamı var acaba diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahahahaha. Güldürdün. Ama bonustan geldi geçen haftalarda. 100 e 1500.
E ticaret puanları bugün mü yatacaktı
edit: saat 12de yattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 17 Aralık 2024; 12:22:1 > -
geçerli
-
Kart bilgilerimde Maxipuan gözüküyor ama pazaramada gözükmüyor kullanamıyorum. Neden olabilir bilen var mıdır?
Kampanya, puan vb. hakkında değil ama danışmak istediğim bir konu var.
Maximum Mobil uygulamasında kredi kartının mobil temassız ödeme fonksiyonu bir türlü aktifleşmiyor.
NFC destekli mobil temassız ödeme yapmak da haliyle mümkün olmuyor.
Android telefonunda buna benzer sorun yaşayıp çözebilen olduysa önerilerini okumak isterim...
-
İşcep mobil uygulamasından mobil temassız tanımlaması yapmayı denediğinizde sonuç ne oluyor? Oradan da deneyin. Yine olmuyorsa işcep ve Maximum mobil uygulamalarını kaldırıp tekrar kurarak deneyin. Her iki uygulamayı da kaldırdıktan sonra önce işcep'i kurun ve oradan kartınızın mobil temassız ödeme tanımlamasını yapın. Sonra Maximum mobili kurun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanki26 -- 18 Aralık 2024; 6:57:55 >
kartınız troy mu acaba ? akbankta troy kartı bir türlü temassız kaydedememiştim oradan biliyorum
-
Troy değil, VISA özellikli.
Maximum Mobil'e has bir sıkıntı olduğu kesin.
İlginç olan şey İşCep'ten mobil temassız ödemeyi açtım ve kullanıyorum.
Maximum Mobil'deki mobil temassız ödeme fonksiyonu ısrarla aktifleşmiyor.
Müşteri Temsilcileri de kalıp işlemler ve ifadelerle çözüm sağlamaya çalışıyor fakat nafile.
Şikayetvar.com'da onlarca kayıt var ve banka hâlâ buna bir çözüm üretemiyor...
İşCep'te sıkıntı yok, mobil temassız ödeme yapılabiliyor.
İşin ilginç tarafı Maximum Mobil'de aksaklık yaşadığımda MH ile temas kurdum ve onlar İşCep'te de tanımlı bir kartın olması sıkıntı yaratıyor onu devreden çıkaralım diyerek ilerlediler.
Bazı işlemler yapıldı ve sonrasında "artık İşCep'teki tanımlı kartınız pasif, Maximum Mobil'i sorunsuz kullanabilirsiniz." dediler fakat dönüp dolaşıp aynı yere geldik.
MH gerçekten ilginç, ezberletilmiş kalıplarla geçiştirmekten öteye gidemiyorlar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X