< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (456. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yanlis biliyorsunuz maalesef. 510k ya kademe kademe yukseltti sistem. Biz herhangi bir sekilde belge ibraz etmedik tekrar. Sadece otomatik limit artisi aktif.
Solediginiz seyin gecerliligi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum Platinum Kart ve Maximiles Black arasındaki temel farklar nedir? İkisinden birinde aidat iadesi oluyor mu?
-
Peki hocam madem öyle 510 k dan sonra artırma olursa muhakkak yazın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam zaten yazdim. 100den 510a direk yukseldi demedim . 100den 510a kademe kademe yukseldi diyorum ve biz kendimiz manuel bir sekilde arttirmiyoruz. Otomatik limit artisiyla yukseliyor.
Solediginiz seyin hicbir gecerliligi yok. istediginiz bankaya ,musteri hizmetlerine veya bankaci tanidiginiz varsa sorabilirsiniz.
platinium klasik kart , kismide olsa aidati alma ihtimalin olabilr
maximiles black ust segment bi kart ,mil puan kazanip ucak bileti alabiliosun. Blackte hicbir sekilde aidati alamazsin 3000 civari suan aidati blackin
ay icinde yuklnen puanlarin bildirimi gec gonderilior onun bildirimi bu.
Galiba tam olarak anlatamadım iş bankası gelirinin ilk yıl 2 katı sonraki yıl 4 katı programını en katı şekilde uygulayan banka senin müşteri limitin alacağı maksimum limiti aldıktan sonra banka istesende artırmaz. Gelir belgene göre ayrıca ekstra üstlendiği risk limitini ekleyince 500 k ya limitini artırmışsa bundan sonra artırmaz. İstersen deneyebilirsin şimdi limit artışında bulun sana direk ret vermez yeniden belge ister. Deneyip forumda paylaşabilirsin bizlerde ikna oluruz
Bu isin icinde calisiyorum hocam merak etmeyin. Bilmeyebilirsiniz veya eksik bilebilirsiniz herkes her seyi tam olarak bilmeyebilir ama solediginiz seyin yanlis oldugunu soluyorum sadece ama kabullenmiyorsunuz.
Onceki mesajlarimda yazdim daha farkli bi sekilde nasil anlatabilirim bilmiyorum artik.
Bu arada kimseyi ikna etme pesinde degilim sizin soyleminize karsilik yaziyorum. Yani burda baskalarida biseyler yazmista o iddialara karsilik vermisim ve ispat etmeye calisiosunuz anlaminda bulunmaniz garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 30 Ocak 2025; 20:55:38 >
Black kartta mil haricinde çok bir espiri yok sanırım. Eskiden daha aktif kampanyalar oluyormuş gibi gördüm
Fatura talimatlarına 500 TL'ye varan MaxiPuan fırsatı!
Kampanya Linki:https://www.isbank.com.tr/indirwww.isbank.com.tr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya Detayları ve Koşulları:
• Kampanyadan yararlanabilmek için 27.01.2025 – 28.02.2025 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından en az 2 adet fatura ödeme talimatı verilmesi ve fatura talimatlarının kampanya ödülü yüklenir iken iptal edilmemiş ve ilk ödemesinin talimatlı olarak gerçekleşmiş olması gerekmektedir.
• Kampanya sadece, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tanımlanacak faturalar için geçerlidir ve verilen 2 yeni fatura talimatı karşılığında 300 TL, ilave verilen fatura talimatı başına 100 TL olmak üzere azami 500 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır. Yalnızca 1 adet fatura talimatı verilmesi durumunda kampanyaya dahil olunamayacaktır.
• Kampanyaya dahil olmayan talimatlar: Bireysel Emeklilik Ödemeleri, Sigorta Ödemeleri, Özel Okul Ödemeleri ve Finansman Şirketleri Ödemeleri
• 15.03.2025 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 21.03.2025 tarihine kadar yapılacaktır. 16.03.2025-31.03.2025 arasında talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri ise 08.04.2025 tarihine kadar yapılacaktır.
• Kazanılan MaxiPuan’lar bir sonraki ayın son gününe kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiPuan’lar geri alınacaktır.
• 27.01.2025 tarihi ve öncesinde kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde talimatlarını iptal edip yeniden talimat oluşturması durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.
• Kampanya boyunca verilen talimatların 30.08.2025 tarihine kadar geçerli olması ve 27.01.2025 – 30.08.2025 tarihleri arasında en az 3 kez Bankamız aracılığıyla ödenmesi şartı aranacaktır. Kampanyadan ödül kazanıp 30.08.2025 tarihine kadar talimatın iptal edilmesi durumunda veya her fatura bazında en az 3 tahsilat olmaması durumunda 30.08.2025 tarihini takip eden 5 iş günü içerisinde ödeme koşulu yerine getirilmeyen faturalar için ödül geri alınacaktır. Kredi kartında yeterli MaxiPuan bulunmaması halinde kart ekstresine borç kaydedilecektir.
• MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde müşterimize ait açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet kredi kartı ya da bankamatik kartı olması gerekmektedir. Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.
• Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabilir.
• Bu kampanya başka indirim ve kampanyalar ile birleştirilemez.
• Türkiye İş Bankası A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
-
iş bankası mı, kalsın. bana uygulamdan bir oto ödeme ver, 200 maxi kazan dedi. verdim. günü gelince yatırmadı puanı. şikayet kaydı yaptım. daha önce oto. ödeme verip iptal etmişsiniz, diye uydurmasyon yaptı. yok öyle bir şey. ama neresine itiraz edeceksin. iptal ettim oto. talimatını.
Market kampanyası yine berbat. 1750'ye 75 ve o da ikinci alışverişten sonra. Yakında kartı kullanmak için üste para isteyecekler galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısını ben de yaşadım. Maximum kart eski günlerinden çok uzak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benden hiç belge istemediler henüz 80k limit var geçen 109k yapalım diye bildirim geldi ama onaylayamadım hata verdi ardından ret geldi
2 gün üst üste limit artışına izin vermediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 1 Şubat 2025; 16:5:28 > -
Evet hocam iş bankasının değişik bir algoritması var
yıllardır kullandığım maximiles select kartımı kapattım aidatsız troya geçtim.
her sene her sene aidat muhabbeti sıktı artık.
bu ay kampanya namına bir şey yok en kötü ay sanırsam ama aidatı 600 den 900 lira yapmasını iyi biliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Şubat 2025; 14:1:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X