Şimdi Ara

maximum kart limitimi baska karta aktarma olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maximum kartim var 500 tl limitle 2013 yilinda ogrenciyken almistim limit surekli yukselttim 10 bin tl oldu suan ve artik artmiyor duzenli odeme yapiyorum her zaman baska banka kredi karti almak istiyorum 10 bin limitimi baska bankada kullanabilirmiyim maximumu iptal edince yoksa en alt limittenmi baslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam 10000 tl üzeri limit verilmiyorsa, anladığım kadarıyla asgari ücretli bir çalışansınız. şu an bu kartı iptal edip limit sıfırlatırsanız, başka bir banka ile ilk defa hesap açıp çalışırsanız maksimum 4000 TL limitli bir kredi kartı tahsis edilir.
    eğer hesabınız olduğu baska bankadan kredi kartı talep ederseniz, o hesabın kullanım hareketleri banka tarafından değerlendirilmek üzere 6000 TL'ye kadar limitli bir kredi kartı tahsis edilir diye düşünüyorum.
  • Expungee kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim malesef calismiyorum bankaci bile inanamadi calismayan birinin kart limiti nasil boyle olur diye ev icin kullandigimiz icin harcamalar ve odemeler duzenli cok kampanya goremedigim icin maximumda axess falan dusunuyordum tesekkurler cevabiniz icin riske girmeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2323

tesekkur ederim malesef calismiyorum bankaci bile inanamadi calismayan birinin kart limiti nasil boyle olur diye ev icin kullandigimiz icin harcamalar ve odemeler duzenli cok kampanya goremedigim icin maximumda axess falan dusunuyordum tesekkurler cevabiniz icin riske girmeye gerek yok
    Anladım hocam, yaasal mevzuat gereği toplam kart limitinin maaşınızın 5 katını geçemiyor, bu eğer bir bankayla 1 yıldır çalışıyorsanız 3 katına, daha yeni müşterisi olduysanız 2 katına düşüyor. O yüzden öyle yazdım
    Ben TEB Bonus kullanıyorum kart aidatı daha düşük ama temassız ödeme yok.
  • Expungee kullanıcısına yanıt
    tesekkurler cevaplariniz icin kart aidatimda yuksek degil 55 tl civari en iyisi kalmak cunku 10 bin bile bazen yetmiyor riske atip kapatmamaliyim

• Bu dediğin olsa ilk ben zıplardım
    Max kapatıp enparaya geçirebilsem limitleri iyi olacak
    bıktım her sene aidat itiraz yapmaktan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.