Şimdi Ara

Maximum kartlarla 50TL ve Üzeri Temassız Ödemeye Toplamda 50TL MaxiPuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
4.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı kasiyerler pos cihazı uyumlu olmasına rağmen bilmiyor temassız odemeyi.
    Nasıl tarif etmek gerek?
    Bir model için tutar girip 2 kere ara toplama basmak gerek diye görmüştüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

Bazı kasiyerler pos cihazı uyumlu olmasına rağmen bilmiyor temassız odemeyi.
    Nasıl tarif etmek gerek?
    Bir model için tutar girip 2 kere ara toplama basmak gerek diye görmüştüm.

selmlamlar arkadaslar eger posda temassız odem varsa ben sokdan odeme yapıyorum ama söyleki kasiyere hiç birsey işlrm yapmıyor normal olarak tutarı yazıyor kart nakit diye soruyor temassız dıyorum one diyor siz kart ile odeme yapacakmış gibi pos tutar girin diyorum sonrsında telefonu posa yaklaştırmam ile odeme yapıyor kart onaylandı falan yazıyor işlem tamam bu kadar

kısaca posda temassız ozellik varsa extraa hiçbir işlem yok aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defnEla42

iş bankası bankamatik kartı ile temassız işlemlerden kazandığım maxipuanlar bankamatik kartı ile kullanamıyorum. müşteri hizmetleri ile görüşmem de bu puanları temassız olarak kullanılması gerektiğini söyledi. pos cıhazları temassız puan kullanmaya imkan veriyormu. bu konuda bilgisi olan varmıdır.

mlesef oyle bir ozellik yok kazandıgınız punları kart ile odeme sırasında kasiyer pos tun menusünden maxipun kullan seçenekleri tıklayarak kullanılıyor hocam

• s.volkan kullanıcısına yanıt
    Telefonunda başka banka mobil ödemeleri de aktifse ondan kaynaklı olabilir. Örnek olarak yapıkredi cüzdan uygulaması yüklüyse , uygulama verilerini silip daha sonra tekrar deneyebilirsin.

• İsbank - metro market

1/14 nisan 2018

300/30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasmeram H kullanıcısına yanıt
    Bilmeyen kasiyerlere sıfıra basıp daha sonra tutarı girmelerini söyleyin. Ben en son BPden benzin alırken bu şekilde temassız ödeme yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

aynen hocam 30 tl 5 tl ve 50 tl 5 tl yani maximom mobil uygulamadan 2 kanpanyaya dahil olması için 50 tl lik alışveerişe 10 tl maxipuan olur

Banka ile gorustum, iki kampanya birlesmez diyor. Yani 50 Tl'yi mobilden odeyince 30 TL mobil odeme kampanyasina gore 5 TL puan veriyormus.. 50 Tl'yi temassiz kart ile odeyince 5 TL puan veriyormus. Birlesmemesi bana sacma geldi ama dedikleri bu yonde. En azindan acikca belirtilmeli idi ama yaptiklari butun kampanyalar gibi hep yaniltmaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

aynen hocam 30 tl 5 tl ve 50 tl 5 tl yani maximom mobil uygulamadan 2 kanpanyaya dahil olması için 50 tl lik alışveerişe 10 tl maxipuan olur

Banka ile gorustum, iki kampanya birlesmez diyor. Yani 50 Tl'yi mobilden odeyince 30 TL mobil odeme kampanyasina gore 5 TL puan veriyormus.. 50 Tl'yi temassiz kart ile odeyince 5 TL puan veriyormus. Birlesmemesi bana sacma geldi ama dedikleri bu yonde. En azindan acikca belirtilmeli idi ama yaptiklari butun kampanyalar gibi hep yaniltmaca.

Bence de birleşir m.hizmetleri arayıp da uyandırmasaydınız keşke

• Kampanyada temassız diyor mu diyor telefon ile ödeme de temassız midir evet o halde en fazla puanı geç alırım ama alırım

• Maximum kartlarla 50TL ve Üzeri Temassız Ödemeye Toplamda 50TL MaxiPuan

böyle olacağını tahmin edip hemen ekran görüntüsü almıştım, bununla hepimiz itiraz edersek alırız puanları.

• Kart ile temassız öderken aynı anda üst üste 3 defa çektikten sonra 4. de hata veriyor. Ancak 4. den önce normal kartı takıp çekersen tekrar temassıza izin veriyor. Herkeste böyle mi? Bunu iptal edebiliyor muyuz? Ya da farklı günlerde çekince 4. de hata veriyor mu sizde?

• Kampanya uygulamadan kaybolmuş , süresi mi geçti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Kart ile temassız öderken aynı anda üst üste 3 defa çektikten sonra 4. de hata veriyor. Ancak 4. den önce normal kartı takıp çekersen tekrar temassıza izin veriyor. Herkeste böyle mi? Bunu iptal edebiliyor muyuz? Ya da farklı günlerde çekince 4. de hata veriyor mu sizde?

Alışverişi ona göre ayarlamalısınız yani temassız limiti 100 tl aynı gün içerisinde ister tek çekim ister parca parca 100 tl ye ulaştığında akabinde miktarı ne olursa olsun pin girerek işlem yaparsanız 100 Tl limit yeniden tanımlanır bu böyle devam eder gider

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

quote:

Kart ile temassız öderken aynı anda üst üste 3 defa çektikten sonra 4. de hata veriyor. Ancak 4. den önce normal kartı takıp çekersen tekrar temassıza izin veriyor. Herkeste böyle mi? Bunu iptal edebiliyor muyuz? Ya da farklı günlerde çekince 4. de hata veriyor mu sizde?

Alışverişi ona göre ayarlamalısınız yani temassız limiti 100 tl aynı gün içerisinde ister tek çekim ister parca parca 100 tl ye ulaştığında akabinde miktarı ne olursa olsun pin girerek işlem yaparsanız 100 Tl limit yeniden tanımlanır bu böyle devam eder gider

Bu konunun tam mantığını çözemedim. Müşteri hizmetleri de bu konuda bilgisiz.

25 TL lik temassız işlem yaparken 3 defa yapıyor 4. işlemde hata veriyordu. Şifre ile arada işlem yapınca tekrar temassız çekiyordu. 50 TL lik temassız denemelerimde ise sadece 1 adet çekiyor 2. ye hata veriyor. Ancak araya şifre girerek işlem girerek tekrar temeassıza izin veriyor. O şekilde aynı anda dediğim şekilde araya şifre girip işlem yaparak temassız 150 TL çektim. Yani temassız limit 100 TL değil. Çünkü araya şifreli işlem girmeden ikinci 50 yi temassız çekmiyor. Ancak net bir mantık bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 25 Mart 2018; 19:23:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

quote:

Bu konunun tam mantığını çözemedim. Müşteri hizmetleri de bu konuda bilgisiz.

25 TL lik temassız işlem yaparken 3 defa yapıyor 4. işlemde hata veriyordu. Şifre ile arada işlem yapınca tekrar temassız çekiyordu. 50 TL lik temassız denemelerimde ise sadece 1 adet çekiyor 2. ye hata veriyor. Ancak araya şifre girerek işlem girerek tekrar temeassıza izin veriyor. O şekilde aynı anda dediğim şekilde araya şifre girip işlem yaparak temassız 150 TL çektim. Yani temassız limit 100 TL değil. Çünkü araya şifreli işlem girmeden ikinci 50 yi temassız çekmiyor. Ancak net bir mantık bulamadım.

Ben aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda işlemler yapıyorum Bir sıkıntı yaşamıyorum

Maximum kartlarla 50TL ve Üzeri Temassız Ödemeye Toplamda 50TL MaxiPuan

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim ancak ben de 2. 50 TL yi temassız çekmiyor. Siz de çekiyor mu 2 defa üst üste temassız 50 TL?
  • aynı gün de aynı işyerinde 3 kez 50 lira olmak kaydıyla sorunsuz işlem yaptım. tabii 50 liralık işlem olduğu için hepsindede şifre istiyor
  • ben 1 kere kullandım.kampanya bitmedimi

• 7-24 Mart arasıydı kampanya sona erdi

• quote:

Bilgi için teşekkür ederim ancak ben de 2. 50 TL yi temassız çekmiyor. Siz de çekiyor mu 2 defa üst üste temassız 50 TL?

evet ikinci 50 tl yi aşmazsam sorun olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.