Şimdi Ara

Maximum kartlarla 50TL ve Üzeri Temassız Ödemeye Toplamda 50TL MaxiPuan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
4.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradoks79

aynı gün de aynı işyerinde 3 kez 50 lira olmak kaydıyla sorunsuz işlem yaptım. tabii 50 liralık işlem olduğu için hepsindede şifre istiyor

temassızda şifre mi istiyor?
  • puanları yüklenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

aynı gün de aynı işyerinde 3 kez 50 lira olmak kaydıyla sorunsuz işlem yaptım. tabii 50 liralık işlem olduğu için hepsindede şifre istiyor

evette acaba 50 lira üstünemi şifre istiyordu yoksa 100 lira üstünemi. onu tam hatırlayamadım şimdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

evette acaba 50 lira üstünemi şifre istiyordu yoksa 100 lira üstünemi. onu tam hatırlayamadım şimdi.

eskiden mobil temassız işlem limiti 50 tl idi. 1 ay kadar oldu 90 tl ye çıkartıldı. artık sadece 90 tl üstü mobil işlemlere şifre ister.

• Market ve giyim puanları yüklenmiş ama temassız neden yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFe

Market ve giyim puanları yüklenmiş ama temassız neden yok

temassız yatmış ancak iki kampanya birleşir mi birleşmezmi sorusuna iş bankası birleşmez görüşü ile eksik yatırmış önce kendilerine itiraz maili gönderdim olumsuz yanıt verirlerse bddk orasıad olmaz derke e devlet üzerinden hakem heyeti :)
  • mobil ödeme yapıp da temassız puanları yüklenen varmı?
  • migrostan katılmıştım 50/5 gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabeynihumayun M kullanıcısına yanıt
    Bizi bu görüntü kurtaracak

• Mobil ödemeyi temassız kabul etmemişler offf

• nereye itiraz ediyoruz nasıl yapıyoruz arkadaşlar ben de 4 tane falan 50 üzeri mobil ödeme yaptım birleşmiyor denince bırakmıştım
  • Aynen itirazı nereye yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Aynen itirazı nereye yapıyoruz?

https://www.isbank.com.tr/TR/bize-ulasin/Sayfalar/iletisim-formu.aspx

• Hocam verdiğiniz linke ekran görüntüsü ekleniyor mu ben göremedim? Şu ekran görüntüsünü eklemezsek puan falan yatmaz bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Hocam verdiğiniz linke ekran görüntüsü ekleniyor mu ben göremedim? Şu ekran görüntüsünü eklemezsek puan falan yatmaz bize.

Eklenmiyor ama banka ekran görseli üzerinden iddia da bulunmaz çünkü ekran görüntüsü almak çok kolay burada itiraz dilekçesinde vurgulanması gereken mobil temassız ödemenın puan kazandırmayacağına dair ibarenin kampanya açıklamasında bulunmaması. Temassız ödemenin içerisine kart ile temassız ödeme de girer mobil ile temassız ödeme de girer banka bu kampanyadan aslen kart ile temassız ödemeye puan vermeyi düşünmüştür ama bunu açıkça yazmaları gerekirdi

• Ben itiraz etmistim, cevap gelmis. Temassiz kart ile yapin demis. Bddk ya sikayet edecegim

• Ben de itiraz ettim zaten mobilden puan alacaksın bundan Vermeyiz demeye getirmiş.

• Öncelikle Türkiye İş Bankası ve Maximum uygulamasına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Maximum Mobil - Temassız Ödeme MaxiPuan Kampanyası kapsamında 7 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştirilen her 50 TL temassız ödemeye 5 TL MaxiPuan, toplamda 50 TL MaxiPuan verilmekteydi. Bununla birlikte kampanyamız kapsamında yalnızca temassız kredi kartı ile temassız POS'larda yapılan temassız ödemelerin geçerli olduğunu belirtmek isteriz.

Kontrollerde kredi kartınızla ilgili tarihler arasında kampanyamız koşulları içerisinde gerçekleştirdiğiniz alışveriş işleminizin bulunmaması sebebiyle, ilave MaxiPuan yüklemesinin yapılamadığını belirtmek isteriz.

Diğer taraftan 01.03.2018 - 31.03.2018 tarihli Maximum Mobil Mobil Ödeme Kampanyamız kapsamında, her 30 TL ve üzeri mobil ödemeye 5 TL, toplamda ise 50 TL MaxiPuan kazanılmaktadır. Talebiniz üzerine yapılan incelemede, ilgili kampanyamız kapsamında gerekli harcama adeti üzerinde alışveriş gerçekleştirildiği tespit edilmiş olup, MaxiPuan’larınızın ise 6 Nisan 2018 tarihinde kartınıza yükleneceğini belirtmek isteriz.

Bilgilerinize sunarız.

• Bankacılık düzenleme denetleme Kurumu'na itiraz ettim netice olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 7 Nisan 2018; 9:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Bankacılık düzenleme denetleme Kurumu'na itiraz ettim netice olumlu.
    Nereye ne yazdınız hocam tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermani06 -- 7 Nisan 2018; 11:53:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.