Şimdi Ara

Maximum kartlarla 50TL ve Üzeri Temassız Ödemeye Toplamda 50TL MaxiPuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
4.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli temassız asıl ve ek kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Privia Kredi Kartı)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Bankamatik Kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Ziraat Maximum Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 30 Mart 2018 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 9 Nisan 2018 (bu tarih dâhil)’dir. Kış saati uygulaması nedeniyle K.K.T.C. Şubelerimizin kredi kartı müşterileri için puan kullanım süresi 09.04.2018 saat 23:00’te sona erecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eksik mi bu kampanya kaç alışveriş.
    5/50 az gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 7 Mart 2018; 10:35:4 >
  • Nfc ile 50 odesek diger 30 tl lik ile birlesir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal_176

Nfc ile 50 odesek diger 30 tl lik ile birlesir mi acaba

Bende onu yazmak için gelmiştim, farklı kampanyada aynı kartlar katılabiliyorsa neden olmasın. Farklı derken bazı kampanyaya bazı kartlar katılıyor, bazıları katılamıyor.

• Maximum pos cihazi sarti yok sanirim

• xiaomi mi5 te maximum mobil ödemeyi çalıştırabilen var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfc ile 50 ödemeyi deneyen var mı? Birleşiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 lik kampanya nedir?

• aynen hocam 30 tl 5 tl ve 50 tl 5 tl yani maximom mobil uygulamadan 2 kanpanyaya dahil olması için 50 tl lik alışveerişe 10 tl maxipuan olur

• Harcama yapılan tutar artıyor 50 tl ye 10 tl olacak birleşmemesi icin neden yok

• Sayaç koysaydı anlardık bu defa sayaç yok

• Kampanya görselini değiştirmişler. Önceki görselde cep telefonu da vardi yenisinde kredi karti var.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Maximum mobil uygulamasından kart ayarlarına girip temassiz ödemeyi etkinlestirin. Mi5 Telefonda Nfc ayarlarda varsayılan cüzdan olarak HCE cüzdani kullan olarak ayarlayın. Dokundur ve öde altındaki ödeme varsayılanı olarak maximum seçili olsun.

• Arkadaşlar acil bir şey danışmam lazım size. Babamın kredi kartında 90 lira puan birikmiş bunu alışverişte kullanmak istiyor ama benim bildiğim süpermarketin post cihazı iş bankası olması lazım değil mi?acaba ankara da oturan arkadaşlar için hangi marketlerde iş bankası var orada puanları kullanalım?

Yardımcı olursanız sevinirim

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    migros ve ögütler de var

ben iş puanları buralarda kullanıyorum

• hasan888 kullanıcısına yanıt
    Aynen migros ve öğütlerde ayrıyetten şok ve carrefoursa da galiba iş bankası ile çalışıyormuş.kızılayda şubesi olan illa ki vardır.

Migros acayip pahalı imiş ben en iyisi öğütlere gideyim

Çok teşekkürler bu arada dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 8 Mart 2018; 11:49:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Nfc ile 50 ödemeyi deneyen var mı? Birleşiyor mu?

Kazanım sms i gelmediği için net sonuç vermiyor.Ayrıca maximum mobil de sayaçta yok olunca görebiliyorduk.İş bankası garantiyi örnek alması lazım bonus flash gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Maximum mobil uygulamasından kart ayarlarına girip temassiz ödemeyi etkinlestirin. Mi5 Telefonda Nfc ayarlarda varsayılan cüzdan olarak HCE cüzdani kullan olarak ayarlayın. Dokundur ve öde altındaki ödeme varsayılanı olarak maximum seçili olsun.

Valla çalışıyor çalışmasınada
    57 diye bir hata kodu çıkıyor postan çekmiyor..

ANlamadım gitti..

İşbankasıda çözemedi durumu. Telefondadır hata dedi geçti

• Bence mobil ile kart kampanyası birleşmez, çünkü mobil kampanyada "30TL ve üzeri mobil ödemelerinize toplamda 50TL maxipuan" ifadesi var.

Ama 4x100 akaryakıt kampanyası gibi kampanyalarla birleşebilir aksi bir kural yoksa. Hem 50TL üzeri olunca diğeri ile birleşme durumunda ondan da gelir böylece...

• iş bankası bankamatik kartı ile temassız işlemlerden kazandığım maxipuanlar bankamatik kartı ile kullanamıyorum. müşteri hizmetleri ile görüşmem de bu puanları temassız olarak kullanılması gerektiğini söyledi. pos cıhazları temassız puan kullanmaya imkan veriyormu. bu konuda bilgisi olan varmıdır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.