Şimdi Ara

maxımum power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karbüratörlü ve tek nokta enjeksiyonlu araçlar için yakıt tasarruf ve performans aparatı.. ayrıntılı bilgi için

http://www.maximumpowerturkiye.com

Maxımum power ile aracınız daha sessiz daha düzenli çalışmaya başlayacaktır.performansı arttığı için zor rampalarda sıkıntı çekmeyeceksiniz.2. vites ile çıktığınız bir rampayı 3. vitesle çok rahatlıkla çıkabileceksiniz...

Aracınız şuanki yakıtından en az %18 ile %25 arasında daha az yakıt harcayacaktır.( bazı araçlarda %30 e varan tasarruf görülmüştür.)

Lpg den Kaynaklanan performans kaybını maxımumpower ile tekrar kazanabilir, aracınız sanki benzinde çalışıyormuş gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum Turkiye -- 23 Ocak 2013; 9:06:11 >

• merhaba ;
    Bana Bir Tane Yollarsan? kendi arabamda denerim eğer işe yarayan bir aparatsa buraya yazıp tavsiye edeceğim ama yaramassada aynen yazarım bunuda belirteyim. Kolay Gelsin
  • kargo dahil 49 tl ye size gönderebilirim. işe yaramadığı takdirde ürünü geri almaya ve ürün bedelini iade etmeye garanti veriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan845

kargo dahil 49 tl ye size gönderebilirim. işe yaramadığı takdirde ürünü geri almaya ve ürün bedelini iade etmeye garanti veriyorum..

Kardeş;
    İşe Yararsa Paranı, Yaramassa Malını. Ben de sana geri yollamayı Garanti ediyorum. Bedavacılık değil bizim tarzımız! girip mesaj atmışın bende sana aslında yardımcı
    oluyorum ama kendin bilirsin hayırlı işler sana.
  • siz esnafmısınız?
  • o da birşey mi benim ürünüm yüzde 100 yakıt tasarrufu sağlıyor..Bundan sonra akaryakıta gelen zamlardan hiç etkilenmeyeceksiniz..

www.yakitmakityok.com inceleyin...Artık benzinliğe uğramak yok, yakıt bitti derdi yok, lpg dizel benzin bütün araçlara uyumlu..

Bundan böyle yakıt filan almıyorsunuz..Bu ürünü kullanıyorsunuz..Deneyin memnun kalmazsanız ürünümüzü alıcı ödemeli geri gönderin..Paranızı iade ediyoruz..sadece 25 tl 2 tane alırsanız 40 tl..(kdv dahil)

• :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK 400-500W POWER
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :::::::)
  • Volkan845 diğer forum sitelerinde de sadece siz olumlu yorum yapmışsınız? Ben şahsen denemeyi düşünüyordum fakat ürünün kendi sitesinden ve sizden başka olumlu kullanıcı yorumu göremedim. Florya Otogaz'dan olumlu yorum gelirse birçok kişinin önyargısı azalacaktır.
  • ben kullandığım ve memnun olduğum için olumlu yorum yazdım.Kullanıp kullanmamak sizin kararınız.Florya Otogaz ı Tanımıyorum ve benım için onun yorumu değil önemli olan ben aracıma taktırdım ve memnun kaldım.zaten memnun kalmadığınızda da iade alıyorlar.Bu sebepleusta bile olsa başkasının sözüne değil kendi kararlarıma önem veririm.Sonuçta bu aparatı Florya otogaz değil ben kullanıyorum.Eğer yorum yapmak istiyorlarsa onlarda aparatı denesinler memnun kalmadıklarında yazsınlar.
  • Florya otogaz da teste tabi tutun, ürüne bu kadar güveniyrosanız olumlu yorum almanız kaçınılmaz. Alacağınız her olumlu yorum size kazanç olarak geri dönecektir. Hatta sizde gidin Florya otogaza ürünü tanıtın; ürnünüzün arkasında sözde değil özde bi duruş sergilemiş olursunuz..
  • Aynen söylediğiniz gibi.Birkaç araca montajı yapılsın ve denensin.2-3 depoda kendini gösterir.Varsa öyle bir tasarruf bende almaya hazırım.

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_aydin61

Florya otogaz da teste tabi tutun, ürüne bu kadar güveniyrosanız olumlu yorum almanız kaçınılmaz. Alacağınız her olumlu yorum size kazanç olarak geri dönecektir. Hatta sizde gidin Florya otogaza ürünü tanıtın; ürnünüzün arkasında sözde değil özde bi duruş sergilemiş olursunuz..
  • maxımum power 16 mayıs - 31 mayıs tarihleri arasında kargo dahil sadece 40 tl.bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın.Kampanyamız 100 adetle sınırlıdır.Sizde hemen sipariş verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum Turkiye -- 23 Ocak 2013; 9:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

merhaba ;
    Bana Bir Tane Yollarsan? kendi arabamda denerim eğer işe yarayan bir aparatsa buraya yazıp tavsiye edeceğim ama yaramassada aynen yazarım bunuda belirteyim. Kolay Gelsin
    Deneme sonucu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

o da birşey mi benim ürünüm yüzde 100 yakıt tasarrufu sağlıyor..Bundan sonra akaryakıta gelen zamlardan hiç etkilenmeyeceksiniz..

www.yakitmakityok.com inceleyin...Artık benzinliğe uğramak yok, yakıt bitti derdi yok, lpg dizel benzin bütün araçlara uyumlu..

Bundan böyle yakıt filan almıyorsunuz..Bu ürünü kullanıyorsunuz..Deneyin memnun kalmazsanız ürünümüzü alıcı ödemeli geri gönderin..Paranızı iade ediyoruz..sadece 25 tl 2 tane alırsanız 40 tl..(kdv dahil)

ama olmazki resmen, kendimi verdiğiniz siteye tıklarken buldum :):):):):):):):):):):) aha dedim sonunda uranyum teknolojisine geçtik :)

bu arada ii hortladı konu :)

• Kullananlar yorum yapsın, boş konuşanlar sayfası olmasın burası.
    full max power. ürünü kullanan arkadaşımdan aldım ve kullandım. tasarruf sağlıyo ama yüzde 25-30 değil yüzde 10 dan fazla beklemeyin.
    Bi de bende para çok o yüzden böyle boş şeylere para harcıyorum bazılarının bilgisi olsun. seviyeli bi insan görsem burda cep telefonumu verip ayrıntılı bilgi verirdim ama bazıları boş kafada hala.
    ama yine de acıdım birilerine . bilgi vereyim. kombide kullandım. cihaz ile iki gün kullandığımda 5.5 metreküp yakarken cihazsız 6 metreküp yakıyodu. burdan hesaplayın. aracımda daha denemedim. hhheeeee bi tane daha lafım var. ister inan ister inanma. çok da tııııııınnnnn. admin kusura bakma ama yazdık bi kere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.